Hopp til innhold

Dette har folk mistet

Her er listen over ting som er mistet denne sommeren.

Har du funnet eller mistet noe, kan du rapportere det til Reiseradioen på 815 21 999 eller reiseradioen@nrk.no

Dersom du har mistet en katt, kan du også gå inn på www.nettkatten.no

Lørdag 18. august

Vi glemte vårt digitalkamera torsdag i forrrige uke på tur til Gakorivannet i Alta, i skogkanten. Folk vi møtte sa at en dame med hund hadde funnet et kamera og vi håper at det er vårt. Det har mange fine bilder fra vår Altaferie med barnebarn og fine bilder fra fisketur med "Kaptein Arnemann", altas lykkeligste sportsfisker.  Fuji digitalkamera med stor skjerm på baksiden. Lå i et Lowa futeral.

Fredag 17. august

Søndag 12 ds. var jeg på tur i Nordmarka. På veien mellom Sporten - Frognerseteren og Midstuen stoppet jeg for å plukke brigebær - og der legger jeg fra meg min Margarethea Forslund regncape. Hva gjør jeg videre - jo jeg går og glemmer capen. Fargen på capen er turkis.

Farmor og Johannes har skapt seg et eget lite univers, som foruten dem selv omfatter Løvemann, som er en tøffel utformet som en løve, og Tigermann, som er noe så sært som en golfkøllebeskytter, med tigerhode og strikket hals (ingen kropp). Farmor og Johannes tok toget, sammen med Tigermann og Løvemann, fra Trondheim til Lillehammer, fredag 030807. I ettertid oppdager vi at Tigermann mangler, Om han har tatt toget videre fra Lillehammer, eller har blitt igjen på stasjonen el.lign., vites ikke. NRK hittegods har ham ikke til oppbevaring.

Det ikke er mulig å kjøpe ny (føres ikke lenger).

Er det noen, som har observert Tigermann på rømmen?

Siste dag på ferien vår var eg så uheldig å miste vårt digitalkamera mrk fine-pix 30. Det var i en svart foto-veske. Trur det var i kinsarvik i ferieparken eller nede på camping-plassen der. Det var fredag 3.august.mange bilder av våre 2 små barn.

Torsdag 16. august

Vi savner en svart stellesekk, av typen ”Quinni”. Oppi sekken er det stellesaker for barn, men det er særlig et teppe som fungerer som en sutteklut som er dypt savnet. Sekken har forsvunnet på Bleiker i Asker, eller E18 inn mot Snarøya, på Snarøya, eller på vei til Ullern. Den sto nemlig på taket av bilen.

På mandag mista jeg halskjedet mitt da jeg farta rundt i Oslo sentrum. Selve kjedet er av tynt, tvunnet gull. Annhenget er moderne design, og mens noen synes det ser ut som et hjerte, mener andre det kan være en hestesko, -og det har små diamanter. Dusør til den som finner smykket!

Jeg savner pusen min som har vært borte fra Madla i Stavanger siden lørdag 11. august. Katten er grå-stripete med hvitt på magen og potene. Den hadde på seg et blått halsbånd med metallprikker.

Jeg har mista et gullarmbånd. Det er en Bismark med stav. Armbåndet er ca. 1 cm bredt, og ble mistet på Hamar stasjon eller på toget til Lillehammer, eventuelt på Lillehammer. Dette var onsdag. 8. august.

En av de siste dagene i forige uke forsvant min syrinbusk fra nedsiden av Ottars beg 5 C i Tromsø. Buska stod plassert helt inn til husveggen. Antar at den bare har rykket opp røttene sine og gått sin vei. Så hvis noen har observert en vandrende syrinbusk vil jeg gjerne ha beskjed snarest slik at jeg kan få fanget den inn og satt den på plass. Dersom den kommer til rette vil den heretter bli holdt bundet.

Håper dere kan hjelpe meg med og finne igjen en hjulkapsel til min Buick Special 1953 modell, som er mistet i Lofoten den 8. august på strekningen Svolvær-Henningsvær-Å, på E10. Den har en diameter på ca.17 cm. laget i rustfritt stål, er sort, rød og blå. Festet med 4 klips. Hjulkapselen er veldig sjelden, kun levert på 1953 Buick Special som ekstrautstyr.

Mandag kl.14 forsvant Simba fra hjemmet sitt på Helldalssåta ved Nesttun. Simba er en Helligbirma blanding. Kremhvit med grå tegninger på beina og halen, fire hvite poter.

Vi glemte vårt digitalkamera torsdag i forrrige uke på tur til Gakorivannet i Alta, i skogkanten. Folk vi møtte sa at en dame med hund hadde funnet et kamera og vi håper at det er vårt. Det har mange fine bilder fra vår Altaferie med barnebarn og fine bilder fra fisketur med "Kaptein Arnemann", altas lykkeligste sportsfisker. Måtte lykken stå oss bi med en telefon eller annen melding om at noen har funnet vårt kamera, et Fuji digitalkamera med stor skjerm på baksiden. Lå i et Lowa futeral.

Onsdag 15. august

Kvelden 5. august mista jeg stokken/gåstaven min. Jeg tok bussen fra Drøbak til Oslo, og merket ikke at den var borte før jeg kom av bussen og den var på vei videre. Gåstaven er mørk, nesten svart, med lys brunt håndtak i kork. Staven er av merket ”Hiker”, og er merket med nabn og telefonnummer.

Jeg har mista et Canon kamera ved Trollveggen. På kameraet er det bilder fra fjellet og fra Italia.

Tirsdag 14. august

Min Border Collie, Zippo, ble borte i natt fra Bang i Valdres, i fjellet mellom Gol og Bang. Han hadde ikke på seg noe halsbånd.

På en badetur ved Trevatten i Søndre-land kommune mista min datter et gullhjerte med kjede + et emaljert armbånd (rødt og gull barnearmbånd). Dette var fredag 10. august.

Vi savner en støpejerns vedkomfyr; Ulefos verk, nr. 625, med messingstang, 3 ringplater, mål: Bredde:61cm, bredde: 51 cm. Den befinner seg mest sansynelig et sted på strekningen Kirkerudbakken-Storgt i Oslo.

I fjor vinter mista jeg et sølvarmbånd i området Høvik eller Lysaker. Det består av store firkanter på ca 2 cm. hver, som er kjedet sammen med en bue mellom hver. Låsen ser ut som en T som festes i en ring.

Jeg har mista en svart fjellstøvel, av typen ”Alfa” i str. 38. Oppi støvelen lå en rosa-rød sokk. Den har falt ut av bilen enten i Lillehammer, Tønsberg, Kristiansand, opp fjellet til Haukeli eller Haugesund.

For ca. 1 mnd. siden mista jeg et nøkkelknippe et eller annet sted mellom Åsaveien og Rimibutikken i Harald Hårfagresgt. i Oslo. Nøkkelknippet lå i en liten grønn plastpose.

Jeg har mista mappa (bæreveska) til min NintendoDS. Mappa er lyseblå, og det ligger et spill inne i mappa. Den har nok enten forsvunnet på Danskebåten. på bildekket, eller på turen hjem et eller annet sted mellom Oslo og Dombås.

jeg savner en blå/hvit/svart undulat siden 25.06. Den fløy ut av vinduet på Gjøvik.

Onsdag 8. august kjørte vi oppover Setesdal (mellom Tveit og Valle). Jeg var så uheldig å sette igjen mine kjære svarte tresko str.37.Send dem til meg og jeg betaler porto.

Onsdag 1.august kjørte vi E18 fra Bamle retning Oslo. Vi hadde henger med båt. Da vi kom hjem (Asker), oppdaget vi at den ene puten i båten var blåst vekk. Høyst sannsynlig rett etter påkjørselen til E18 fra Valle. Puten er i hovedsak grå - med rødt kantbånd. (ellers så er det omvent)

Vår svarte setter (hund) forsvant fra Østroa i Løten Torsdags ettermiddag. Det er en blandings hund gordonsetter og irsksetter.Svart med blank strupelenke. Hunden heter Aro og er veldig snill.

Under seiling mellom Arendal og Lyngør 1. august mistet vi vår 14 fot Seabo rib (gummibåt) med en 30HK Suzuki påhengsmotor.

Jeg mistet lørdag kveld et deksel og en ganske stor mutter som skal stå på felgen min.dekselet er tallerkenformet og er ca 20 cm i diametermed et hull i midten på ca 7 cm. dekselet er hvitt og mutteren er blå og har en indre diameter på ca 7 cm. det blei mistet i svanviksvingen ved i nnkjøringa til skien i den skarpe venstresvingen.

Mandag 13. august

Et Canon-kamera er mistet på Engeløya i Bø i Steigen i Nordland. Kameraet ligger i en blå veske med en flerfarget rem, og det inneholder bilder bl.a av en større fiskefangst.

To undulater stakk av gjennom et åpent vindu på Kalbakken i Oslo fredag. Den ene er en blekgrønn gulmasket hann med lysebrune bølgemønstre på vingene. Kameraten hans er hvit med mørke øyer. De er begge vant til å fly fritt, så de er habile flyvere men ikke særlig tamme.

Søndag kveld på bryggen i Sponvika i Halden ble en nydelig grå hannkatt brakt inn på uteserveringen. Katten ble funnet på Kidøyen. Gråtass,som den nå har blitt døpt, er gråspettet og hvit på potene. Den har et fantastisk gemytt, og har med den største selvsikkerhet har spist godt, sovet rolig på sofaen og inspisert eiendommen.

En toalettmappe er mistet mellom Korelvdalen og Oksjordhavn., Mappen er grå, og inne er det i tillegg til toalettsaker også smykker og belter.

En katt har forsvunnet i fra Sinsen i Oslo. Dette er en stor, gammel hannkatt som er stripete, med hvitt bryst og hvite poter. Den har usedvanlig lange værhår og lyder navnet "Tyson".

Søndag 12. august

Et par solbriller med styrke er mistet ved Peer Gynt-kafeen/stien i Gålå. Eventuelt kan de være lagt igjen ved Kiwi på Vinstra. Brillene lå i et svart etui.

Et digitalkamera, Samsung Digimax S500, er mistet langs Friisveien over Ringebufjellet for to uker siden.

Et digitalkamera er mistet i Honningsvåg fredagskvelden 10. august. Kameraet er av typen Canon Ixus 40 og lå i en Samsonite bæreveske.

Lørdag 11. august

Et kamera er mistet i Oslo Sentrum. På kameraet er det bilder av et nyfødt lite barn.

En lommebok er glemt igjen utenfor Rema 1000 i Sandnessjøen etter klokka 15.00. Lommeboken er merket med navn.

Randi har mistet sin DKNY-klokke under Notodden Bluesfestival forrige helg. Klokka har firkantet urskive og bred sølvfarget rem.

En gullring er funnet på gangstien ved Prestegårdsjordet i Elverum. Ringen er glatt med inskripsjonen: " Din for evig Inge 22.02.03". Den er nå lagt i resepsjonen på Skogmuseet i Elverum.

Fredag 10. august

Anne-Brit har mistet yndlings-fleecejakka si. Dette er en jakke som har gått ut av produksjon, og det er derfor ikke mulig å få tak i en ny. Jakka er blåturkis, størrelse small, og den forsvant under Canal Street Festival i Arendal.

Katten "Kattelatte" har forsvunnet fra Brusdalen i Ålesund. Katten er grå og hvit.

Torsdag 9. august

Hanne har mistet sin orange strikkajakke i Tromsø, trolig på strekningen Nerstranda, Stortorget og Parkeringstunnelen.

9 år gamle Oskar har mistte sin PSP på Quality Hotell i LNagesund. Han savner den veldig og håper at noen har funnet den.

Et Canon digital 750 Ixus kamera er mistet på en reise mellom Stavanger og Haugesund den 1. august. Kanskje kan det ha fallt ut på bilferga "Stavangerfjord" mellom Mortevika og Arsvågen.

Wenche har mistet et gullkjede med anheng på Maurvangen Camping i nærheten av Gjendesheim, enten i eller utenfor hytte nr. 7 29. eller 30. juni. Kjedet har stor affeksjonsverdi for Wenche.

Et digitalt Fujitsu-kamera er mistet i Trondheim 27. juli på torget mellom statuen av Johan Nygaardsvoll, Narvesenkiosken og Egon Restaurant. Bildene på kameraet er hentet fra en motorsykkeltur rundt omkring i Norge og Sverige.

Et stort nøkkelknippe er mistet på Byåsen i Trondheim helga 27.- 29. juli. Det var en liten brun bamse på knippet, samt nølker til bolig, jobb, sykkellås og hengelås.

Katten Nøste er savnet fra sitt hjem i Ljabru Terrasse på Norstrand. Katten er burn, sort og rødspraglet, med hvit mage og hvitt bryst.

