NRK Meny
Normal

Eksklusiv førpremiere

Hør den eksklusiv førpremiere når Narum spiller på P1-scenen.

Narum

Narum er (fra venstre) Jon Anders Narum, Benedikte Narum Jenssen og Lars Christian Narum.

Foto: Marcel Lelienhof

Narum: «Samma hen du fær»

Narums første album «Samma hen du fær».

Foto: Plateomslag

Mandag 22. november gir Narum ut sin nye plate. Deretter legger bandet ut på turné, men starter med en eksklusiv konsert på P1-scenen i NRKs Studio 19 i Oslo torsdag 25. november.

Konserten kan du høre i P1-scenen på NRK P1 fredag 26. november fra klokka 23.

I timen før serveres det konsertopptak med Elton John og Leon Russell.

Solgte til gull

Sommeren 2009 var det at søskentrioen Narum slapp debutplata «Samma hen du fær» som solgte til gull og inneholdt radiohits som «Je veit et stelle», «Kjinner håss je smelter litt nå» og tittellåta «Samma hen du fær».

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Låtskriver og keyboardist Lars Christian Narum er også med i Hellbillies, men innimellom utgivelse av «Leite etter lykka» og turnevirksomhet har det altså også blitt tid til å spille inn og ferdigstille ei ny plate med Narum.

Umiskjennelig melodiøst

Som på debutplata er det norske tekster på klingende Totendialekt i umiskjennelig melodiøst, vart og litt neddempa musikalsk landskap vi møter Narum, og nå i høst gjør bandet noen få konserter sammen med Hellbillies.

Kulturstrøm

 • Jobbar mot neste års festival

  Om eitt døgn startar den internasjonale fotofestivalen Nordic Light i Kristiansund. Og medan enkelte stressar for å rekke morgondagen, har ei gruppe unge fotografar fått eit oppdrag med ein heilt annan deadline. Dei skal nemleg jobbe mot ei utstilling i Finland til hausten og neste års Nordic Light. – Vi har samla nordiske fotografar som skal samarbeide og fotografere temaet «Heim», fortel Clare Gallagher. Sjå innslaget her:

 • Se NRKs dokumentar om Pushwagner

  I 2008 fikk Pushwagner mer enn ti henvendelser fra produsenter som ville lage dokumentar om kunstneren. Mannen som hadde mistet alt, og som ingen trodde ville kunne reise seg igjen. Men i 2008 skjer det ingen trodde var mulig, Pushwagner fikk sitt internasjonale gjennombrudd. NRK-regissør Kristin Rosenløw Eeg fulgte ham gjennom dette fantastiske året.

 • Maler for åpen scene

  I hele april har ni kunstnere fra ulike steder i verden bodd sammen og hatt Galleri Ramfjord i Oslo som sitt atelier. Anledningen for kunstmønstringa er galleriets 20-årsjubileum, forteller innehaver og daglig leder Elisabeth Ramfjord. I galleriets åpningstid kan besøkene kan se kunstnerne i arbeid, og resultatene kan sees i utstilling fra 5.–20. mai.(NTB)

  Laster Instagram-innhold