NRK Meny
Normal

Ed Sheeran fikk tyn etter «Game of Thrones»-debuten, slettet Twitter-kontoen

Dagen etter at Ed Sheeran dukket opp i en syngende gjesterolle i «Game of Thrones»-sesongpremieren, har han slettet Twitter-kontoen sin. Nå spekuleres det i om hets fra GoT-fansen er årsaken.

Ed Sheeran og Maisie Williams

Ed Sheeran spilte en syngende soldat i Game of Thrones-sesongpremieren. Her avbildet sammen med Maisie Williams' karakter Arya Stark.

Foto: Helen Sloan / AP

Ifølge Hollywood Reporter fikk Sheeran noe positiv omtale, men det meste var likevel negativt. Medfarten kom etter at den britiske popartisten dukket opp som syngende soldat i Lannister-hæren – der han også tilbyr Maise Williams' karakter Arya litt kanin å spise.

Det fikk Twitter-folket til å overgå seg selv i mer eller mindre dulgte oppfordringer til krigerske Arya om å sverdstikke Sheeran.

Det var ikke bare i sosiale medier at Sheerans såkalte cameorolle ble slaktet. «Et svært bisart øyeblikk», skrev Forbes, som sammenlignet det med som om Drake skulle dukke opp som musikalsk gjest i «The Handmaid's Tale».

«Det verste serien har gjort, sett fra et popkulturelt synspunkt», lyder det fra Mashables anmelder, som videre kaller Sheerans innhopp som «distraherende fornærmende».

Sangen «Hands of Gold» er for øvrig hentet fra boken til George R.R. Martin.

Se noen av reaksjonene fra Twitter under:

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Kulturstrøm

 • Spilte inn film i uvær i Lofoten

  I helgen besøkte orkesteret NOSO toppen av Rytiden i Lofoten i et heftig utvær. Fjellturen var i forbindelse med filminnspillingen av Jan Vardøens dokmentar om komponisten Philip Glass sitt verk «A Decent into the Maelstrom».

 • Obama deler lesetips

  I helga delte Barack Obama seks lesetips med følgjarane sine på Facebook. Den tidlegare presidenten innrømde at desse bøkene er noko tyngre enn det han kjem til å lese i sommar.

 • Smurfer i virtuell virkeligehet

  I år feirer belgierne smurfenes 60 års jubileum ved å invitere tilhengere inn i en stor virtuell smurfeverden. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Gjennom hologrammer og virtuell virkelighetsteknologi kan besøkende på Bruxelles Expo bli like små som smurfer, og oppleve mystiske skoger og bo i smurfehus. Det er tegneserieskaperen Peyo som først tegnet smurfene som bifigurer i en annen fortelling. De små, blå skogsdvergene med hvite hatter ble raskt populære, og i 1959 fikk de sitt første eget album. Det har til dags dato kommet 26 smurfealbum og fire spillefilmer, senest i 2011.

  Laster Twitter-innhold