Eksklusiv førpremiere

Hør den eksklusiv førpremiere når Narum spiller på P1-scenen.

Narum

Narum er (fra venstre) Jon Anders Narum, Benedikte Narum Jenssen og Lars Christian Narum.

Foto: Marcel Lelienhof

Narum: «Samma hen du fær»

Narums første album «Samma hen du fær».

Foto: Plateomslag

Mandag 22. november gir Narum ut sin nye plate. Deretter legger bandet ut på turné, men starter med en eksklusiv konsert på P1-scenen i NRKs Studio 19 i Oslo torsdag 25. november.

Konserten kan du høre i P1-scenen på NRK P1 fredag 26. november fra klokka 23.

I timen før serveres det konsertopptak med Elton John og Leon Russell.

Solgte til gull

Sommeren 2009 var det at søskentrioen Narum slapp debutplata «Samma hen du fær» som solgte til gull og inneholdt radiohits som «Je veit et stelle», «Kjinner håss je smelter litt nå» og tittellåta «Samma hen du fær».

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Låtskriver og keyboardist Lars Christian Narum er også med i Hellbillies, men innimellom utgivelse av «Leite etter lykka» og turnevirksomhet har det altså også blitt tid til å spille inn og ferdigstille ei ny plate med Narum.

Umiskjennelig melodiøst

Som på debutplata er det norske tekster på klingende Totendialekt i umiskjennelig melodiøst, vart og litt neddempa musikalsk landskap vi møter Narum, og nå i høst gjør bandet noen få konserter sammen med Hellbillies.

Kulturstrøm

 • Svenska Dagbladet med klimasatsing

  Halvering av artikler om fjerne reisemål og en dobling av stoff om nordiske destinasjoner er en del av den svenske avisens klimasatsing. De vil også redusere eget karbonavtrykk ved at medarbeidere skal velge tog framfor bil og fly om tidsforbruket er sammenlignbart.

  X 2000 på vårtur
  Foto: Stefan Nilsson / SJ
 • Dinosaurer inn i kunsten

  Det har blitt trendy å eie dinosaurskjeletter, skriver Artnet. De blir sett på og handlet med som designobjekter, sier kunstforhandler Luca Cableri til nettstedet. Skjelettene dukker opp bitvis på kunstmesser og selges på auksjoner til svært øye priser. Den høye verdien gjør det utfordrende for museer å beholde dem i sitt eie og tilgjengelig for publikum og forskere.

  Protoceratops andrewsi
  Foto: Eikimedia Commons
 • Norges første «Vinterpride»

  I kveld åpnet Norges første «Vinterpride» i Lillehammer. Det er også OL-byens første Pride-arrangementet noensinne. Flere stilte opp under åpningen av opplegget som strekker seg ut over de fire neste dagene.

  Vinterpride Lillehammer
  Foto: Terje Gording Hong / NRK