NRK Meny
Normal

Dora Thorhallsdottir

Dora kommer fra Relasjonssenteret, og deltar i programmet hver tredje Torsdag.

Dora Thorhallsdottir
Foto: unknown

Mitt forhold til kjærlighet: Hvis du finner en du elsker og du føler du kan være 100 prosent deg selv, og bli elsket akkurat som du er, da har du jaggu funnet kjærligheten. Og det er det beste som finnes!


Beste samlivsråd: Aksepter at vi er forskjellige. Svært mange, meg selv inkludert har en tendens til å ønske å endre parteren til å bli "litt mer sånn som meg", for da blir alt mye lettere. Glem det! Den eneste du kan forandre er deg selv - dessverre, kan man si.

.. og sex: Ups and downs. Husk at i 99 prosent av alle forhold varierer sex-livet. Noen ganger er det for lite, noen ganger for mye, og noen ganger akkurat passe. Get used to it..

Favorittlåt: For tiden noe så folkelig som MGP-låten Fairytale.

Favorittplate: Siste Absolut Hits plata. Jeg er en "sucker" for kommerse greier, og har generelt veldig dårlig musikksmak. Radio 1 ruler, mener jeg.

Favorittutrykk: Lidelse er selvvalgt


Kjekkeste mann: Jon Schau

Flotteste kvinne: Ragnhild Silkebækken, så klart! Hadde jeg vært mann, ville jeg ligget langflat etter henne. Et kupp!

Favoritt tv-serie: The Wire

Favoritt radioprogram: Pepper og pasjon, det er så bra gjester der, syns jeg.


Mest romantiske egenskap: God på å overraske med hyggelige innspill, som frokost på senga, komplimenter når han ikke forventer det og denslags.
Verste egenskap: Ikke alltid så god til å si rett ut hva jeg mener når jeg er irritert, venter til det hoper seg opp. Anbefales overhodet ikke!!

Drømmer om: Et ekstra soverom
Beskriv et perfekt stevnemøte, selv om det høres ut som noe vi gjorde i 1870: Jeg kjenner en fyr som gjorde dette da han var forelsket i en dame. Har ikke hørt om en date som overgår det; Han hentet henne på jobben en vanlig tirsdag og kjørte til flyplassen. Hun visste ikke noe om dette på forhånd, ante ikke hvor de skulle. De landet i Praha, der han hadde bestilt billetter på et kjent ballet-stykke (hun elsker ballet), spiste 5-retters middag på fancy sted, overnattet på koselig lite hotell og fløy hjem tidlig nok til at hun kom seg på jobb onsdag morgen. Ganske kul måte å imponere noen. Forholdet varte riktignok bare i en måned, men det begynte bra, om ikke annet!

Kulturstrøm

 • FILMANMELDELSE: Isle of Dogs (5)

  «Isle of Dogs er muligens litt mørkere og mer melankolsk enn de fleste andre Wes Anderson-filmer, og den er full av undertekst om maktmisbruk og diskriminering.» Les hele anmeldelsen her.

  "Isle of Dogs"
  Foto: Twentieth Century Fox
 • Omstridt østerriker tilbake i Norge

  Den omdiskuterte Ibsenprisvinneren Peter Handke er tilbake på Nationaltheatret med sitt nye stykke «Kunsten å spørre eller Reisen til det sonore landet ». Handke ble møtt med demonstrasjoner utenfor teatret da han kom for å motta Ibsenprisen i 2014.

  Den østerrikske forfatteren og dramatikeren ble beskyldt for å bagatellisere serbiske krigsforbrytelser, og fordi han talte i begravelsen til tidligere president og folkemordtiltalte Slobodan Milosevic. (NTB)

  Handke møtt av demonstranter.
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
 • Årets vinnere av Gullrutens fagpris

  Gullrutens fagpris for beste manus og lyddesign gikk til Dramaserien «Heimebane», og «Grenseland» fikk prisen for beste foto og regi. Prisene ble delt ut på Chateau Neuf i Oslo i går kveld. Se Rushprints fulle oversikt over vinnerne her:

  Laster Twitter-innhold