Normal

Ed Sheeran fikk tyn etter «Game of Thrones»-debuten, slettet Twitter-kontoen

Dagen etter at Ed Sheeran dukket opp i en syngende gjesterolle i «Game of Thrones»-sesongpremieren, har han slettet Twitter-kontoen sin. Nå spekuleres det i om hets fra GoT-fansen er årsaken.

Ed Sheeran og Maisie Williams

Ed Sheeran spilte en syngende soldat i Game of Thrones-sesongpremieren. Her avbildet sammen med Maisie Williams' karakter Arya Stark.

Foto: Helen Sloan / AP

Ifølge Hollywood Reporter fikk Sheeran noe positiv omtale, men det meste var likevel negativt. Medfarten kom etter at den britiske popartisten dukket opp som syngende soldat i Lannister-hæren – der han også tilbyr Maise Williams' karakter Arya litt kanin å spise.

Det fikk Twitter-folket til å overgå seg selv i mer eller mindre dulgte oppfordringer til krigerske Arya om å sverdstikke Sheeran.

Det var ikke bare i sosiale medier at Sheerans såkalte cameorolle ble slaktet. «Et svært bisart øyeblikk», skrev Forbes, som sammenlignet det med som om Drake skulle dukke opp som musikalsk gjest i «The Handmaid's Tale».

«Det verste serien har gjort, sett fra et popkulturelt synspunkt», lyder det fra Mashables anmelder, som videre kaller Sheerans innhopp som «distraherende fornærmende».

Sangen «Hands of Gold» er for øvrig hentet fra boken til George R.R. Martin.

Se noen av reaksjonene fra Twitter under:

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Kulturstrøm

  • 37.500 kroner for piratkopier

    En kvinne som kjøpte falske Louis Vuitton-vesker må betale 37.500 kroner. Hun ble ikke trodd i retten på at varene var til døtrene. Hittil i år har norske tollere destruert piratkopierte varer for over 11 millioner kroner.

  • Kan få en halv million til kunst

    De fire kunstnerne Gunvor Nervold Antonsen, Børre Sæthre, Torbjørn Rødland og Eline Mugaas er nominert til Lorck Schive Kunstpris 2019. Prisen er på en halv million kroner, og skal bidra til debatt og interesse rundt samtidskunsten. Alle de fire har nå fått 150.000 hver til å produsere et verk, og vinnerverket kåres neste høst. Prisutstillingen blir å se på Trondheim kunstmuseum høsten 2019.

    Gunvor Nervold Antonsen (t.v.), Børre Sæthre, Torbjørn Rødland og Eline Mugaas
    Foto: TKM/ Christina U. Andersen