Doodle Bugs

Lørdag 19. juni er Åge Heltzen fra Doodle Bugs gjest i På dansefot.

Doodle Bugs
Foto: promo Tylden & co

Hvem husker ikke Lille Laila og Piken fra Torshavn. Dette er to av de mange kjente låtene som bandet har stått for.
Doodle Bugs fra Elverum startet sin karrierer allerede i 1965, og fikk sitt definitive gjennombrudd i 1966 med debutsingelen «Lille Laila» – en plate som fremdeles har salgsrekorden på Færøyene! Ingen artister i hele verden har vært mer populære på Færøyene enn nettopp Doodle Bugs. På tampen av 60-tallet måtte alle artister – inklusive The Beatles – stille seg bak Doodle Bugs på den færøyske hitlisten. På et tidspunkt i august 1968 beslagla gruppen de fire øverste plassene på listen. Nå er bandets 42 beste låter ute på plate og lørdag 19. juni er Åge Heltzen gjest i På dansefot

Se nostalgiske bilder her:

Her finner du DOODLE BUGS sin nettside

Kulturstrøm

 • Filmpolitiets guide til HBO-seriene

  «Better Things» og «Billions» er blant seriene Filmpolitiet mener du absolutt ikke bør bla forbi i HBO Nordic-spilleren. Hør hvorfor, og hvilke andre serier du bør få med deg her:

  Det kan være vanskelig å finne frem i seriejungelen, og jungelen hos HBO Nordic er tett. Vi vet om noen skatter du absolutt ikke bør bla forbi! Her snakker vi ikke om de mest opplagte seriene som for eksempel «Game of Thrones» og «Fargo», men har funnet frem noen av våre favoritter som har gått litt under radaren for mange. Vi tar for oss «The Magicians» (2 min), «Better Things» (9 min), «Billions» (15 min), «Tales from the Tour Bus» (24 min), «The Leftovers» (31 min), «Mr Inbetween» (39 min), «Killing Eve» (46 min).
 • Skuespilleren Bruno Ganz er død

  Den sveitsiske skuespilleren Bruno Ganz er død, 77 år gammel. Ganz ble født i Zürich, hvor han også døde lørdag. Det skriver blant annet Deutsche Welle. Ganz er blant annet kjent for rollen som Adolf Hitler i den Oscar-nominerte filmen Der Untergang i 2004, en rolle han høstet en rekke priser for. (NTB)

  Bruno Ganz
  Foto: Erlend Aas / NTB scanpix