NRK Meny
Normal

Dette er seernes vinnerfavoritt

Sune Wentzel vinner «Mesternes Mester», tror NRK. nos lesere. Hvem tror du vinner? Si din mening her!

Mesternes Mester 2012, Sune Wentzel

Publikum på NRK.no tror Sune Wentzel vinner Mesternes Mester, sesong fire.

Foto: Inger-Marit Knap Sæby

I den uhøytidelige avstemningen over hvem de tror vinner årets sesong av Mesternes Mester, er våre lesere temmelig klare.

Før de to siste episodene er vist, går hele 43 prosent av stemmene til frisbeeutøveren Sune Wentzel.

– Dette er morsomt. Jeg er usikker på om folk kødder eller bare har veldig sansen for frisbee. Begge deler er helt greit, forsikrer Wentzel om til NRK.no.

Over 12.000 stemmer er avgitt og resultatet er ikke til å misforstå – Wentzel har fått over 1500 flere stemmer enn fotballspilleren Roar Strand, som er andremann på lista.

Hvem tror du vinner? Vær med og stem nederst i artikkelen!

Se tidligere episoder av Mesternes Mester her.

Gikk for seier

Ti idrettsutøvere sto på startstreken da Mesternes Mester startet. I kveld er det bare fire igjen. Wentzel forteller at han ikke har overrasket seg selv med ha nådd langt.

– Nei, man går jo inn med en innstilling om å komme langt i slike sammenhenger. Som alle de andre der nede hadde jeg et mål om det. Og så blir man selvfølgelig glad når man klarer å følge det man har planlagt, for det er klart at det ligger en uforutsigbarhet oppi det hele.

Som frisbeeutøver er Wentzel blant de minst profilerte utøverne som deltar i årets sesong av Mesternes Mester. Han forteller at han har fått en rekke positive tilbakemeldinger etter at tv-serien startet.

– Folk har gjerne en kommentar i forbifarten og forteller at de heier på meg, eller sier at de følger med på serien. Det er veldig moro.

– Prøver noen å få deg til å røpe hvem som vinner?

– Det gjør alle, sier Wentzel, og beroliger med at ingen har klart å lure ham utpå så langt.

– Jeg har valgt en strategi der jeg forteller en ny historie hver gang. Det er kun én person som vet hvordan det går, og det er samboeren min.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

«Helvetesuke»

Mesternes mester - sesong 4

De startet som ti – nå er de bare fire igjen.

Foto: Rubicon TV

Om to uker vet vi andre også hvordan det går, men inntil videre må vi smøre oss med tålmodighet.

Fire deltakere gjenstår; i tillegg til Sune er fotballspiller Roar Strand, skisprinter Tor Arne Hetland og golfer Henrik Bjørnstad fortsatt med i seierskampen.

I kveldens episode må deltakerne gjennom en «helvetesuke» hvor fysisk og psykisk styrke vil bli satt på prøve.

«Mesternes Mester» ser du på NRK1 i kveld klokken 20:25 og i NRK Nett-TV.

Hvem tror du vinner? Avgi din stemme her:

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

  • Lauryn Hill til Oslo

    Artisten Lauryn Hill har lagt til 12 datoer i Europa på sin verdensturné. Nå er det klart at hun også gjør et stopp i Norge 11. desember i Oslo Spektrum. Turneen feirer 20 års jubileet til solodebuten hennes, «The Miseducation of Lauryn Hill». En del av billettsalget går til MLH Fund, som bidrar med støtte til prosjekter innenfor blant annet utdanning og helse ulike steder i verden (NTB). Youtuberen Nerdwriter lagde nylig denne hyllesten av platen.

    Lauryn Hill på Molde jazzfestival
    Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
  • Malte Skei Grande på Listhaug-vegg

    Natt til onsdag kom et nytt gatekunstverk opp på stedet i Bergen der bildet av Sylvi Listhaug hang. Denne gang av kulturminister Trine Skei Grande (V). Det er ikke den samme gatekunstneren som står bak, skriver Bergens Tidende.