NRK Meny

Det blir mer «Atlanta»

Donald Glover - eller Childish Gambino som han også er kjent som - får sjansen til en tredje sesong av den surrealistiske dramakomedien «Atlanta». Serien, som sendes på kanalen FX i USA og har vunnet en rekke priser, handler om rapperen Earn som prøver å slå seg frem i byen Atlantas musikkmiljø. Glover er både seriens skaper og hovedrolleinnehaver. Andre sesong har rullet og gått over amerikanske skjermer i vår, og nå kan rapperen og skuespilleren kjøre på videre, melder The Wrap. Første sesong hadde premiere i 2016, og tredje sesong blir å se i 2019 (NTB).

Donald Glover
Foto: DAVID MCNEW / Reuters/Scanpix

Kulturstrøm

 • Becaye Aw til Global Nights

  Becaye Aw er valgt til festivalmusiker på neste Global Nights festival i overgangen mai/juni 2019 på Sentralen i Oslo. Bacaye har røtter til Fulanifolket, og vokste opp i Dakar i Senegal. Musikken hans er beskrevet som vestafrtikansk blues som kombinerer eldre tradisjoner og moderne musikk.

 • TV-spel fører til turistboom

  Traileren for TV-spelet «Fallout 76» har ført til auka interesse for den amerikanske delstaten Vest-Virginia. Turistsida WVExplorer.com melder til Kotaku at den daglege trafikken har gått frå 2000 daglege besøk til 30 000. Spelet kjem ikkje ut før i november i år, men traileren for spelet har allereie 17 millionar visningar på Youtube.

 • Se høydepunkt fra Grieg-sendingen

  I helga gjennomførte 600 musikere verdens lengste Grieg-konsert! Her er noen av høydepunktene.

  Fikk du ikke med deg det historiske musikkmaratonet? Du kan se alle de 74 opusene i NRK TV.