NRK Meny
Normal

Downton Abbey kan bli spillefilm

– Det er håp. Det har blitt nevnt flere ganger og det er stor kommersiell og kunstnerisk interesse, sier Downton Abbey-skuespiller Raquel Cassidy.

Downton Abbey sesong5 (2:9)

DOWNTON ABBEY: Den enorme suksessen for Downton Abbey vil ingen ende ta. Dramaet har blitt nominert til over hundre priser og er den mest sette serien i Storbritannia.

Foto: Nick Briggs / ITV

Den enorme dramasuksessen Downton Abbey kan bli spillefilm.

Det sier en av de mindre kjente skuespillerne på settet, Raquel Cassidy, som spiller Phyllis Baxter i serien. Cassidy mener å ha hørt snakk om en eventuell film ved flere anledninger.

– Det er håp. Det har blitt nevnt flere ganger og det er stor kommersiell og kunstnerisk interesse, sier Downton Abbey-skuespiller Raquel Cassidy til avisen The Mirror.

Seriens femte sesong var ferdig i november, og det er allerede lovet en ny runde.

Kulturstrøm

  • Munch-malerier på Gardermoen

    På den nye utenlandsterminalen på Oslo lufthavn henger nå flere verk av kunstneren Edvard Munch. Avinor og Munchmuseet avdekket i dag to original verk av Munch et steinlitiografi og et maleri. Disse skal være på Gardermoen i ti år fremover.

    Edvard Munch på Gardermoen
    Foto: Håvard Greger Hagen / NRK
  • Anmeldelse: I kampens glede

    Rappere kunne sikkert blitt enda bedre rimsmeder dersom de ble eksponert for André Bjerke. Både for hans dikt og for hans tanker om hvordan man lager dem. Peter Normann Waages biografi er en utmerket inngang til materien, skriver NRKs anmelder, Knut Hoem.