NRK Meny
Normal

Eksklusive travtips

For travfolket blir påska et høydepunkt. Frokost-TV avslører ekspertenes vinner-bong.

Trav
Foto: NRK

Nordmenn og svensker samles til historisk unionstrav i palmehelga. Her kan du ser du hva landets fremste traveksperter har tenkt å spille på.

Lørdag 15. mars kan en alenebong gjøre deg 66 millioner kroner rikere. I så fall den største utbetalingen i et norsk pengespill noensinne.

Den historiske svensk/norske V75-omgangen foregår på Momarken travbane.

Travbong
Foto: Øyvind Wik / NRK

V75-tips:

1. avd: 2 Energy Ås

2. avd: 1-2-3-5-6-10-11

3. avd: 3 American Rolls

4. avd: 1-3-5-12-13

5. avd: 2-6-7-10

6. avd: 1-8-12-13-15

7. avd: 3 Keep on Flying 

  Se innslaget i nett-TV

Kulturstrøm

  • 1,3 milliarder falske kontoer

    Nesten 1,3 milliarder falske Facebook-kontoer har blitt deaktivert i løpet av de siste seks månedene, opplyser selskapet. I en uttalelse tirsdag redegjorde Facebook for selskapets standarder mot seksuelle og voldelige bilder, terrorpropaganda og hatytringer. Det uønskede innholdet på Facebook fra januar til mars utgjør mellom 0,22 og 0,27 prosent av det totale innholdet på det sosiale nettverket, som blir brukt av over to milliarder mennesker (NTB).

  • Mari Boine på Stupetårnet

    Under Festspillene i Elverum skal Boine holde Soloppgangskonsert på Stupetårnet i Hamar. Det skjer 11. august – klokken fem om morgenen. Da etterfølger hun førstemann opp i tårnet, Ole Edvard Antonsen, som hadde ideen i 2016 og mente rytmisk musikk fra et stupetårn «passet perfekt». I fjor tro Bugge Wesseltoft og DJ Strangefruit til med det en anmelder kalte «sløv jazz» fra Stupetårnet (NTB).

    Mari Boine på Varangerfestivalen
    Foto: Knut-Sverre Horn / NRK