NRK Meny
Normal

Det løsner for Mayer

John Mayer er klar med sitt tredje soloalbum, ”Continuum”. En artist som er stor i USA, men som først nå har begynt å ta av i Europa og Norge. NRK fikk et eksklusivt møte med artisten.

John Mayer i Amsterdam
Foto: Jørn Gjersøe, NRK

John Mayer i Amsterdam
Foto: Jørn Gjersøe / NRK

Lyd: Hør hele det uredigerte intervjuet med John Mayer!

Les hele intervjuet: I Amsterdam med John Mayer

John Mayer har ikke spilt mange konserter i Europa, selv om han selger ut store arenaer i USA. Men nå begynner det å løsne også i Europa, og forleden hadde han konsert på spillestedet Melkweg i Amsterdam.

Ikke bare for bransje og presse

Konserten skulle opprinnelig være en såkalt ”showcase” for bransje og presse. Men da billettene ble lagt ut ble de svært fort utsolgt. Dermed ble NRK ett av svært få medier som fikk se konserten og ta bilder, faktisk de eneste fra Norge.

Vi er også alene om å ha intervjuet Mayer, som sier at han er blitt mer tankefull siden forrige album, ”Room for squares”.

- Mer tankefull

- Jeg er blitt bedre, bedre på å spille og tenke. På mange måter er du som musiker den du er som person, så jeg har vel blitt litt tregere og mer tankefull og jeg tror musikken også har blitt mer tankefull. Resten lar jeg være opp til alle andre å finne ut av, for jeg vil ikke vite så mye om meg selv, forteller John Mayer til Musikknytt i NRK P1.