Har noen funnet en padleåre for en kajakk med påskriften "Galasport". Tor øistein har mistet denne på strekningen Kadett-tangen (Sandvika) - Vøyenenga i Bærum.

Et lite svart kamera i et svart skinnfuteral er mistet. Dette forsvant under en fjelltur på Austvågøy vest for feriestedet Fiskebøl innerst i Morfjorden. Trolig ligger det oppover i dalen mot Morfjordskaret eller opp mot fjelltoppen Pilan.

En familie på 5 fra Tønsberg har mistet sin kjære hund Ronja. Den ble skremt av en annen hund og forsvant mandag 6. august kl. 17.00. Ronja er en brun og hvit Engelsk Springer Spaniel, og hun forsvant far Furuset i Oslo.

Nathalie på 2 år har mistet sin kosekaninen sin "Nynne". Nynne er rosa og hvit, 30-40 cm stor og kommer fra Amerika. Kaninen forsvant i forrige uke på Maxi-senteret i Sandnes.

En grå gummibåt er mistet i Finnøyfjorden i Ryfylke. Et godt kjennetegn på båten er at den enen åra er noe kortere enn den andre.

Gunhild har vært ute på tur mellom Sildetjønnene og Sonvatnet ved Stjørdal. Et sted på veien har hun mistet en beige shorts med en klokke i lomma. Shortsen er det ikke så farlig med, men klokka er verdifull. Dette er en Certina-klokke med gulldoublè og marmorert skive.

Et Olympus Digitalkamera av typen MJU 760 er mistet på reise mellom Ålesund og Molde. kameraet ligger i et tøyetui.

Onsdag 8. august

I sommer glemte min datter sin tøyleopard på flyplassen i Faro, Portugal. Leoparden er orange og svart den er ca. 40 cm lang, og savnes svært. Om noen som reiser den veien kunne spurt etter den hadde hun blitt så glad.

Jeg har mista et Olympus digitalkamera for ca en uke siden. Sist jeg hadde det var i på Ridderturneringen under Olavfestdagene i Trondheim. Alternativt kan det være mistet i området rundt Nidarosdomen eller muligens Namsos familiepark

Min mann har mistet sin splitter nye hatt da vi var på tur fra Bodø til Svolvær. Det gjelder altså en herrehatt som er beige og av merket ”Mayser”. Inni hatten står initialene ”F.D” med store bokstaver. Den er mest sannsynelig mistet i området omkring Leknes, -muligens inne på Meieripuben.

Tirsdag 7. august

Min samboer mista sine solbriller på Bauhaus på Liertoppen. Brillene er av typen ”Chanel”, og har styrke og har progressive glass.

Senor Pusen, Fredriks 2 år gamle katt har vært borte i ca. 1 uke fra Valhallveien på Heer, utenfor Drøbak. Den er spenstig, modig og ligner på en liten tiger.

Mistet mitt Nikon speilreflekskamera torsdag 26. juli. Vi var på tur fra Grong og nordover.

31.juli mista vi ei fluestang i Glomfjord-/Gilleskålfjellene om formiddagen.Vi mista den mellom vadestedet ved Fiskvann/Sundvann og toppen av stien ved Svalvann. Stanga ligger i et grått futeral.

Katten Bolla er savnet fra sitt hjem på Hoem, Byåsen, siden begynnelsen av juli. Han er hvit med brun hale og brune flekker på hodet. Han har sort halsbånd og er øre- og chipmerket. Finnerlønn 500!

Savner et par briller uten innfatning, som ble borte på Vinstra, torsdag 2. august.

Jeg savner en blodbanken-sekk som er forsvunnet i området Lauvås ved Hummeråk, i Sandnes kommune. Sekken er grønn og blå med rødt på. I sekken er alle mine ansettelsespapirer, da jeg akkurat har begynnt i ny jobb, -samt avtalebok. Mitt navn (Else Håvik) står på alle ansettelsepapirene. Dusør utloves!

Jeg savner et fotoapparat (ikke digital), som jeg mista ved Stiklestad 29. eller 30. juli. Kameraet lå i en grå kameraveske med skulderreim.

Min datter har mista lommeboka si på Farmanstredet kjøpesenter i Tønsberg. Lommeboka er svart og litt avlang, og inneholder bl.a et amerikansk førerkort.

Mandag 6. august

Vi mistet 2 søppelsekker fulle av klær og en dyne da vi kjørte fra Bergen til Hamar på lørdag 03.08.

En laptop, type Fugji, mista på rutebilstasjonen i Sandnes søndag 5. august, ca kl. 19.45. Familiens bil streiket mellom Kristiansand og Sandnes og da Viggo skulle rydde ut alt av Falcken-redningsbilen, ble pc`n stående igjen ved en lyktestolpe i Sandnes. I databagen ligger også almanakken hans med alle avtaler for neste år.

Jeg mistet en båtpute, ryggpute(blågrå farge med blå bånd) i Vansjø mellom Elverhøy og Sponbukt. Dette skjedde på lørdag med kraftig vind.

Jeg savner en smal metallist, på ca 1.8 meter, som jeg glemte på toget fra Bergen til Oslo 13 juli

Jeg  trenger hjelp til å finne Pelle, katten min. Den er sporløst forsvunnet i området Tjensvoll/Ullanhaug i Stavanger. Han er svart og langhåret, med hvite poter, hvit rundt munnen og på brystet. Gaupe-ører og lange buskete værhår.

Jeg har (søndag 5. aug.) mistet en Meridian GPS sannsynligvis på/ved parkeringsplassen på Straumbu (Rondane). GPSen ligger i en svart bæreveske (som i tillegg inneholder to AA batterier).

Jeg er blitt den ulykkelige ikkeeier av en svart Scott racersykkel. Den forsvant lødag den 4. aug.opp bakkene fra Lysebotn. Planen var å sykle Lysebotn - Bryne rittet nå til lørdag, men nå står jeg her med startlisens, men ikke sykkel.

Søndag 5. august

Jeg har mista en pulsklokke i Sognsvannområdet, mest sannsyneligvis på parkeringsplassen. Dette var for to uker siden.

Mitt barnebarn på 10 år har mista filmkameraet sitt. Det er et lite kamera av merket Canon, og ble mista i Drøbak eller Hallangspållen

Min samboer har mista filofaxen sin. Den er i A5-format og er i lys brunt skinn. Den ble antakelig mista i Tønsberg eller på vei mot Tjøme.

Lørdag 4. august

For 3 uker siden ferierte familien i Kragerø og da vi kom hjem ser vi at vi har glemt igjen en pose med 2 regnjakker og 2 nyinnkjøpte lamper. Regn jakkene er merka med Erlend og Vegard. Hvis noen har funnet posen blir vi glade.

Vår sønn har mistet Kermiten sin. Grønn frosk, ca 40 cm lang, hånd dukke. Den er reparert og sydd sammen flere ganger. Mistet på toget fra Ski til Kolbotn på fredag 3.august. Toget gikk fra Ski kl 15.26, og han var på siste betjente vogn.

Jeg har lagt igjen et digitalkamera av typen Casio i Nordland mellom Sjåk og Strynefjellet. Mest sannsynelig har jeg glemt det igjen på en rasteplass.

Torsdag 2. august

Lørdag 28. juli, midt på dagen, seilte vi fra Lyngør til Risør. En ganske frisk seilas, såpass frisk at jolla vår slet seg og forsvant. Det er en rød Pioner 10 fot. Den lyder navnet Tekum og ombord ligger årer, en liten dregg og en blå taukveil – håper vi.

Har noen sett Gustav? Gustav er en vakker brunspraglet skogskatt. Han bor i Gutugata i Klevjerhagan nær Sande. Gustav ble sist sett i begynnelsen av helga 28-29 juli.

På båttur til Sandnes, mistet vi vår gummibåt som hang på slep. Båten slet seg et sted mellom Helgøysund og Vassøy. Dette skjedde den 26.juli Gummibåten er en orange achilles LS 4 med sort bunn utvendig og tretiljer inni.

Onsdag 1. august

Arild Amundsen trenger en såkalt ”Filletønne” som han skal bruke til å kaldrøyke fisk i. Dette er en tretønne som rommer om lag 200 liter, og som man tidligere brukte til å legge ned sild i.Arild har lett land og strand rundt, men finner ingen slike. Er det derfor noen som har en slik, eller eventuelt vet hvor man får tak i en ?

En dame fra Vestlandet har mistet en paraply på vei hjem fra ferie. paraplyen er stor og gul, med svart håndtak og merka " Astrid Lindgrens värld". Paraplyen er gjenglemt på toalett eller butikk i Hønefossområdet, eventuelt på veien Hønefoss - Vestlandet mandag 9. juli.

May-Britt har mistet et par solbriller med styrke. Brillene er fra Dolce & Gabbana, de har svart innramming og svarte glass, og de ligger i et gjennomsiktig plastetui. Siste gang hun med sikkerhet kan huske å ha hatt dem på var på en rasteplass ved Stavanger, men i praksis kan de være mistet langs hele sørlandet, eventuelt i Drøbak eller Lillehammer.

Tirsdag 31. juli

Et gullarmbånd med 11 diamanter er mistet på Eidestrand båtfestival i Aure den 28. juli.

Ann-Rigmor var på ferie i Bergen. I Klostergarasjen klarte hun å sette igjen PC-veske med en PC og to Mp3-spillere.

Et nøkkelknippe forvant søndag 29. juli på strekningen Fana i Bergen til Oslo. På knippet var det bl.a to nøkler til sykkellåser, en nøkkel til sikkerhetslås og en kodebrikke.

Ørepynt mistet på Lillestrøm 30. juli, ca. klokka 20.00. Dette er en gave som er sårt savnet.

En ung, langhåret og grå hannkatt er savnet. Han ble sist observert i Urdsgt. i Horten 30. juli, da han ble jagd av en stor og stygg grevling. Familien hans er derfor redd for at han skal være skadet eller ha gått seg vill. Han lyder til en viss grad navnet Hassan, og har et lilla halsbånd med bjelle.

En undulat fløy ut av vinduet til Morgan lørdag 28. juli ved Lademoen i Trondheim. Undulaten er liten og blå, og den er ikke tam.

Andrea og Kristian har mistet sin beste venn "Mjaura". Dette er en norsk huskatt som er makrellfarget og har ID-tatovering 66561 i det venstre øret. Katten falt av en båt som lå på anker ved Håkavika nær Larvik torsdag 26. juli.

En takboks med hvitt lokk og brun bunn har forsvunnet fra en bobil mellom Evje og Tonnstad.

En svart og hvit katt, med en karakteristisk hvit flekk på høyre side av ansiktet, har forsvunnet fra Langvannet, Sokna. Katten er tatovert i øret.

En shetland sheepdog har forsvunnet fra Bøler i Oslo. Hunden er brun og hvit og ser ut som den mer kjente "Lassie". Dusør!

Laiala har mistet favorittblusen sin. Dette er en grønn skjortebluse, og den forsvant ved fergeleiet eller på ferga i Kvanndal i Hardanger.

Et digitalkamera av merke Nikon falt ut av sekken til Gunnar på veg ned fra fjelltoppen Muen på Venabygdsfjellet. Kameraet lå i et grått skinnetui og inneholder en del bilder fra ferien.

Gro har vært på Rod Stewart konsert i Nevlundhavn den 22. juli da hun klarte det kunststykke å miste 2 diamantringer i hvitt gull på eller like i nærheten av en parkeringsplass.

Mandag 30. juli

En Garmin GPS er mistet på stien fra Vargbakken til Knutshøe i Jotunheimen den 28. juli. Finnerlønn utloves !

Nina Rokkestad Resell etterlyser en amerikansk dame fra Minnesota ved navn Ardie Halvorsen. Ardie og familen er i landet for å treffe sine norske slektninger. Problemet er at Nina bare har Ardies amerikanske nummer, og hun får derfor ikke tak i henne her i Norge. Så vidt Nina vet skal amerikanerene nå holde til på Eidsvoll, og hun håper derfor at noen der vet hvem dette er.

Liv Berit kjørte fra Ikea i Trondheim via City Lade til Klæbu. Hun kjørte med henger, og noen dager etter kjøreturen oppdaget hun at den ene lemmen til hengeren hadde forsvunnet. dersom ingen har funnet denne lemmen, så lurer Liv Berit på hvor man eventuelt kan få tak i en ny ?

Et blått spruttrekk til kajakk er mistet søndag kveld under en tur i retning Tjøtta-Sandnessjøen.

En grå gummijolle av type Quicksilver er mistet i Oslofjorden. Jolla har en påhengsmotor og registreringsnummeret HAO478 er skrevet på tiljene.

En grå slepejolle med blå stripe har slitt seg utenfor Tønsberg Tønne. Båten er av merket Zodiac RIB, er 10 fot lang og har en 8 hk påhengsmotor.

En vannski er mistet i sjøen ved Holmsbu i Hurum i går ettermiddag.

