Hopp til innhold

Drøm deg bort i hverdagen!

Når kulda trekker langt oppover øra eller regnet pøser ned er godt å drømme seg bort til varme destinasjoner.

Christian Strand var på reiselivsmessen på Lillestrøm
Foto: NRK

Kanskje er du den som planlegger Bryllupsreise, impulstur, guttetur, jentetur, familietur eller en luksustur. Da bør du ta turen til Reiselivsmessa på Norges varemesse på Lillestrøm. Der finner du de de ny spennende reisemålene samt de tradisjonelle. Christian Strand tok turen opp rett før messa åpnet, og man kunne se at det var mange spente utstillere som gjorde seg klare for å ta imot neste 40000 besøkende.

- "Peru er et nytt reisemål for nordmenn, og de kan oppleve mye nytt og spennende i Amazonas og i byer. Jeg bor i Lima og har flyttet dit" forteller Øyvind Wesseltoft som har startet som reisearrangør til Peru. Han viser oss mye spennende fra Peru, og en ting er et lykkearmebånd laget av en spesiell kornsort.

Hvis man ikke ønsker å sitte over 15 timer på fly kan man ta turen til Gjøvik. Der kan man besøke lokal sjokoladefabrikk, treskjærer og glassverk. Med andre ord, her finner man litt for en hver smak. Dette er godt helgepåfyll!

Se innslagene her:

Reiselivsmessen, Lillestrøm del 1

Reiselivsmessen, Lillestrøm del 2

Reiselivsmessen, Lillestrøm del 3

Reiselivsmessen, Lillestrøm del 4

Kulturstrøm

 • Tupac-mistenkt siktet for drap

  Politiet i Las Vegas har arrestert en mann mistenkt i drapssaken etter at Tupac ble skutt og drept i 1996, melder nyhetsbyrået Associated Press. Han er siktet for drapet.

  Mannen har selv innrømmet i intervjuer og i en egen selvbiografi fra 2019 at han var i bilen da skuddvekslingen skjedde, skriver NTB.

  Tupac var bare 25 år da han døde.

  Tupac Shakur var også kjent som 2Pac og etter hvert Makaveli – og solgte over 80 millioner album på den tida da folk kjøpte fysiske plater.

  Han var involvert i flere skyteepisoder og var en del av konflikten mellom rapperne på øst- og vestkysten av USA.

  Tupac
  Foto: AP / NTB