Dette svarte Are og Odin

- Vi VA lei av kvartanner, men etter et og et halvt års pause så e det godt å værra i lag igjæn, konstaterer Odin i torsdagens nettmøte.

Are og Odin
Foto: NRK / NRK

Les svarene fra Are og Odin her

Du kan si hva du vil om Are og Odin, men at de engasjerer er det liten tvil om. Mange elsker måten de leker seg i radiostudio på - noen synes det blir i meste laget. Denne sommeren har det trønderske radarparet fått lov til å innta Reiseradioen som programledere.

- P1 e for mæ sjølve kanalen over alle kanaler. Det her e som å gå opp i det store pariserhjulet, sa Odin etter den første sendinga.

Torsdag 5. juli svarte de to programlederne på spørsmål fra lyttere og nettbrukere rett etter at de var ferdige med dagens Reiseradio-sending.

Les svarene fra Are og Odin her

Kulturstrøm

 • Norsk dokumentar om korrupsjon

  «Blue Code of Silence» er en norskprodusert dokumentar om den oppsiktsvekkende korrupsjonen i New York-politiet på 1970-tallet. – Man blir paff av de utrolige avsløringene, skriver en imponert filmanmelder Birger Vestmo. Terningkast 5.

  Fra filmen "Blue Code of silence"
  Foto: Spætt Film
 • Pregløs bigfoot-oppfølger

  – «Familien Bigfoot» har et tydelig budskap om naturvern og farene ved storkapitalens sleske metoder, men det holder ikke med gode intensjoner, skriver Filmpolitiet om den kinoklare barnefilmen. De kaller filmen pregløs og klisjetung. Terningkast 2.

  Fra filmen "Familien Bigfoot"
  Foto: Norsk Filmdistribusjon
 • Flere velger privat begravelse

  Kirkerådet er bekymret for at stadig flere pårørende velger bort kirkelig gravferd. Mange ønsker privat begravelse på grunn av musikken. Avdelingsdirektør Jan Christian Kielland i Kirkerådet sier kirkelig begravelser har hatt en gradvis nedgang siden 1990.