Harald på 6 år savner kosekaninen sin. Den forvant fredag den 13. juli i Balestrand. Den er ca 15 cm høy, gul, grønn og blå.

Et armbånd er mistet i Oslo sentrum, trolig ved Stortingsplassen  fredag 13. juli ca. kl. 19.30. Sølvarmbåndet består av 8 ringer med 4 små steiner på hver ring. de er lenket sammen og festet med en liten "sølvpinne".

Bjarte har mistet lommeboken sin etter et stopp på Svinesund lørdag 28. juli kl. 17. Da han kom frem til Drammen var lommeboken borte. Lommeboken ble trolig lagt på taket utenfor Godisbutikken, og kan i praksis ligge hvor som helst langs E6. Dusør til finneren.

Katten Måns har stukket av fra Mjøsbrua Gjøvik lørdag 14. juli. Han er sort med hvite poter, hake og mage. Han er kastrert og svært kjælen.

Brita har mistet en tegning av kunstneren Bård Brevik. Sammen med familien tok hun drosje fra Georgernes verft til Jernbanestasjonen i Bergen litt før klokken ti søndag 29. juli. Teg ningen var rullet sammen til en stor rull med avispapir og plastikk rundt. Den har trolig blitt lagt på taket av drosjen og falt av et sted på veien.

Mappe med 19 CDer er mistet mellom 9. og 12. juli på Nordmøre. Mappen er beige og inneholder bl.a CDer med Chris Cornell, Greenday og Ozzy Osbourne. Dypt savnet av en gutt på 14 år.

Søndag 29. juli

Har noen tilfeldigvis funnet Martins Gamboy ? Dette ble mistet i forbindelse med Color Line Cup på Flekkerøy i slutten av juni. Her ble det overnattet på Skjærgårdsheimen. Gameboyen er blå og ligger i en "reiseveske" som er blå og svart. I denne reisevesken er det flere spill.

Ingvild savner et lite 5 cm høyt blått og hvitt kose-ekorn med Wowmerke. Ekornet forsvant på Otta fredag 20. juli.

Marit på 12 år har mistet pusen sin ved Grønsend Stølsområde i Valdres. Dette er en 3 år gammel hankatt med øremerke 72077. Den ersvart med litt hvitt i pelsen og ble borte lørdag 21. juli.

Brage reiste med tog fra Lillehammer til Sandefjord fredag 20. juli. Da de skulle gå av toget i sandefjord ca kl. 17.30 glemte han igjen et lite videokamera av typen Sony i en svart Lowe-veske i hattehylla.

Bettina har mistet undulaten sin på Haugerud i Oslo fredag 27. juli. Fuglen er gul og veldig tam.

En stor bunadssølje ble mistet i Slottsparken i Oslo 17. mai.

En dvergdachshund er savnet fra Høvik i Bærum. Hunden er rødbrun, langhåret og har et hvitt flåtthalsbånd.

Heine på 8 år var på NM i svømming i Namsos lørdag 14. juli. Der var han uheldig og la igjen Gameboyet sitt med et blått Pokèmon-spill i. Har noen funnet dette, så ring inn til Reiseradioen !

Lørdag 28. juli

En blå plastmappe med mange viktige helsepapirer og resepter ble mistet onsdag 25. juli, enten ved Trygdekontoret i Pilestredet i Oslo, eller på 17-trikken eller 37-bussen mot St. Hanshaugen.

En rugbyball med stor affeksjonsverdi ble mistet på Hvaler torsdag 26. juli. Her ble det spilt rugby på Salta, Nedgården brygge. Kanskje har ballen fallt i vannet ?

Anders på 4 år har mistet kose-apekatten "Nysgjerrige Nils". Den er svart og lodden og forsvant et sted mellom Oslo-Strømstad-Sandefjord 20. juli. Anders spør etter den hver dag og savner den dypt.

Ina har mistet gifteringen sin, trolig ved parkeingsplassen på Aremark. Ringen er gravert inni, bl.a med datoen: 14.06.91.

En svart G-sport skulderveske med badetøy er mistet i Bankeveien/Sjøsandkrysset i Mandal den 25. juli.

Fredag 27. juli

En grågrønn Versace-jakke, størrelse 40 ble lagt igjen på en avkjørsle mellom Oslo og Drammen. Har noen funnet denne, så ring inn til Reiseradioen !

Et "vanlig" kamera er lagt igjen på Groos badestrand ved Grimstad.

Rosemarie kan fortelle at barnebarnet hennes på tolv år har vært på besøk fra Italia. Under en sightseen i Oslo klarte han dessverre å miste mobiltelefonen sin, en Sony Ericsson Z550i. Han ville ha blitt veldig glad om noen fant denne!

Har noen funnet en svart Bergans dynamics Goretex-jakke langs veien mellom Vrådal og Nissedal 18. juli ?

Schæferhunden "Sarah" har vært borte siden søndag 22. juli. Han forsvant i området Schibstedt ned mot Moss. Har du observert hunden, så kontakt Reiseradioen.

Torsdag 26. juli

En liten og hvit hunkatt med en grå flekk på hodet har forsvunnet fra Saltnes i Østfold.

En hvit Bedlington-terrier med manke foran øynene har stukket av fra Skansebuhytta, Heller i Askim.

Bolla Pus har forsvunnet fra Søndre Hoem i Trondheim. Han er stor og hvit med brun hale og brune flekker på hodet. Han har også sort halsbånd med diamanter, adresselapp og chipmerke.

Cornelia har mistet sin mørkebrune, hjemmestrikkede og tovede ullgenser med halvhøy hals. Den falt trolig ut av bilen i Nesbyen mellom 11 og 13 onsdag 25. juli.

Et armbåndsur er mistet på en tur fra Svolvær til Trondheim. Den er trolig forlagt enten ved Polarsirkelen eller ved et skilt til et sted som heter Dunderdalen. Uret er et litt sporty Seiko dameur med en blanding av stål med litt forgylling på lenken.

Onsdag 25.juli

Vi har greid å miste en liten brun kosebamse i dyreparken i Kristiansand, mellom Tigerparken og Kardemommeby.

Søndag 22. juli glemte jeg en liten pengepung i turkis stoff på flyet mitt fra Tromsø. Ruten gikk 17.45 fra Tromsø til Gardermoen og hadde nummer SK 4427. Inni ligger det noen penger samt et adgangskort til jobben min. Det er mitt navn og bilde på kortet. Jeg glemte pungen i setelommen, mener å huske jeg satt på seterad 22.

Vi savner vår lille svarte og hvite 1 år gamle hankatt fra Innlandet i Kristiansund. Den lyder navnet Birk og har halsbånd. Den har vært borte ca 1 uke. Birk liker å kjøre bil, så det er mulig den har blitt med en på en biltur til for ham ukjent sted.

Sylvester, en stor svart og hvit kasterert hankatt med svart naglehalsbånd, savnes fra sitt feriested i Nordaberget på Braskereidfoss vestside (Våler kommune i Solør). Han har navn og telefonnr. på halsbåndet og er chipmerket. Han er veldig sky og kommer sjelden bort til folk. Han har vært borte i over ei uke og savnes veldig. Håper noen har observert han og kan ringe oss og fortelle hvor vi kan finne han.

Vår lille mini shetlandsponny forsvant fra beite søndag kveld/mandag formiddag. Det er en helt sort ponny som er veldig liten.

Vi har en liten en som har mista bamsen sin! Dette var mellom Grotliahøyfjellshotell og Geiranger et sted, og den forsvant forige lørdag. Bamsen er brun.

Jeg har mista et armbåndsur! Dette var et Seiko dameur, og det ble borte for ca 14 dager siden. Jeg mista det i Strindamarka i Vottåsen, utenfor Trondheim.

En høygravid kvige har vært på rømmen i 3 dager. Kanskje noen ferieturister har sett henne mens de har kjørt langs E6? Dette er i Landfjordbotten, ved grensa til Troms. Kviga er brun og hvit, har halsbånd, og er merka med nummeret 711 i begge ører. Det er ikke usannsynlig at hun allerede har kalvet, og kanskje har denne tassende ved siden av seg.

Fredag 23 juni var vi på vei fra Sandnes til Mandal med båthenger. Da vi kom frem hadde vi mistet hengerens stålbeslag med nummerskilt og lys. Nummeret er RT 6912. Vi gjorde regning med at noen ville finne det og rapportere til veivesenet, men vi har ikke hørt noe derfra. Kanskje noen av reiseradioens lyttere kan ha funnet det i vegkanten ?

Den svarte ungkatten Cleo har vært borte fra hjemmet sitt på Austadskog i Drammen siden lørdag ettermiddag den 21. juli. Cleo er 10 mnd og enda ikke kastrert så sjansen er stor for at han har lagt ut på sin første frierferd. Han er en modig jeger med sans for eventyr, men denne gangen kan det se ut til at han har havnet i problemer. Cleo er det en kan kalle halvt skogskatt, han er ”litt” langhåret med små dusker på ørene. Han er vanligvis svært sky for fremmede så han vil sannsynligvis prøve å gjemme seg for folk. Har lett overalt, men han er som sunket i jorden. Savner han veldig mye og håper noen kan ha sett han slik at jeg kan få hentet han hjem igjen.

På fredag den 20.07.07 forsvant en liten kattunge på 6 mnd fra hjemmet sitt i Langevåg. Dette er en rasekatt av typen Balineser, og kalles også langhåret Siameser. Er det noen i midt nærområde som har sett en liten helt hvit kattunge med lilla farge i ansiktet, så ta kontakt !

Tirsdag 24.juli

Jeg har mista en jolle et eller annet sted mellom Danmark og Sverige. Dette var for en uke siden, da jeg var på vei til Danmark. Jolla er en lysegrå Bombard AX300.

På en sykkeltur over Rallarveien, greide min kone å miste den ene av våre matchende regnfrakker. Regnfrakken er gul og blå med en rød stripe.

Jeg har mista nøklene mine! De ble borte på strekningen mellom ”Henning Olsen is” og Ikea i Åsane i Bergen. Nøkkelknippet har mange nøkler, og et nøkkelskilt hvor det står ”sjefen”.

Jeg mista et armbånd i Grimstad på søndag. Dette armbåndet har flere rader med forskjellige rosa perler og låsen er en magnet.

Jeg mista et par solbriller med styrke i slutten av juni. Dette var på Gol. Brillene har grå innfatning og ligger i et rødt plastetui.

Jeg har mista et Sony digitalkamera i Svolvær, nær fergeleiet. Det er ca. 200-300 bilder på kameraet, bl.a bryllupsbilder fra et ganske lite bryllup. Dette kameraet forsvant torsdag 19. juli.

Mandag 23.juli

Mista fotoapparatet mitt på tur fra Kroksjøen til fjellet ”Lunken”. Jeg har en misstanke om at jeg kan ha lagt det igjen ved noen bord og benker hvor jeg rastet.

Pusen min forsvant i går. Det er en korthåra, mørkegrå hann, som er øremerket med nr: 95399. Pusen heter Rasmusen og har en spinkel og pipete stemme. Han er forsvunnet fra Vika/Ruseløkka.

Jeg savner en liten makrellgrå og hvit katt med nydelige markerte sjøgrønne øyne. Den er to år og har allerede vært utsatt for mye i sitt korte liv: Den har blitt fiska ut fra et tre med brannbil, en gang med håv, og en tredje gang falt den ned å punkterte lungene, men ble lappa sammen og helt frisk igjen. Den har nå vært borte siden 8 juli. Den forsvant mens vi var på ferie, selv om den hadde både mat og katteluke.

Jeg har mista katten min! Det er en korthåra svart og hvit katt: Den er svart over, og hvit under, -med hvite poter. Den er forsvunnet fra Minnesund på Eidsvold 6.juli.

Jeg har mista en katt i Kvamsfjellet i Gudbransdalen. Det er en gråstripete hannkatt, med hvitt bryst og poter. Den har vært savnet siden 5. juli. Jeg er redd for at den kan være på vandring hjem til Oslo, hvor vi bor. Den har en id-tattovering i året med nr: 27265

Kan dere hjelpe en søvnløs Even på 2 år? Da vi kom hjem fra Sørlandet feriesenter ved Risør hadde han mistet sin umistelige "Kos". "Kos" er en liten kosekanin, ca 20 cm, i farge beige med lange ører som er kjempegode å kose med når han skal sove. Denne er mistet på Sørlandet feriesenter, enten fredag eller lørdag, mest trolig nede ved båthavnen, men også muligens ved hytta vi bodde i, nr 38. Vi håper så inderlig at noen der ute i den store radioverden kan hjelpe lille, utrøstelige Evenmann. På forhånd tusen takk.

