NRK Meny
Normal

Dette er «Leonardo DiCapriovitsj»

Russeren Roman Burtsev gjør karriere på å ligne på den amerikanske filmstjernen Leonardo DiCaprio.

Leonardo DiCaprio og Roman Burtsev

Russiske Roman Burtsev underspiller ikke akkurat sin likhet med Leonardo DiCaprio. (Burtsev til høyre, for ordens skyld)

Foto: Scanpix/skjermdump instagram

I fjor omtalte flere medier den svenske Leo-lookaliken av en bartender, Konrad Annerud (21). Han sa til Kjendis.no at han helst vil bli kjent for andre ting enn å ligne på den 41 år gamle superstjernen Leonardo DiCaprio.

Det samme kan man ikke akkurat si om den 33 år gamle russiske sikkerhetsvakten Roman Burtsev: Han dysser ikke akkurat ned sine åpenbare likhetstrekk med DiCaprio.

Foruten å bli hyret av en russisk TV-stasjon, har han nå satt av én måned til å bli enda mer fysisk lik den meritterte skuespilleren, skriver Washington Post.

Via sin Instagram-konto dokumenterer Burtsev hvordan han stiller opp på diverse tilstelninger og arrangementer som DiCaprio.

Eller hva sier du til å få ditt Kate Winslet-øyeblikk ved å bli tatt bilde av sammen med en litt rund «DiCaprio» fremst på «Titanic-baugen» i et russisk kjøpesenter?

Laster Instagram-innhold

Eller å synge Celine Dions Titanic-låt «My Heart Will Go On» sammen med ham på karaoke?

Laster Instagram-innhold

At en russer kan se ut som DiCaprio er neppe noe sjokk, særlig med tanke på at han har to russiske besteforeldre. Skuespilleren har møtt Vladimir Putin, og har ifølge The Guardian sagt at han gjerne kunne tenkt seg å spille rollen som den russiske presidenten.

Laster Instagram-innhold
Laster Instagram-innhold

Kulturstrøm

 • Lager «Buffy the Vampire Slayer»

  20th Century Fox Television skal lage en ny versjon av 90-tallsklassikeren «Buffy the Vampire Slayer», skriver Variety. Serien skal produseres av Joss Whedon, som også holdt i den originale serien. Serien handler om Buffy Summers (Sarah Michelle Gellar) som får et kall om å bekjempe vampyrer og etterhvert en hel mengde andre monstre. «Buffy, vampyrenes skrekk», som den het på norsk, gikk fra 1996 til 2003 og ble vist på TVNorge.

  Buffy The Vampire Slayer
  Foto: Handout © c.20thC.Fox/Everett/REX
 • Gard Nilssen ny Artist in Residence

  Gard Nilssen blir Artist in Residence i 2019, dette melder Moldejazz i en pressemelding. Nilssen omtales som en trommeslager med hjerte for jazz og improvisert musikk. Trommisen har sin bakgrunn fra jazzlinja på NTNU. Han har tidligere gjestet Moldejazz en rekke ganger med ulike band.

  Gard Nilssen
  Foto: Moldejazz