Ditt band til Norwegian Wood!

Vil du spille på Norwegian Wood? Meld deg på her, så får kanskje DU opptre på festivalen i Frognerparken.

Matias Tellez på Underwood.
Foto: Arne Kristian Gansmo / NRK

Norwegian Wood har i flere år hatt en egen "Norwegian Underwood"-scene for nye norske band. Festivalen har i forbindelse med denne scenen et samarbeid med Urørt, det største nettstedet for uetablerte norske artister.

En bredt sammensatt jury velger hvem som får spille på festivalen.

Slik melder du deg på:

Du må ha en profilside på Urørt. Opprett profil på Urørt her . Lim inn lenka til siden din i skjemaet under og send det inn til oss. Les gjennom og aksepter vilkårene på skjemaet.

Påmeldingsfristen gikk ut 10. april 2009.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

LES MER OM NORWEGIAN WOOD HER

Hva er Urørt?

Urørt er P3s nettsted for ny norsk musikk. Så langt har over 22 500 artister lagt ut musikken sin her. Bare det siste året er det publisert 14 200 nye låter. Tidligere Urørtvinnere inkluderer blant annet Pony the Pirate, Matias Tellez, Ida Maria og Heroes & Zeros.

Har du ikke hørt om festivalen? Norwegian Wood er en av Norges største festivaler som arrangeres i juni hvert år i Frognerparken i Oslo. Arrangeres for 18. gang fra 11. til 14. juni i år. Blant artistene som har opptrådt på Norwegian Wood er Foo Fighters, Queens of the Stone Age, Matias Tellez, Wow !signal, David Bowie, Iggy Pop, Faithless, Gnarls Barkley, Tori Amos, Audioslave og System Of A Down.

Kulturstrøm

 • Åpner utstilling viet faren

  Teaterregissør Stein Winge åpner til helgen en utstilling viet kunstnerfaren Sigurd Winge og hans elev Jan Baker på Soli Brug galleri i Østfold. Winge var kjent som en banebrytende og toneangivende grafiker og viktig monumentalkunstner, ifølge galleriets pressemelding.

  Soli Brug, Østfold
  Foto: Rainer Prang / NRK
 • Kanye West setter opp Opera

  Kanye West trår til med sin første opera. Operaen «Nebuchadnezzar» har premiere på Hollywood Bowl 24. november. Regi er ved den italienske performancekunstneren Vanessa Beecroft. Oppsetningen byr ifølge NME på musikk av Kanye Wests store gospelkor Sunday Service, meldte West på Twitter søndag (NTB).

  Laster Twitter-innhold