Søndag morgen ble lille Gyda borte fra Nesodden / Fagerstrand!Gyda hadde flyttet ditt på lørdag, så hun er ikke kjent der. Dette er en Manchester terrier tispe på 10mnd. Manchester terrier er stamfar til Dobbermann. Den ser ut som en liten Dobberman, og hun er 38 cm høy. Er noe sky mot fremmede,men med en god bit kommer hun. Hun er chipmerket. Dusør til den som får henne tilbake til oss!

Min sønn har mista mobiltelefonen sin, en Nokia 5140i. Dette var på BU stevne i Vestfossen i helgen.

Jeg har mista 2 blå kasser med håndlagde ting som jeg pleier å selge på torget i Bergen. I kassen er det tovede hatter, tøfler, sommerhatter i lin og 3 store dyner.

Vi har mista en babydyne i Lund i Kristiansand fredag 20 juli. Dynen er ikke det viktigste, men vi vil svært gjerne ha tilbake dynetrekket, da dette er fra vi var små og har stor affeksjonsverdi. Det er et hvitt bomullstrekk med blonder.

Katten Mads har vært forsvunnet i 2 mnd. fra sitt hjem på Kaldbakken i Oslo. Til tross for at den heter Mads, er det faktisk en hunkatt (Mads er nesten det bosniske ordet for pus). Det er en tigerkatt med sorte striper, som er relativt liten. Vesna som eier Mads skal på ferie til Bosnia fra helgen av, så det hadde vært veldig betryggende å finne igjen Mads.

Jeg mista digitalkameraet mitt i Molde på lørdag. Det var et Nikon Coolpix P4 med svart stoffuteral. Inne på kameraet var det 600-700 bilder, b.la. bryllupsbilder, fiskebilder og dessuten masse sommerbilder.

Jeg har mista en adresse til en dame i Brønnøysund, som jeg skulle sendt en Helgelandsplatte (en pyntetalerken til å henge på veggen) til.

Jeg glemte igjen mine splitter nye joggesko helt innerst i Tysfjord da jeg var der på besøk. Tok av meg joggeskoene, siden det var fantastisk vær, men greide dessverre å glemme dem igjen på brygga da jeg hoppa om bord i båten igjen.

Søndag 22.juli

Vår kjære eventyrer Nansen er borte. Han er en kastrert hankatt på 15 mnd. som bor i nærheten av Sofienbergparken i Oslo. Han er grå med sølvskjær i pelsen og noen få hvite hår på brystet. Det står ID tatovert i høyre øre og han har chip for skanning i nakken. Vi savner ham veldig alle sammen i Conradisgate.

Mitt yngste barnebarn på 2 ½ år har mistet kosedyret sitt! Det er en grå elefant på ca 15 cm. Denne ble borte mens vi kjørte fra Sandane til Kristiansand. Vi stoppa ved Sogneporten i Aurland, og dette var siste gangen vi kan huske å ha sett den

Et herrearmbånd i gull og hvitt gull har vært borte i lengre tid. Det er laget med 2 x 21 stener blå safirer og 21 stener diamanter. Diamantene sitter i midten mellom safirene. Stenene er rammet inn i hvitt gull. Armlenken er i tykk børstet gull. Har ikke noe spesielt referanse sted som dette kan ha blitt borte på, men borte har det blitt. Har skjedd i Oslo og omegn ihvertfall. Det er helt sikkert. Armbåndet har stor en affeksjonsverdi for meg, så en skikkelig dusør vil bli utbetalt.

Vi har mista et digitalkamera i Sommerland 26. juni. På kameraet er det bilder fra bl.a en sykkeltur, en barnebursdag (ettårsdag) og generelt mange barnebilder.

Jeg har mista en polpose i Tønsberg sentrum. I polposen var det en 3 liters rødvinsdunk. Denne er det ikke så innmari farlig med. Verre er det med min manns livsviktige medisiner som også var i posen.

Forige søndag har jeg prestert å legge igjen en kikkert av typen Canon på Knutshø fjelltopp, vis a vis Beseggen

Jeg savner en liten, gråhvit gummibåt av merket Susumar. Den forsvant under en kuling i nord i Sedjefjorden, nord for Bergen 18. juli.

Hei vår hankatt Truls har vært på rømmen i snart 3 mnd. Han er langhåret, svart og brun pels, kasterert og merket i ørene. Tilhørighet på Tiller i Trondheim.

Vil gjerne etterlyse en kastrert hankatt som var på feriebesøk da den forsvant fra Tasta, Lille-Stokkavannet i Stavanger den 10.juli, muligens på vandring hjem til Mariero. Katten er stor og godt i hold, langhåret, hvit med brune felter og mørk bustete hale. Hvis du har sett den i ditt nabolag, garasje eller uthus, eller har tatt den inn, ta kontakt.

Glemte min lille blå sekk med på rasteplass ved Mjøsa lørdag 21.7 ca. kl. 14.30. Den inneholdt toalettsaker, et rødt håndkle og en gul vaskeklut samt en MP3 spiller med mest Bruce Springsteen på.

Min sønn på 16 år mistet den helt splitter nye mobiltelefonen sin, en svart og orange Sony Ericsson søndag 15.juli på Knutholmen på Kalvåg i Bremanger, hvor vi bodde en natt i et sjarmerende gammelt hus like ved bryggen. Alternativt ble den mistet mandag 16.juli på Selje hotell på Selje. Mor og far fortviler for nok et tap,- og gutten er desperat over å ikke være tilgjengelig til enhver tid ! Huset vi bodde i på Kalvåg het noe så spenstig som ”Bremanger Spareforening”.

 Lørdag 21. juli

Jeg savner katten min, ”Pastis”! Hun har forsvunnet fra Tjøme på vestsiden, mellom Skautangen og Svelvikstranda hvor vi er på ferie. Hun er orange med hvit smekke, halv melkebart og hvite sokker, og er liten og slank. Christoffer på 9 år utlover 620 kr av sine egne sparepenger som dusør. Pastis sønn, Baileys, lurer også på om ikke mamma kommer hjem snart.

Jeg vil gjerne etterlyse katten vår! Den har blitt borte for oss fra hytta ved Oppdal på Skarvannet. Den har vært borte i to dager. Det er en grå, korthåret katt på 12 år som heter Corazons, som er spansk og betyr hjerte.

Jeg savner mitt fotoapparat som jeg mista i Dyreparken i Kristiansand. Dette var den 28 juni, og jeg brukte det sist på cafèen i Savannen. Dette er av merket Minolta, og er en gammel modell.

Vi har mista en lys grå gummibåt i Audnaelva som kommer ut i nærheten av Lindesnes. Regner med at båten forsvant under en flom. Den har to seter og fastskrudde årer.

Håper dere kan hjelpe meg. Min mor reist fra Lørenskog til Eggedal forrige fredag. På veien dit har hun mistet sin Nokia mobiltelefon. Den er mørk blå og orange på siden. Hun var innom en kafeteria på Åmot og muligens ble den lagt igjen der.

Jegg har lagt igjen kajakkåren min i Lofoten torsdag 11.juli. Etter en flott padletur inn Trollfjorden så tok vi kajakkene på land ca 5-6 km nord for Digermulen. Der tok vi kajakker på biltaket, men kajakkåren min ligger nok igjen i veikanten sammen med et par svarte våtsko. Åren har svart skaft og røde åreblad. Dersom noen har sett denne blir jeg svært glad! Det er nemlig langt å kjøre bil fra Telemark til Nordland for å lete etter en padleåre.

Fredag 20. juli

Jeg savner en liten dvergpapegøye! Den fløy ut av vinduet på vestre Haugen nedenfor Furuseth i Oslo. Dette var den 16, juli. Den ble sist sett i flukt mot Høybråten. Fuglen er grønn og gul.

Digitalkamera, FinePix F30, mistet i nærheten av Bitihødn mandag 16. juli, -enten på parkeringsplassen ved sameleiren eller på veien oppover til toppen. Kanskje det er to bilder lagret på kameraet: Henning i ei dobbeltseng som man kan heise opp og ned. Kameraet er ikke merket, og det lå heller ikke i noe etui, for det mista jeg i forrige uke.

Jeg er en fortvilet bestemor som har mistet mitt Canon Ixus-kamera 500. Jeg har hatt en hyggelig langhelg med mine to barnebarn Oda og Vilde i Risør. Vi avsluttet oppholdet søndag 8. juli med å male i Achantus kunstpark, rett ved E18 på vei fra Risør. Kamera har bl.a mange bilder av mine to små jenter. Dessuten film fra et strandbesøk med en ungdomsgruppe. Vi var på vei hjem fra Moss.

Jeg mistet PC-vesken min med en bærbar PC i på toget til Lillehammer ved Moelv stasjon torsdag 5. juli. Vesken er sort, merke Dell. Inneholdt en bærbar PC, Dell, samt noen bøker og klær.

Under seilas i Trondheimsleia i går 18.07 mistet vi gummijolla som hang på slep. Det skjedde i området Terningen fyr ca. kl 12.00. Jolla er av type Aquaquick farge grå med gul slepeline. I nordlig vind har den sikkert drevet sørover og strandet et sted i Hemne.

På countryfestivalen på Breim 12.-15.juli ble et armbånd mistet, mest trolig oppe åp hovedarenaen / dansegulvet. Armbåndet har hvite emaljehjerter hekta sammen av "gullringer" og er av type barnearmbånd / dåpsgave.

Progressive briller med mørke blå innfatning ble mistet i Bøverdalen ved vikingstatuen eller på rasteplassen litt lenger opp i dalen mot Sognefjellet.Dette skjedde mandag 2. juli 2007. Håper noen lyttere har funnet disse !

Onsdag 18. juli

Fredrik på 15 år savner den røde sykkelen sin. Den forsvant fredag den 13. juli på Smøla.

En jolle har slitt seg løs utenfor Stavern. Dette er en tradisjonell grå gummijolle av merket "Aquaquick". Den har to tofter og en bensintank merket med navn og telefonnummer.

Et digitalkamera av typen Canon Ixus er mistet på utsiktspunktet mot Svartisen, Bratset i Nordland.

En giftering med inskripsjonen " 20.1.75" er mistet.

En jolle har forsvunnet et par nautiske mil utenfor Storøy ved Mandal. Jolla er rød med hvit glassfiberbunn, og har navnet Zodiac på skroget.

Et kamera er mistet i Eidsvågen i Nesset kommune utenfor Molde. Kameraet er merket " A. Stav".

En veske med pynteklær til en 10 år gammel gutt, samt flere PC-spill er mistet i veikanten på E6 i Østfold, trolig fra Ås mot Gøteborg.

Et videokamera er mistet ved lekeparken i Stavern 17. mai.

En barnesko er mistet på Orkanger. dette er en brun ballerinasko med broderier, størrelse 30 eller 31.

Gunhild har mistet solbrillene sine et sted mellom Oslo og Dalen i Telemark. De kan være forlagt på Vestfoldbanen eller Telemarksekspressen.

Elisabeth har mistet et gult pannebånd mellom Storeskar og Asker, muligens i Hemsedal.

Et nøkkelknippe som bl.a inneholdt nøkler til en Landrover er mistet på et fly mellom Torp og Brønnøysund.

Kjellaug har mistet et smykke ved Muritun i Valldal. Dette er en kjær presang og hun hadde blitt svært glad for å få det igjen.

En åre er mistet utenfor Helegroa. Den er merket med et 7-tall.

En åre er mistet i sjøenutenfor Filtvedt fyr i Oslofjorden.

Sofie har mistet kosekaninen Bamse. Den forsvant under en bilferie på vestlandet, et sted mellom Molde og Trondheim. Den er lysebrun med rødrutete klær, ca 15-20 cm stor, og Sofie (11 år) er helt knust over at han er borte.

Den Grå Jaco papegøyen Emil forsvant fra sitt hjem tirsdag 17. juli.Emil bor på Fetsund og han fløy i retning Roven, Ramstadåsen.

Annicken arrangerte utdrikningslag for en venninne i Trondheim i juni. Et sted i byen har de dessverre forlagt en pose med hennes private ting. Posen inneholder en tunika, en linbukse, en morgenkåpe og et gavekort på spa.

Tirsdag 17. juli

Et digitalt speilreflekskamera av typen Canon EOS 400D med veske er mistet på en lekeplass i Tiurveien på Mørkved i Bodø tirsdag ettermiddag den 16. juli. Det var ca 700 bilder lagret på minnebrikken, bl.a fra 17. mai, samt turer til Kreta, Lofoten og Ausvika i Bodø.

En nøkkelhank med fire nøkler er mistet i Norheimsund i Hordaland onsdag 27. juni.

En Yamaha 25 hesters påhengsmotor er mistet ved Saltnes.

Mandag 9. juli blåste et trekk fra et båtsete av båten til Grete mellom Fjellbäkke og Uddevalla.

En lommebok er mistet i Ulsteinvik, trolig utenfor Lidl-butikken. Eieren skal på jobb i Nordsjøen, og ha en del viktige sertifikater som han gjerne skulle ha hatt tak i før han reiser.

