Hopp til innhold

Ekte helter for nedlasting

Nå gir vi deg muligheten til å laste ned den spennende serien med 330 skvadronen.

330 skadronen
Foto: NRK

I denne serien tar vi del i arbeidsdagen til Luftforsvarets redningstjeneste. Vi følger 330 skvadronen ut på farefulle oppdrag og ser hvordan hvert sekund teller når det står om liv og død.

Nå gi vi deg muligheten til å laste ned denne populære programserien som høykvalitets BitTorrent-fil. Hvor, når og hvordan du ønsker å se den, velger du selv.

Som BitTorrent
Hvis du ønsker høy kvalitet på videoene, kan du laste ned episodene som BitTorrent. Det enkleste er å installere et program som heter Miro. Der kan du sette opp et abonnement og få episodene automatisk etter hvert som de blir tilgjengelige. Både programmet og abonnementet er helt gratis.
Her er lenken til mer info om BitTorrent-tilbudet hos NRKbeta.

Her kan du laste ned de enkelte episodene

Inni Sea King`en fra realityserien "330 skvadronen"
Foto: Mediacircus TV / NRK

(1:8) To fjellklatrere sitter fast i den 1000 meter høye fjellveggen Kjerag. Et Sea King-helikopter fra 330 skvadronen forsøker å heise dem ut, men vindforholdene gjør oppdraget risikabelt. Ni år gamle Marthe går seg bort på fjellet. En storstilt leteaksjon settes i gang.

330 skvadronen
Foto: Mediacircus TV / NRK

(2:8) En nødpeilesender utløses i Nordsjøen. Et Sea King-helikopter fra 330 skvadronen rykker ut. Mannskapet finner en livløs og sterkt nedkjølt seiler i en liten redningsflåte i ti meter høye bølger. Mannen har ingen puls og redningsmennene starter umiddelbart med gjenopplivning.

330 skvadronen
Foto: Mediacircus

(3:8) En livløs klatrer er observert midt i Trollveggen, og et Sea King-helikopter fra 330 skvadronen rykker ut. Klatreren viser ingen tegn til liv, og redningsmannskapet er overbevist om at han er død.

330 skvadronen
Foto: Mediacircus TV / NRK

(4:8) Det blåser orkan styrke på Sørlandet. Om bord i en slepebåt kastes en mann i veggen og besvimer. Et Sea King helikopter fra 330 skvadronen får heist ned en redningsmann på båten, men de store bølgene skaper problemer for redningsmannen som blir kastet over ende.

330 skvadronen
Foto: NRK

(5:8) En ung mann kastes ned en 200 meter høy isfoss med paraglider. Til alt hell klarer han å klamre seg fast rett før et stup. Et Sea King-helikopter kommer til åstedet, men de er engstelige for at rotorbladene skal blåse skjermen og mannen videre ned i stupet.

330 skvadronen
Foto: NRK

(6:8) En ung gutt kjører utenfor veien i 90 kilometer i timen. En kvinne har kommet bort fra jaktlaget sitt på fjellet og en mann blir tatt av et snøras i Sykkylven. Det er hektiske dager for redningshelikopteret fra 330 Skvadronen på Ørlandet.

330 skvadronen (nedlasting)
Foto: NRK

(7:8) Sea Kingen fra Bodø er på trening i Svalbardområdet. Samtidig går alarmen på Sola. Et par og deres barnebarn på ni år har gått seg vill. Gutten begynner å bli kald, og redningshelikopteret kommer seg ikke frem til de savnede på grunn av tett tåke.

330 skvadronen
Foto: NRK

(8:8) En kvinnelig basehopper blir overrumplet av et vindkast og kastes inn mot fjellveggen i Kjerag. Alarmen går på 330 skvadronen og et Sea King-helikopter rykker ut. Ingen vet hvordan tilstanden til kvinnen er.

Du kan også velge å se 330 skvadronen i Nett-TV

Kulturstrøm

  • Gåte er fornøyd, men spente

    Til NRK sier Gåte at de er fornøyde med plasseringen de har fått i sin semifinale, men at de samtidig er spente på stemningen i salen etter Israels opptreden.

    Tidligere tirsdag ble det kjent at Norge opptrer rett etter Israel i den andre semifinalen i Malmö 9. mai. EBU har fått kritikk fra flere hold for å la Israel delta.

    Jim Ødegård Pedersen, leder folkejuryen Adresse Malmö, tror det kommer til å gå bra. Men sier at Israels bidrag ikke er det enkleste å opptre etter i år. Også han er spent.

  • Madonna avslutter turné med stor gratiskonsert

    Madonna skal holde en enorm gratiskonsert på Copacabana i Rio de Janeiro 4. mai som avslutning på Celebration-turneen som startet i oktober.

    På Madonnas nettside omtales konserten som hennes «største show hittil». Den er en «takk til fansen for å ha feiret musikken hennes i mer enn fire tiår».

    Madonna
    Foto: Evan Agostini / AP