Normal

Downton Abbey kan bli spillefilm

– Det er håp. Det har blitt nevnt flere ganger og det er stor kommersiell og kunstnerisk interesse, sier Downton Abbey-skuespiller Raquel Cassidy.

Downton Abbey sesong5 (2:9)

DOWNTON ABBEY: Den enorme suksessen for Downton Abbey vil ingen ende ta. Dramaet har blitt nominert til over hundre priser og er den mest sette serien i Storbritannia.

Foto: Nick Briggs / ITV

Den enorme dramasuksessen Downton Abbey kan bli spillefilm.

Det sier en av de mindre kjente skuespillerne på settet, Raquel Cassidy, som spiller Phyllis Baxter i serien. Cassidy mener å ha hørt snakk om en eventuell film ved flere anledninger.

– Det er håp. Det har blitt nevnt flere ganger og det er stor kommersiell og kunstnerisk interesse, sier Downton Abbey-skuespiller Raquel Cassidy til avisen The Mirror.

Seriens femte sesong var ferdig i november, og det er allerede lovet en ny runde.

Kulturstrøm

 • Kan få en halv million til kunst

  De fire kunstnerne Gunvor Nervold Antonsen, Børre Sæthre, Torbjørn Rødland og Eline Mugaas er nominert til Lorck Schive Kunstpris 2019. Prisen er på en halv million kroner, og skal bidra til debatt og interesse rundt samtidskunsten. Alle de fire har nå fått 150.000 hver til å produsere et verk, og vinnerverket kåres neste høst. Prisutstillingen blir å se på Trondheim kunstmuseum høsten 2019.

  Gunvor Nervold Antonsen (t.v.), Børre Sæthre, Torbjørn Rødland og Eline Mugaas
  Foto: TKM/ Christina U. Andersen
 • Robyn om årene ute av rampelyset

  Robyn kommer med ny musikk i oktober, åtte år etter at hun slapp trilogien «Body talk». I et stort portrettintervjuet i New York Times forteller den svenske artisten at hun var utslitt, og har gått i terapi i mange år for å komme ut av mørket. Samtidig begynte hun å skrive musikk igjen. – Jeg måtte traffe bunnen for å virkelig gjøre fremskritt, forteller hun til avisen. – Jeg føler det ikke som om jeg er «tilbake». Det føles mer som om jeg er en annen person etter denne tiden.

  Robyn
  Foto: Kim Erlandsen / NRK P3
 • Spotify lar artister droppe byråene

  Spotify vil la artister laste opp musikk uten støtte fra plateselskap eller andre tredjeparter, skriver SVT. Funksjonen er foreløpig i testing, men etterhvert skal artister kunne styre lanseringen av sin musikk selv på plattformen.

  SPOTIFY-IPO/
  Foto: DADO RUVIC / Reuters