Hopp til innhold

Dette er «Leonardo DiCapriovitsj»

Russeren Roman Burtsev gjør karriere på å ligne på den amerikanske filmstjernen Leonardo DiCaprio.

Leonardo DiCaprio og Roman Burtsev

Russiske Roman Burtsev underspiller ikke akkurat sin likhet med Leonardo DiCaprio. (Burtsev til høyre, for ordens skyld)

Foto: Scanpix/skjermdump instagram

I fjor omtalte flere medier den svenske Leo-lookaliken av en bartender, Konrad Annerud (21). Han sa til Kjendis.no at han helst vil bli kjent for andre ting enn å ligne på den 41 år gamle superstjernen Leonardo DiCaprio.

Det samme kan man ikke akkurat si om den 33 år gamle russiske sikkerhetsvakten Roman Burtsev: Han dysser ikke akkurat ned sine åpenbare likhetstrekk med DiCaprio.

Foruten å bli hyret av en russisk TV-stasjon, har han nå satt av én måned til å bli enda mer fysisk lik den meritterte skuespilleren, skriver Washington Post.

Via sin Instagram-konto dokumenterer Burtsev hvordan han stiller opp på diverse tilstelninger og arrangementer som DiCaprio.

Eller hva sier du til å få ditt Kate Winslet-øyeblikk ved å bli tatt bilde av sammen med en litt rund «DiCaprio» fremst på «Titanic-baugen» i et russisk kjøpesenter?

Eller å synge Celine Dions Titanic-låt «My Heart Will Go On» sammen med ham på karaoke?

At en russer kan se ut som DiCaprio er neppe noe sjokk, særlig med tanke på at han har to russiske besteforeldre. Skuespilleren har møtt Vladimir Putin, og har ifølge The Guardian sagt at han gjerne kunne tenkt seg å spille rollen som den russiske presidenten.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.