Jon Inge skal hente en bilmotor, av typen Toyota med 16 ventiler,  som skal leveres på Fagernes. Problemet er at han ikke husker navnet på mannen som skulle levere den. Er du denne mannen, eller vet om om noen som skal levere en bilmotor på Fagernes, så ring inn til oss.  

En liten hunnkatt på 6 måneder har forsvunnet fra Granveien i Flateby i Enebakk kommune. Den er hvit og svart og kosete.

En barnesko er mistet i Fjærland / Sogndal. Dette er en beige og orange Adidas sko, størrelse 24 - 25.

En strihåret svart Dachshund har forsvunnet fra Larkollen Camping. Den er Chipmerket i nakken.

Et bagasjeovertrekk til en Ford Focus stasjonsvogn har forsvunnet i Bærum.

Kristian har mistet sin australske hatt. Denne er laget av svart okseskinn og har navnet "Cjacaru" skrevet inni. Den har også en flettet reim rundt bremmen med ekte krokodilletenner i. Den forsvant i Stengen i kalhovdområdet på HArdangervidda.

Spellemann søker brud på Sunnmøre: Ståle Trubadur ble booket for en spillejobb i et bryllup 4. august. Bruden tok kontakt for en måned siden og skulle ringe når det nærmet seg. Trubaduren mangler brudens navn og telefonnummer, og nå trenger han det for å komme i kontakt med henne. Trubaduren reiser nemlig på ferie på fredag og kommer ikke tilbake før 3. august, dagen før den store dagen. Vet du hvem denne bruden er, så ring inn!

Reidun og hennes to barnebarn har vært på Magnor Glassverk og blåst sine egne glass. Da Reidun skulle hente glassene etter tørking så viser det seg at et av dem har blitt forbyttet ved et uhell. Hun har fått med seg et rosa glass med hvit hank, men skulle egentlig hatt et mangefarget med grønne spetter og gul/orange hank.

Et par solbriller (filterbriller) er forlagt i Botanisk hage i Tromsø den 15. juli.

En svart- og hvitstripete IKEA-pose er forlagt på Lesja. Posen inneholdt sko og en toalettveske.

Et nøkkelknippe er mistet i Moss / Rygge. Knippet inneholder både husnøkler og bilnøkler, og nøkkelringen er en messinghund.

En toalettmappe ble mistet onsdag 11. juli, enten ved senteret på Fagernes eller i veikanten i Evanger. I toalettmappen er det et par smykker med stor affeksjonsverdi, bl.a en nål som er over 43 år gammel ! Har noen funnet innholdet, betales det gjerne dusør for å få det tilbake.

Et Fuji digitalkamera er mistet på en parkeringsplass ved Bjørndalsbreen i Stryn.

Den 15. juli kjørte Morten båt fra Drøbak via Tønsberg og Moss. Et eller annet sted på veien blåste en pute av båten. Puten er mørk grå og måler 1 x 1,5 meter.

Katten Pusi ble sist sett i Ørsta Gjestehavn onsdag 11. juli. Katten er svart og hvit, har rødt halsbånd med bjelle og matmors telefonnummer. Matmor seiler forøvrig hjem til Stavanger om noen dager, og vil gjerne ha med Pusi hjem.

Et digitalkamera av merket Canon Powershot A80 er mistet eller forlagt på strekningen Jøssingfjord - Bryne tirsdag 10. juli.

Marita har mistet sin svarte Ipod Nano 2 GB 13. juli, trolig på 50 bussen fra Nestun til Åsane i Bergen 17.30. Den ligger kanskje i et hvitt / grått skinnetui som det står Marita på.

Fredag 13. juli forsvant Berits undulat fra Sande i Vestfold. Den er gul og flott, men ikke så veldig tam.

Et persisk teppe på 1 x 2 meter har falt av en båt i sjøen utenfor Tallakshavn mellom Sandefjord og Tjøme.

Et Sony Cybershot digitalkamera er mistet et sted mellom Risør Gjestehus og Risør sentrum. Minnekortet inneholder bl.a. bilder fra en Alta-tur og en tur i Dyreparken i Kristiansand. Kameraet ligger i en svart veske med bærereim og er merket med navn og telefonnummer.

Mandag 16. juli

4 år gamle Joar har mistet båten sin "Stena Line". Den har heng etter en seilbåt, men seilte sin egen sjø et sted utenfor Jeløya i Moss. Båten er 2, 8 meter lang, grå med bruneplater og har navnet tegnet inn i baugen.

Under Countrytreffet på Breim forsvant en gitar med signaturer fra flere av artistene som opptrådte der. Gitaren skulle auksjoneres ut til inntekt for Casa Emanuels arbeid for gatebarna i Brasil.

En helt ny og hvit oppblåsbar jolle av merket "Aquapro" forsvant lørdag fra Rauefjorden syd for Moss.

En ett år gammel hunnkatt forsvant fra Nedre Råel utenfor Tønsberg torsdag 12. juli. Hun er semilanghåret, makrellstripet og minner om en skogskatt.

På Myre i Vesterålen har Inger Johanne mistet et hjerteanheng. Det er hvitt og "gull" og det ser ut som hjertet er flettet sammen.

Perserkatten Shagall har forsvunnet fra en hytte i Aremark ved Halden fredag 6. juni. Katten er hvit og har et rødt halsbånd.

Søndag 15. juli

Et firkantet Valentinoskjerf med gule, røde og orange blomster er mistet i Kragerø.

Under en motorsykkeltur på riksvei 351 mellom Kil og Stabbestad ved Kragerø mistet Stein en svart søppelsekk med en sovepose og to liggeunderlag.

Katten Nemi har forsvunnet fra området Maridalsveien Borettslag - Badebakken - Bjølsen Studentby. Dette er en innekatt som aldri har vært ute før. Det haster derfor med å finne den. Katten er sort og hvit, og har et grønt halsbånd.

Under transport av en båthenger på E18 mellom Lillesand og Arendal så forsvant et glassfiberdeksel.

Lørdag 14. juli

Harald har vært på båttur, og et sted mellom Engelsviken og Larkollen har flagget og flaggstanga forsvunnet. Stangen er ca 2 meter lang og flagget er av typen KNS splittflagg. Har du funnet dette flytende i sjøen, så ta kontakt.

Et nøkkelknippe er mistet på strekningen Dokka - Jevnaker, trolig på riksvei 4 eller 34, eventuelt i Brandbu sentrum. På knippet henger det også en liten blå "pute" merket NORSTART.

Torsdag 12. juli

Hennie på 10 mnd. har mistet den ene støvelen sin. Denne er rosa og hvit, størrelse 20, og den ble mistet i Risør.

Et svart digitalkamera er mistet i Oslo sentrum.

Onsdag 11. juli

En lytter har ringt inn og fortalt at familien har en Dachshund som fyller ett år. I den anledning har de lyst å arrangere et "hundetreff" for denne og de andre søskenene i kullet. Lytteren vet derimot ikke hvor de andre er. Kan noen hjelpe til å finne frem til dem ? Kullet var på 2 gutter og 2 jenter, og de ble født på en hvit gård på Skjeberg.

En korthåra, grå katt av typen Russian Blue har forsvunnet fra Pedersgate i Stavanger. Den er voksen og har et rødt halsbånd.

En kniv er mistet på Lesjafjellet ved Aursjømagasinet. Kniven har en skiløper gravert inn i skaftet.

To Gordon Settere har forsvunnet fra Isfjorden i Romsdalen. Telefonnummeret til eierne står på hålsbåndene deres.

En rosa øredobb forsvant på Sykehuset i Stavanger den 22. juni. Øredobben er et 2 cm matallhjerte med rosa steiner. Den koster ikke noe særlig, men er knyttet til gode opplevelser, og det hadde derfor vært fint å få den tilbake.

En svart caps med Hurtigrutelogo og navnet "M/S Polarlys" er mistet, trolig mellom Jernbanestasjonen og hoppbakken i Mo i Rana.

Katten Truls har forsvunnet fra Torshov / Sandaker i Oslo. Han er svart, langhåret, ca 7 år gammel og øremerket. Den ene hjørnetanna er også knekt. Har noen sett den ?

Et par Silhouette-briller i sort etui er mistet på toget til Lillestrøm 13. juni. Brillene er uten ramme rundt glassene. NSB hittegodskontor er kontaktet uten hell, men kanskje har en lytter funnet dem ?

En padleåre er mistet ved båthavna på Helgøya i Mjøsa. Dusør utloves.

Et par lesebriller forsvant etter en ferietur på Helgelandskysten fra Mosjøen til Saltstraumen og videre til Rognan og Nord-Sverige. Brillene er rødaktige og etuiet er mørkt og rektangulært, med en pussefille inni.

Under en camping, fot- og padletur fra Bergen til Sunnmøre i fjor høst, forsvant en hvit og rød Helly-Hansen tørrdrakt, samt noe fiskeutstyr. Har du funnet dette, så ta kontakt!

Tirsdag 10. juli

Jeg har mista fotoapparatet mitt i et bryllup på Eidsvold. Bryllupet ble holdt på Bygdatun. Det er et Kodak digitalkamera, og inneholder bryllupsbilder, fjelltur og et familietreff på Hornsjø. Har vært tilbake der å lett, så jeg lurer på om noen kan ha fått det med seg hjem.

Jeg har mista katten min! Det er en rødbrannet, voksen hannkatt som ikke er kastrert. Den har vært savnet siden natt til søndag. Jeg bor i Drøbak syd, Torkildsbyen

Jeg mista gifteringen min for ca 1 1/2 år siden. Jeg bor i Sarpsborg, og var på flyplassen på Torp da jeg først oppdaga at den var borte. Ringen er i platina og gull og er veldig tung. Den har en tynn gullkant midt på ringen, rundt hele. Det er en Niesing ring

Min søster Annelin Leirvik har mistet sandalene til sønnen sin på to år i dag. De er blå Echosko størrelse 23, og de ble borte på strekningen Glasshuset-Moloen-Flyplassen. Inni sandalene står det Mads med svart tusj.

Vi har mistet hunden vår Bonso. Han ble borte da han var på          " ferie" i Ekebergdalen i Enebakk lørdag ettermiddag ca kl 17. Bonso er en eldre hun som er svart, han er litt hvit på snuten og det strekker seg ned på brystet og mellom bena. Det er en blandingshund og deriblant er det noe Husky i han som gjør at han har Huskyøyne. De er blå og det er litt spesielt på en sånn hund.

Vi vil gjerne få lov til å etterlyse en mistet del av en båttilhenger gjennom Reiseradioen. Det er den bakre delen med nummerplate og lys som er borte. Registreringsnummeret er KV 8677, og den ble borte søndag 8.juli mellom kl 16 og 22 på strekningen Kjølebrønn (Kragerø) og Strømmen.

I forbindelse med feriebesøk til barnebarn i Stavanger har jeg mistet mitt Sony digitalkamera med sort kamerahus og sort skinnfutteral. Mest sannsynlig er det mistet i området Hundvåg, Bjørnøy, Roaldsøy i tidsrommet tirsdag/ torsdag 3. - 5. juli. Skulle gjerne hatt det tilbake med sommerbildene av barnebarna.

En liten skyggelue/sixpence ble mistet på Gran på Hadeland mandag 2.juli, troligvis inne i Smietorget eller Granstunet. Den er sårt savnet, sydd av farmor, lys beige og fõret. 500,- kr i dusør til finneren!

 I mai dro vi på tur fra Kristiansand til Molde. Den 5. mai var distansen Oslo-Molde og vi mistet en sort Crockssko for en høyre fot, str. 5 - 7. Antagelig skjedde dette på rasteplassen nedenfor Vingerom kirke ved Lillehammer, men kunne også ha skjedd på Rudshøgda ved Hydro/Texaco.

Mandag 09. juli

Jeg har mistet halssmykket mitt som har hengt på meg i 42 år, da jeg fikk det av min mann i bryllupsgave. Det er et Bismark gullkjede. Vi var på tur på Vikna, samt innom Rørvik og Abelvær.

Jeg har funnet en båt på Hårgevatnet som ligger ved grensa mellom Sigdal og Flesberg. Det er en liten robåt, ca. 8-10 fot. Båten er grønn utenpå, og hvit inni. Båten ble funnet for noen dager siden.

Jeg har mista mine solbriller et eller annet sted i nærheten av Manglerud sentrum. Solbrillene er spesiallaget fordi jeg har dårlig syn, så de er dypt savnet! Brillene er mørke.

Firebarnsfar Harald ville lufte hodet på sin Harley Davidson, og kjørte fredag i 8-9 tida på kvelden fra Valdres over flya mot Ottadalen. Et sted mellom Gjendesheim og Skjåk sentrum har sideveska i lær rista av og nå mangler både veske og innhold, til tross for egen leteaksjon fredag kveld. Nå venter vi på regn på Sunnmøre, men regndress, samt noe verktøy og toalettsaker mangler . Den er av merket Held, noe som ikke skulle gi slikt uheld ? Men er ellers ikke merka på noen måte.

