Doodle Bugs

I mai blir det gjennhør med Doodle Bugs. Da kommer bandets 42 beste låter ut på en ny samleplate.

Doodle Bugs 1974

Hvem husker ikke Lille Laila og Piken fra Torshavn. Dette er to av de mange kjente låtene som bandet har stått for. Samleplata inneholder 42 av bandets beste låter. Noen av disse har aldri vært utgitt på plate tidligere, så her blir det mange godbiter. Så snart plata er klar, vil du få den presentert i På dansefot.
Det er også opprettet en egen nettside av bandet.

Doodle Bugs sin nettside


Kulturstrøm

 • Annie til topps i USA

  Den bergenske artisten Anna Lilia Berge Strand, bedre kjent som Annie, har en låt som er samplet på produsenten Metro Boomin sin nye plate. Det dreier seg om «Anthonio» fra 2009. I Metro Boomin sin versjon har den fått tittelen «Overdue» med rap av Travis Scott, skriver VG. Metro Boomin topper denne uken Billboard 200 i USA med den nye platen.

  Annie, alias Anne Lilia Berge Strand 2004
  Foto: Aas, Erlend / SCANPIX
 • Zombieskryt fra Stephen King

  «Akkurat når du trodde at zombiegenren var gått tørr, kommer en fantastisk film av Dominique Rocher kalt «The Night Eats the World».» (eng. tittel)

  Det skriver grøsserkongen Stephen King i en twittermelding. Det er Anders Danielsen Lie som har hovedrollen i filmen, som er franskspråklig. Den norske skuespilleren var raskt ute med å kvittere med en twitter-takk.

  Twittermelding fra Stephen King