Jeg skulle da få levert en taklampe fra et spedisjonsselskap som dessverre greide å feillevere pakken. Dette er en lampe som betyr mye for familien, og vi greier ikke å gi opp håpet om at den dukker opp før eller siden. Lampen er bronsefarget, med bladverk i samme farge langs armene, en glasskuppel i midten og 4 el. 5 rundt. Den er fra Østerrike og ble sendt via Tyskland.

En blå og hvit undulat stakk avgårde fra Sandaker søndag 8.7.07 ca kl 1230. Den har dessverre rømt en gang tidligere og ble da funnet igjen gjennom Reiseradioen. Vi prøver igjen, og håper at den på nytt har funnet fram til folk da den er veldig tam og liker mennesker. Den heter Pjusken¨, og er en trivelig tass som flyr, synger og pludrer hele dagen.

Maria på 15, Bjørn-Erik på 13 og mamma kommer seg ikke på ferie, for katten er borte. De har lett og spurt alle de kjenner på Fauske, men uten hell. Katten heter Tomas, den er koksgrå og en nydelig mons. Han er ekstremt kjælen og glad i både mennesker og dyr. Han bor på Erikstad på Fausk. Nå har han vært borte i over en uke, og vi savner han en masse. Kan dere hjelpe oss, vi vil så gjerne på ferie.

Har noen sett en gul og hvit langhåret hankatt uten halsbånd ? Katten har rotet seg bort i området Stokkberga på Stjørdal ca. 20 juni.

Hei, katten min forsvant utenfor Harald Sohlbergsvei nr 16 (Ellingsrudåsen i Oslo) i går kveld. Hun ble skremt da vi var ute på luftetur. Katten heter Shira og er tigrete sort og hvit. Hun har på seg et blått katteluftebånd med blå lenke. Jeg er redd for at hun kan ha satt seg fast i båndet et eller annet sted . Det er også mulig hun har begitt seg på vandring mot Røa (Oslo) da vi flyttet hit for 2 mnd siden, og der fikk hun gå fritt ut og inn. Her er hun innekatt med lufteturer i bånd.

Pengene jeg hadde fått til min 50 års dag 2. juni, ble brukt til å kjøpe et fint gullarmbånd med sammensatte lenker der låsen er en karabinkrok. Jeg reiste hjem til Narvik for å besøke min mor i slutten av juni. Etter en liten spasertur i byen 26.juni mellom 18.00 og 21.00, oppdaget jeg at gullarmbåndet var borte. Dusør til finneren !

Jeg var og spilte konsert i Øystese med Odd Nordstoga på lørdag (Bygdalarm). Før konsereten klarte jeg å plassere brillene mine i et etui på taket av bilen til kona mi som kom fra Voss for å besøke meg. Brillene har helt sikkert fulgt med et stykke på veien mot Granvin. Etter konserten fant bandet ut at vi skulle bade. Vi kasta oss ut i det herlige vannet. Mens jeg lå ute å hutra, merka jeg at gifteringen min sklei av fingeren og sank ned på bånn. Hvis det er noen som er hypp på å leite, så ligger den på ca 15 meter utenor den nye lekteren nede ved stranda.

Håper dere kan hjelpe meg å finne det russiske ullsjalet mitt som jeg mistet på Kongsberg jazzfestival fredag 06.07. Det forsvant engang mellom 01 og 03 i nærheten av utestedet cirka. Sjalet har stor affeksjonsverdi og det er selvfølgelig finnerlønn til den som kan skaffe meg det tilbake!

Svart-orange toalettveske med LOVE på den ene siden ble mistet under skjærgårdsgospel på Risøya. Den kan være druknet i søla men håpet er at noen kan ha funnet den. Toalettveska inneholder vanlige toalettsaker, sminke og smykker. Jenta som har mistet den er 16 år og tapet er selvfølgelig krise!

Jeg har mista nøkkel til min Nissan, 5. juli i Tromø by, mellom strandkanten og sentrum. Vil gjerne komme meg ut på veien igjen.

Hjelp. Har noen funnet en rød fjellreven jakke. Viktig at den blir funnet da lillebror tjuv lånte den av søster som bor i Sør Afrika. Nå er det kaldt der og hun har bedt oss om å sende jakka. Litt vanskelig da bror har mistet denne. Den har blitt mistet i Stange/ Harasjøen for ca.3 uker siden. Det står skrevet;" My name is Henriette" bak i kraven. Håper at noen har tatt vare på den og tar kontakt med Reiseradioen.

Jeg har glemt igjen en speiderkniv oppe på toppen på fjelltoppen Spåtind i Valdres i går.

Søndag 08. juli

Min hvite, blåøyde perserkatt, Chagall, har rotet seg bort! Jeg er på hytta langt inn i skogen i Aremark i Halden. Det heter Holmgill her, og er i området Sund Nordskog. Den har vært borte siden fredag på kvelden, og er en veldig engstelig katt.

Da min kjære tante var på vei til hytta på torsdag 5. juli, greide hun ved et uhell å miste sin vakre hunkatt i Flesbergområdet. Katten er langhåret og svart/mørkebrun. Hun er snill, men litt skeptisk til fremmede. Kan lokkes til seg med f.eks tunfisk. Vi vil gjerne ha henne tilbake!

Katten vår, Androsius, forsvant i går kveld, -dårlig timing ettersom vi etter planen skulle på ferie i dag.. Dette var i området Falkun, i nærheten av Skagerak arena i Skien. Katten er hvit, -nærmest kremfarget og er en langhåra skogskatt.

Lørdag 07. juli

Jeg mistet en treningsjakke og en ny T-skjorte da jeg var på ferietur på Sørlandet i uke 29. Treningsjakken er blå. Det står Stårheim IL på ryggen, og er merket med Høynes på merkelappen i kragen. T-skjorten var gul med logoen til Start på brystet og logoen til Sør på magen. Treningsjakka og T-skjorta er truleg mista i nærheten av Sør-Arena i Kristiansand onsdag 25. juni eller 26.juni.

Jeg har mista lommeboken min, enten på Bekkestua eller på Haslum i Bærum.

Tre kaniner er forsvunnet fra Bygdy; En svart, en blå-grå og en karamellfarget. Alle tre har hengeører. De forsvant fra uteburet 4. juli.

Fredag 06. juli

På vei fra Lofoten til Stavanger i perioden 29. juni til 3. juli var mistet vi en pakke ( inneholdende en brikke) - i fargerikt innpakningspapir samt en fin lue av merket "Haddock". Vi var innom Svolvær, Trondheim, Molde, Ålesund, Geiranger og Oslo. Takknemlig for å få dette tilbake om noen har funnet det.

En blå undulat med hvite flekker på brystet så sitt snitt til å fly ut døren i Arnatveit torsdag 5. juli. Karen er sterkt savnet av sine samboere. Den er også glad i å bade, så ta en ekstra titt i glasset før du drikker.

Ingrid har mista sitt digitalkamera på et SAS Braatens fly fra Madrid til Gardermoen 5 juni. Kameraet, og da særlig bildene på det, er svært savnet.

Mitt barnebarn, Madelen på fem år, har vært på besøk hos en venninne i Stavanger, og glemt eller mistet fotoapparatet sitt. Det er et digitalkamera, og det ligger i en turkise tøyveske med snor. Det er sannsyneligvis mistet på strekningen Osebergveien -Randabergveien.

Da vi skulle fly hjem fra Kreta med våre to barnebarn i slutten av juni, forsvant en Ole Brum-sekk i all forvirringen. Seksåringen skulle være flink å bære sekken for storesøsteren sin, men glemte den igjen på herretoalettet på Heraklion flyplass på Kreta. Sekken er rød og gul , og litt større enn et A4-ark. Sekken var full av tegnesaker og tegnebøker som er kjære minner fra mang en feriereise, og barnebarnet vårt en veldig fortvila! 

Jeg har mista lommeboka mi et eller annet sted i Namsos, mest sannsynelig ved Uno X-stasjonen. Det er særlig dårlig timing ettersom jeg skal kjøre motorsykkel til Frankrike i morgen, og trenger bankkort og førerkort.

Torsdag 05. juli

En kastrert hankatt har vært borte fra hytta i Soknaområdet i en uke. Katten er svart og litt hvit, med en rund, hvit flekk på høyre kinn

Kjære Reiseradioen. Min svigerfar mistet 2. juli vår hyttes gamle hyttebok fra 40- tallet. Den ble liggende igjen i/ved billettluken på Oslo S. Vi har snakket med hittegodsen på NSB som ikke har fått inn noe. Boken er uerstattelig med mange kuriøse historier fra lokalmiljøet i Tynsettraktene. Nå håper vi at noen reiseradiolyttere har funnet en mørk blå hyttebok som det står Bratthø på. Finneren kan vente seg belønning.

Jeg savner hunden min, Aiko! Den har vært borte i tre netter fra sitt hjem i Bondi i Asker. Den er en Japansk Spisshund. Den er helt hvit og veldig hårete.

Jeg har mista katten min Oscar, en eldre skogskattblanding. Katten har lang svart pels med grått i. Dene ene pupillen er nesten firkanta p.g.a. øyeskade. Katten er kraftig. Han er dypt savnet! Jeg utlover en dusør på 500,- Han vil mest sannsynelig befinne seg i området Ila, Steinberget, Fagerlia i Trondheim.

Kan noen hjelpe meg å finne pusen Nemi ! Hun er sort og hvit med tynn hale og en karakteristisk flekk på haken. Har trolig grønt halsbånd på, men er veldig sky,så om noen bare har opplysninger som gir en liten pekepinn hvor man kan lete så hadde det vært helt topp!

Onsdag 04. juli

Katten Tarzan har forsvunnet i Moa-området i Ålesund. Katten er grå og hvit, og ca 4 mnd. gammel.

Katten Julia forsvant fra Nesbru i Asker 25. juni. Katten er lys grå og merket med nr. 93778. Det er dermed bare å gå inn på dyrebeskyttelsen. no å skrive inn nr. der, så vil eierens navn dukke opp.

Har noen sett en svart og hvit katt med grønt halsbånd og en karakteristisk flekk på haken ? Katten forvant fra området Badebakken / Maridalsveien Borettslag / Bjølsen i Oslo.

Inger har mistet en diamantøredobb. Denne er ca 1 x 1 cm med små diamanter som man ikke får kjøpt maken til. Øredobben forsvant i Stavanger.

Et digitalkamera forsvant under Extremsportveka på Voss natt til 1. juli. Kameraet var av typen Panasonic Lumix LZ5, med 6 mpx og 6 x optisk zoom. På bildene (ca. 240 stk) var det bl.a bilder av familie og venner, samt en liten jente på 3-4 år. Finnerlønn!

Jeanette har en datter som har mistet bestevennen sin. Dette er en kosebamse som har vært med henne fra dag en, og uten den får hun ikke sove. Bamsen er mistet i Karl Johan i Oslo 2. juli.

Tirsdag 03. juli

Thomas på 12 år har mistet en treningspose med fire forskjellige fotballdrakter. Draktene var henholdsvis far Arsenal, Egypt og Tyrkia.

En giftering med inskripsjonen "Din Lidvor 15.08.65" forsvant i barnetoget i Holmestrand 17. mai.

Bjørg har mistet en brun pose med tre bøker i på T-banen fra Oslo S til Bergkrystallen. Bøkene var utgave nr. 4, 5 og 6 av serien "Sønnavind".

Det er mange som ringer inn og ber oss om hjelp til å omplassere katter som ellers må avlives. Kan du gi en eller flere av disse et trygt hjem så ta kontakt med Reiseradioen!

Mandag 02. juli

Er det noen som vil gi en eller flere katter et trygt hjem ? Celine har vært på Jessheim Dyreklinikk og hentet fire katter som skulle avlives. Nå bor de hos henne i påvente av et nytt hjem. Hun har mange katter selv og kan ikke beholde alle, så dersom noen vil ta over disse hadde hun blitt veldig glad!

Den tillitsfulle katten Lillemons forsvant fra Trondenes utenfor Harstad lørdag 23. juni. Katten er øremerket med tangavtrykk 97096, den er tigerfarget, langhåret og har kraftig hale.

Christian på 11 år er så ulykkelig. Han har mistet sekken sin på Skandiacup i Trondheim fredag, og der lå både nye fotballsko og en spillertrøye.

Et digitalt kamera er mistet på tur over Besseggen. Trolig er det forlagt på parkeringsplassen. Kameraet inneholder bl.a bilder fra turen av en mann i refleksvest.

En rødorange lommebok er mistet i Vaskerelven i Bergen sentrum.

En katt har forsvunnet fra campingplassen på Åndalsnes. Katten er grå og hvit og heter Sofus.

Katten Jim Morrison forsvant fra Lillesand sentrum torsdag 28. juni, mens familien hans var på ferie der. Etter å ha lekt med nabokattene kom den ikke tilbake, og nå frykter matmor at et tankeløst barn kan ha tatt den med hjem. Katten er liten, kaffe latte-farget og den elsker tunfisk i vann. Har noen sett den, så ta kontakt!

Mandag kveld var Else på vei fra Kongsvinger til Østfold. Da hun passerte Årnes oppdaget hun at bagasjelokket var åpent. Til hennes forskrekkelse så hun at datterens samedrakt var borte. Dette er en blå Kautokeino-drakt med blått silkesjal som lå i en pose med glidelås.

En sort huskatt av ukjent opprinnelse har dukket opp i en hage i Svenstuen i Holmenkollen for ca en uke siden. Dette er trolig en relativt ung hunkatt som har hatt et hjem inntil for kort tid siden.

Søndag 01. juli

En katt forsvant fra Remyrveien i Stjørdal for tre dager siden. Han lyder navnet Hercules og er oransje med hvitt bryst og hyvite poter. Han har også på et lyseblått halsbånd.

Et rødt digitalkamera i et svart etui er mistet, mest sannsynlig på Myrlandet Schellstasjon i Bamble.

Synnøve har tre katter som trenger et nytt hjem. Dette er en voksen kastrert hunnkatt med to barn. Er det noen som kan hjelpe til så ta kontakt med Reiseradioen.

I Leirvik på Stord har en hund forsvunnet fra sine eiere. Hunden er av typen Flat-coat retriever, den er svart, snart 2 år og heter Shantana.

En lommebok er mistet i Bø i Telemark.

Lørdag 30. juni

Et digitalt Canon-kamera i en svart veske ble funnet tirsdag 26. juni på Skoletorget i Lillehammer.

En mann på Revelmyra i Mo i Rana har funnet en hetterotte like etter kl. 22.00 i går kveld. Finnerene har selv en slik rotte, så rømlingen er foreløpig i gode hender.

Studenten Robert må i hui og hast flytte fra leiligheten sin i Greenwich i London på mandag. Han må derfor få flyttelasset sitt over til Røyken i Norge, og lurer på om det er noen som kan hjelpe ham med dette. Flyttelasset er på ca 4 kubikk.

En skogskatt er forsvunnet fra Kampen i Stavanger. Katten 2 år gammel, hvit i pelsen og døv.

Et videokamera er mistet i Laskenveien i Sandefjord. Kameraet er av merket Sony, og har museumsoblater fra Lofoten på.

En grønn dvergpapegøye er funnet i Dælibygda i Nordre Land. Den har hatt tilholdssted her i en uke, og er veldig tam og folkekjær.

Fredag 29. juni

Et Olympus digitakamera er mistet i Ålesund sentrum. Kameraet lå i et svart Kodak-etui. De siste bildene ble tatt på Smutthullet pub, men kameraet kan også ha forsvunnet ved kiosken i Brosundet.

En båtnøkkel med dødmannsknapp og flytekork er mistet i Skjebergskilen.

Onsdag 28. juni forsvant en grå jaco-papegøye fra Sydskogen i Bødalen. Dette området ligger ved Slemmestad, ca 3 mil sørvest for Oslo. Papegøyen er ca 25-30 cm lang, har helt grå fjærdrakt med unntak av stjerten som er rød. Fuglen er ringmerket, den lyder navnet Einar og er en snill og sosial fyr med stort ordforråd.

En mobiltelefon er funnet på toalettet på Kongsvinger Sykehus.

En blå og hvit undulat er savnet fra sitt hjem i Gjøvik. Dette er en fri fugl som vanligvis tilbringer lite tid i buret sitt, den er derfor svært pratsom og tam.

Et kamera av typen Olympus 410 ble forlagt under broen til Ellingsøya utenfor Ålesund etter en fisketur 27. juni. Fangsten ble foreviget før dette skjedde, og det vil derfor være bilder av en meget stolt og blid 12-åring med fisk i kameraet.

Torsdag 28. juni

En liten barnekoffert er mistet på Gardermoen, trolig på parkeringsplassen ved Tollvesenet. Kofferten er skottskrutet i rødt og grønt, og har en lomme foran med bilde av en kanin og en globus. Inne i kofferten er det barnetøy og en Ole Brum-bamse.

Onsdag 27. juni

Liv etterlyser en liten pusekatt som er dypt savnet fra hjemmet sitt siden søndag. Katten er ca 1 år gammel og makrellfarget, den har et rødt halsbånd med bjelle og navneplate med telefonnummer. Kattens gamle hjem er E18, 248 Skoger.

Tirsdag 26. juni

En sårt sakna, eldre skammel under resturering er mista på strekninga Sogndal sentrum - Kaupanger fredag 15. juni 2007

Hei. Jeg er en 17år gammel gutt fra Drammen. For tiden har jeg sommerjobb med lange dager der jeg er med og henter søppel. I dag var jeg så uheldig at jeg mistet min Ipod nano i et hvitt skinnhylster. Den gled ut av lommen i Ormåsen Øvre Eiker, antagelig i Jungerveien. Håper noen har funnet den !

Mandag 25. juni

Vi savner et nytt videokamera som ble mistet i Hønefoss-området sent torsdag kveld 6. juni. På videokameraet er de første bildene av vår datter, og det hadde betydd så utrolig mye for oss om noen hadde funnet kameraet og vi hadde fått disse verdifulle bildene tilbake!

Et Canon Ixus80 i svart skinnveske er mistet i området Steinbergdalshytta - Østebø i Aurlandsdalen lørdag 23.juni. Inneholder bl.a. bilder fra en ferie i Alpene.

Jeg var i helga på hotellweekend på Geilo sammen med mannen min Johannes. I går var vi på vei hjem til Etne på motorsykkel. Jeg satt bakpå. Vi hadde kjørt en stund, og akkurat stoppa i Kinsarvik for å fylle bensin da kofferten, en motorsykkelkoffert, tydeligvis hadde blåst av. Dette skjønte vi fordi bilen bak blinket med lysene. Vi snudde for å lette, men det eneste vi fant var min bikinioverdel. Har du sett en koffert eller noe av følgende innhold: Jakke, to par sko, skjørt, to bukser og en genser, og underdelen til en bikini, på strekningen mellom Kinsarvik og Lofthus i Hardanger?

Vi er så fortvilet og har lett over alt ! Hunden vår, "Leif", stakk av fredag 22. juni fra Øvre Smestadsvei, like ved Njårdhallen i Oslo. Den er en blanding av Buhund og Labrador. Fargen er gulhvit. Han har rødt halsbånd med telefonnummer."Leif" er veldig fortrolig og snill, og glad i mennesker. Han har tatt seg noen turer før på egenhånd, men har alltid kommet tilbake, og har aldri vært så lenge borte som nå. Vi er redd han har søkt ly for regnet et sted og blitt sittende fast/innestengt.  

Jeg har mista mitt digitalkamera, et Ixus 800 is. Det er mista i Tromsø eller på vei til Evenes på lørdag. Jeg har nok lagt det på biltaket og kjørt avgårde.

Pus ble borte på lørdag ved Lysern. Hytta ligger i Hemnesveien. Jeg har lett og lett, ropt og ropt, men jeg både ser og hører dårlig. Jeg er så fortvila. Siden hun akkuratt ble sterilisert, er jeg så redd for at hun skal ha det vondt. Siden hun er nyopperert er hun barbert på magen. Hun har på seg halsbånd med telefonnummer, men det kan være hun har mista dette. Den er heller ikke vant til å være ute. Den bor vanligvis i Oslo.

Søndag 24. juni

I går forla jeg mitt kamera på Å i Lofoten, et eller annet sted helt ytterst ved rorbuene og campingplassen. Det er et digitalkamera i blått etui. Kameraet er ikke det viktigste, men vil så gjerne ha tilbake alle bildene mine som jeg har tatt fra ferie i Lofoten og Nordland.

Jeg har mista katten til sønnen min som jeg passer mens han er bortreist. Den har vært savnet i over en uke fra Grava Terasse på Heistad v/ Porsgrunn. Det er en grå, litt stor, glatthåra, kastrert hannkatt. Den er øremerka med nummeret; 75184

Det jeg savner er en spesiell sang jeg forbinder med Reiseradioen og sommerferie på Sørlandet i barndommen på 70-tallet. Jeg vet ikke hva den heter men jeg tror den slutter slik:" ....det er sommer i Homborsund....". Det er en "eldre" sørlending som synger og er akkompagnert av bl.a. trekkspill. Jeg har prøvd å finne denne sangen på nettet men får ikke treff med den frasen som jeg husker. Melodien er spesiell og nvært nydelig. Visa inneholder alt som for meg assosieres med den perfekte sørlandssommer.

Kjøpte meg ny bikini på ferie i Italia, og mista det tilhørende sjalet; Et ganske stort turkis og grønt sjal som matcher bikinien min.

Tirsdag 19.juni var det en tåredryppende og hektisk 10. klasseavslutning for Cicignon skole på Phønix i Fredrikstad. I kaos, klemming og gråtetokter mistet Linn sine hvite jogge / fritidssko med svindyre fotsenger oppi. Disse er hun avhengig av og vi er fortvilet over tapet, og ikke minst over prisen på nye såler. Skoene er det ikke så farlig med , men vi vil svært gjerne ha igjen de spesiallagede innleggssålene. Finnerlønn.

Lørdag 23. juni

Jeg savner en jente fra Stavanger som reiste med Color Line tirsdag 19. juni. Håper å høre fra deg! Hilsen Johan.

Hei! Dere etterlyser så mye rart i Reiseradioen, og forbausende mye kommer til rette igjen også, så nå vil jeg gjøre et forsøk på å etterlyse et brodert barnebelte til en Hardangerbunad. Dette ble mista i Bergen sentrum eller på Fantoft, 17 mai for 2-3 år siden (2004 eller 2005). Beltet er brodert med korssting i svart, grønn, gul og hvit tråd på rød bakgrunn, og har siden blit skjøtet på med en ekstra bit på ene enden. Det har hjerteformede bunadsspenner med røde steiner. Siden det er et barnebelte er det ikke så veldig langt. Min mor broderte beltet og tilhørende bringeduk til min datter til hennes 3 års dag. 

Fredag 22. juni

Vi savner en rasekatt som vi håpet Reiseradioen kunne hjelpe oss å få tilbake. Katten vi har savnet i ca 3 uker, er en hvit Hellig Birma med skjønne blå øyne. Det er en kastrert hankatt og har en ID-tatovering i øret. Katten er savnet i området Foksrød/ Hundsrød i Sandefjord, hvor den var på ”besøk” mens vi var på ferie. Både vi og våre barnebarn er så fortvilet, og savner den snille katten fælt.

Vi savner en katt som heter Pusur. Han forsvant fra sin bopel i Snarveien på Eik ved Tønsberg onsdag 20/6 sent på kvelden. Han er 11 måneder og tydeligvis veldig eventyrlysten. Han har stort sett lagt ut på "ut i det blå"-tur en gang i måneden i det siste halve året. Problemet hans er at han fullstendig mangler stedsans, slik at han ikke finner hjem igjen! Pusur er orgngestripet med hvitt bryst og hvite poter, og er en helskjønn liten prins. Han har chip-brikke i nakken, og vi har kastrert ham uten at det har hjulpet noe på utferdstrangen hans.

Bakluka til en personbilhenger mista i området Byåsen/Granåasen i Trondhjem

Jeg mistet mitt kamera med 90 bilder på strekningen Kabelvåg sentrum - Finneset Lofoten Folkehøyskole seint på kvelden 2. juli. Da disse bildene er av stor betydning for meg og min sønn hadde det vært utrolig å få disse, om så bare minnebrikken tilsendt.

Torsdag 21. juni

Katten Jemi har forsvunnet! Den har forsvunnet fra Havnevik, midt mellom Drammen og Svelvik hvor den er på ferie. Dette er en rasekatt av typen ”Sølvspottet british korthårskatt”. Den er snart 12 år gammel og veldig tillitsfull, så det kan hende noen har tatt den til seg. Det er en robust og kraftig katt med et stort, rundt hode, og den har sølvskimrende pels med svarte tegninger.

En stor arbeidsmappe i A2 format ble mistet et eller annet sted i Bergen sentrum rundt 7-8 juni. Mappen er i svart skinn. Den inneholder annonser, storyboard, skisseblokk etc. Navnet mitt, Johanne, står på selve mappa og på alle arbeidene inni.

Jeg har mista gullfisken min! Så den sist kl. halv åtte i morges, og da jeg kom hjem fra jobb var den rett og slett borte. Den er rødlig og ligner litt på makrell (i tomat). Den har etterlatt seg to andre gullfisk i dyp depresjon. Dette var i Skatval i Skjørdal kommune

Fra Trondhjems Seilforenings anlegg på Tautra i Trondheimsfjorden er det drevet av en 4m høy grønnmalt flytestake, sannsynligvis drevet av med strøm innover fjorden og strandet mellom Tautra og Inderøya. Takknemlig om finner melder fra til havnesjefen i Trondhjems seilforening.

Onsdag 20. juni

Katten vår forsvant på Røa, nær Bogstad i Oslo, lørdag 16. juni. Han er en mellomstor nydelig hankatt på 6 måneder. Han er gråtigret/stripet, og han har hvitt fluffy bryst og er hvit under, på magen, på labbene og i ansiktet hvor det hvite ender opp i en omvendt V i pannen. Rosa/beige snute. Store mandelformede, gulbrune øyne og karakteristiske store spisse ører som står rett opp. Halen er litt tykk og ser ut som en sortstripet vaskebjørnshale. Han er en fin huskatt, for han er egentlig en blanding av to rasekatter:) Han lyder navnet Silke.

Jeg mistet et svart brilleetui med lesebriller i dag på strekningen fra Hasleveien-Vålerenga Ekeberg-Fikvollbukta. Det er krise nå like før ferien starter!

Ringfingeren min går ufrivillg naken rundt omkring, etter at jeg var uheldig å miste både min kjære giftering og klokka mi etter en deilig dag på stranda fredag 8. juni. Ringen er i glatt gull, og var hektet fast på reima på klokka mi, da de begge forsvant i området rundt Hvervenbukta i Oslo. Dameklokka er gull- og sølvfarga. Finnerlønn!

Lørdag 16.juni i 12-tiden mistet jeg mitt digitalkamera ved Hasle/Sagstuen på Nesodden. Kameraet er i sølv av merket Canon Digital IXUS 60. På kameraet var det bilder bl.a. fra en bursdag, som jeg bare har på det kameraet. Det er derfor enormt savnet, og jeg håper noen av Reiseradioens lyttere kan hjelpe meg !

Babyarmbånd mistet 17. mai i Sandefjord; Gull med hjerter (rosa).

Har mista mine Toyota bilnøkler på Bryggefjell i Bø

Jeg mistet min giftering i påsken i 2006 i Hemsedal, antakeligvis ved en bu ved langrennsløypa litt nord for Solheisen i Grøndalen. (Vi har seinere døpt bua for "gifteringbua"). I ringener det inngravert: "Vigdis 18/6-2005". Tenk om noen hadde funnet den, da ville Vigdis og jeg blitt glade!

Tirsdag 19. juni

Nymfeparakitten Embla har forsvunnet fra Volden ved Slagentangen utenfor Tønsberg for ca 2 uker siden. Fuglen er lys gul, men ennå ikke håndtam, siden den bare er fire måneder gammel.

Mandag 18. juni

Lørdag 16. juni tok Henri (4 1/2 år) og pappa 10.30- ferga fra Halhjem til Stord. De bestemte seg for å gå ut å sette seg helt øverst og fremst på ferga, men midtveis i trappa løftet vinden capsen fra hodet til Henri, opp i luften, over rekkverket og ned i sjøen. Henri ble svært lei seg og håper noen har funnet capsen. Den er oransje, av den typen som barn får når de begynner på skolen. På fronten står det "Kjør sakte", og inni står navnet til Henri.

Den 15 år gamle sønnen til Grete mistet sin helt ubrukte Jean Paul vindjakke et sted mellom Gardermoen og Mallorca 28. april i år. Grete har vært i kontakt med reisebyrået, men den er ikke funnet på flyet. Jakken er blå med hvit skrift i nakken. Har du sett den, så kontakt Reiseradioen.

En Shetlandshoppe er på rømmen i området Saksumdal, Døsen, Vingom i Oppland. Hoppa er hvit og ble sist sett torsdag 14. juni på Saksumdalkjølen.

Et nøkkelknippe er mistet på Kyststien mellom Stavern og Anvik Gård 2. juni. Knippet har fire nøkler, deriblant en bilnøkkel.

Gro har vært på tur på Gaustadtoppen i Telemark. Et eller annet sted på veien ned igjen har hun derimot forlagt kameraet sitt. kameraet er av typen Canon, og ligger i en svart kameraveske med blå skrift. 

Sverre har ringt inn til Reiseradioen og etterlyst en gammel båt han gav bort en gang på åttitallet. Da hadde han verken tid, råd eller kunnskaper til å vedlikeholde båten. Nå har han imidlertid svært lyst til å vite om båten fortsatt eksisterer og hvordan hun eventuelt har det! Båten heter "Papegøien", den ble bygget i 1931 hos Berg-Olsen i Tønsberg og er 27 fot lang. I tillegg har den vindskjerm, midtplassert motor og "svigermorsete". Vet du noe om denne, ta kontakt!

Søndag 17. juni

Etter å ha bodd to år i Firenze skulle Tone og Ove endelig hjem til Bodø for å gifte seg. På toget mellom Gardermoen og Larvik torsdag 14. juni kom dessverre kofferten deres bort. I den lå alt brudeutstyret! Kjole, sko, kappe og alle invitasjonene. Kofferten er i mørkebløått stoff med glidelås, uttrekkbart håndtak og hjul. Til den som eventuelt finner kofferten vil Ove og Tone spandere en romantisk middag, på finnerstedets beste restaurant!

En knallblå sittebenk har forsvunnet fra en brygge like nord for Sørby brygge i Bunnefjorden på Nesodden. Har noen sett den, kanskje flytende i fjorden, så ta kontakt.

Lørdag 16. juni

Kjell har mistet en motorsag av typen Jonsered på veien mellom Liervatn i Ordal og Shellstasjonen i Seljord.

Et kamera av typen Fine pix er mistet i Enebakk i Akershus. Kameraet inneholdt i hovedsak konfirmasjonsbilder av en jente i Romeriksbunad.

I Bunnefjorden på Nesodden har roret på en seilbåt forsvunnet. Båten er selvsagt ubrukelig uten dette, og Lasse håper at noen har funnet det.

Fredag 15. juni

Liv-Turi reiste fra Kristiansand, om Gardermoen og til Sandane torsdag 14. juni. Da hun kom hjem var kameraet borte. Det skal ha vært i sekken, og kan kanskje ha forsvunnet i området rundt sikkerhetskontrollen på Gardermoen. Kameraet inneholdt mange fine bilder som det er trist å miste.

Et babyteppe er mistet i området rundt St. Hanshaugen i Oslo. Teppet forsvant for en god stund tilbake i tid, høsten / vinteren 2005. Eieren håper likevel at noen kan ha funnet dette. Teppet er heklet i små lapper i rosa, lyseblått og hvitt, og det er brukt mange ulike typer garn.

Berit har mistet en plastpose med en bildeserie av en liten jente, samt en Nokia mobillader. Bildene lå i en eske som har vært brukt til fotopapir. Disse bildene er av særlig stor verdi, da de er over førti år gamle. Plastposen ble lagt igjen på bussen som kjørte til 17:00- båten på Nesoddtangen 30. eller 31. mai.

Et digitalt Nikon Coolpix 3700 kamera er mistet, trolig ved "Tre sverd i Fjell" ved Hafrsfjord. Line håper noen har funnet og tatt vare på det.

Hans i Trondheim har mistet hunden sin. Hunden er av type Alaska huskey, har Schæferfarger og skal ha et halsbånd hengende etter seg. Den ble sist sett ved Malvik.

Torsdag 14. juni

Lørdag 10. juni forsvant undulaten Sotus fra Bodø. Sotus er gul og lys grønn med litt blått i kinnene. Han er tam, folkekjær og plystrer som et menneske. Fuglen kom seg ut av buret sitt på hurtigrutekaia i Bodø, men kan ha fløyet ganske lang, da han er en habil flyger. Han savnes sårt av eiere som bare har et tomt bur igjen..

En liten, sort og langhåret katt er savnet fra sitt hjem i Steingata 1 i Larvik. Katten lyder navnet Sofie, og har et rødt halsbånd med navn og telefonnummer på.

Onsdag 13. juni

I Setre i Hurum har en blind Border-collie gått seg bort. Hunden har vært borte i et døgn, og matmor er meget bekymret for den.

Lørdag 2. juni reiste jeg med Trønderbanen fra Trondheim. Her glemte jeg en blåtøyspose med strikketøyet mitt. Posen er merket "Liv Åshild" og inneholder et blått strikketøy.

Et belte er mistet på strekningen mellom Aker brygge og Tullinløkka. Beltet er i mørkeblått skinn, det er ca 5 cm bredt og har en løs beltespenne i tinn som kan festes i små hull på beltet. Spennen er oval med inngraverte fugler.

Mimi lurer på om det finnes noen som har muligheten til å frakte en to år gammel kongepuddel fra Molde til Østlandsområdet. Eieren har blitt syk, og det haster med å få transportert hunden til dens midlertidige matmor.

Tirsdag 12. juni

Jeg var på Vollstadheia v/Heivatnet (Harstad) - tirsdag 05.06.07 mellom klokken 1800 og 1900. Der la jeg igjen mitt Canon digitale kamera. Jeg håper noen har funnet kameraet.

Mandag 11. juni

Vi skal i gang med den historiske musikalen "1895 Elskhug og eksis" knytt til den gamle eksersisplassen her på Nordfjordeid. Unionsflagget er ein viktig del av scenebildet. Men det er borte! Har noen lånt det så vær snill og lever det tilbake. Forestillingene startar 21 juni.

Sommeren er kommet, og med sin to-tom-fire klarte min kjære å slippe vår grønne undulat Isaak fri. Sorgen er stor i huset, og skulle noen se vår grønne fare på Nesodden,blir vi veldig glad for en telefon! Isaak "forsvant" torsdag 7.juni,og har lenge holdt seg i Sunnaas-området. Håper noen får besøk av ham, og at min ni-åring får "den beste vennen i hele verden" tilbake!

På tur med barnebarna: Ventet på båten i Sandefjord for tur til Strømstad. På en krakk i front av ColorLine-bygget åpnet jeg fotoetuiet for å ta bilde. Det gikk bra men desverre ble fotoetuiet, svart skinn; med batteri og et PictureCard, sansynligvis liggende igjen på krakken / eller i nærheten! Kjempeglad hvis noen har tatt vare på det.

Et båtflagg av typen splittflagg er mistet i sjøen utenfor Bamble søndag 10. juni.

Jeg har mistet mitt gullarmband, trolig på en rasteplass mellom Sørkjosen og Skibotn i Troms fylke den 29.-30. eller 31. mai. Armbandet er ca 1,5 cm bredt og har mønster som heter x u/stav.

Søndag 10. juni

Harald på 15 år mistet 8. juni sitt splitter nye Canon Powershot S3 IS- kamera på Emblemssanden i Ålesund. Kameraet var bare to dager gammel og Harald ville bli kjempeglad for å få det igjen.

Lørdag 9. juni

Lørdag 2. juni forsvant undulaten Munti fra sitt hjem i Motzfeldtsgate, rett bak Botanisk hage i Oslo. Fuglen er himmelblå med en hvit flekk bak hodet. Den er i tillegg håndtam og svært flink til å fly. Hjemme er det derimot en kone som savner ham sårt!

Fredag 25. mai kjørte Trine med familie fra Halden til Bryne. Over fjellet fra Setesdal til Sirdal (Njardarheim) stoppet de på en rasteplass like ved Rosskreppfjorden. Der tok de bilder av barna som lekte i snøen, men kameraet ble dessverre liggende igjen. Kameraet er av typen Canon Powershot S50, og ligger i en svart, umerket Olympus kameraveske. Det viktigste er å få igjen minnebrikken med bilder fra 17. mai og fra rasteplassen.

Kulturstrøm

  • Gåte er fornøyd, men spente

    Til NRK sier Gåte at de er fornøyde med plasseringen de har fått i sin semifinale, men at de samtidig er spente på stemningen i salen etter Israels opptreden.

    Tidligere tirsdag ble det kjent at Norge opptrer rett etter Israel i den andre semifinalen i Malmö 9. mai. EBU har fått kritikk fra flere hold for å la Israel delta.

    Jim Ødegård Pedersen, leder folkejuryen Adresse Malmö, tror det kommer til å gå bra. Men sier at Israels bidrag ikke er det enkleste å opptre etter i år. Også han er spent.

  • Madonna avslutter turné med stor gratiskonsert

    Madonna skal holde en enorm gratiskonsert på Copacabana i Rio de Janeiro 4. mai som avslutning på Celebration-turneen som startet i oktober.

    På Madonnas nettside omtales konserten som hennes «største show hittil». Den er en «takk til fansen for å ha feiret musikken hennes i mer enn fire tiår».

    Madonna
    Foto: Evan Agostini / AP