Det blir mer «Atlanta»

Donald Glover - eller Childish Gambino som han også er kjent som - får sjansen til en tredje sesong av den surrealistiske dramakomedien «Atlanta». Serien, som sendes på kanalen FX i USA og har vunnet en rekke priser, handler om rapperen Earn som prøver å slå seg frem i byen Atlantas musikkmiljø. Glover er både seriens skaper og hovedrolleinnehaver. Andre sesong har rullet og gått over amerikanske skjermer i vår, og nå kan rapperen og skuespilleren kjøre på videre, melder The Wrap. Første sesong hadde premiere i 2016, og tredje sesong blir å se i 2019 (NTB).

Donald Glover
Foto: DAVID MCNEW / Reuters/Scanpix

Kulturstrøm

 • Filmprodusent Vajna (74) død

  Den ungarske filmprodusenten Andrew G. Vajna (74) døde i sitt hjem i Budapest søndag etter en lang tid med sykdom. Vajna produserte i alt 59 filmer deriblant de tre første «Rambo»-filmene med Sylvester Stallone og «Evita» med Madonna, melder Reuters.

 • Svenskene endrer avstemningsapp

  Melodifestivalen, svenskenes Melodi Grand Prix, endrer systemet i sin avstemnings-app etter kritikk for at den førte til at mer barnevennlige låter fikk flest stemmer. Arrangørene er ikke enige i kritikken, men velger å endre reglene slik at stemmene i appen nå vektes opp mot hverandre ut fra alder, skriver SVT.

  Benjamin Ingross vinner under 2018-finalen i Melodifestivalen
  Foto: Jonas Ekströmer/TT / NTB scanpix
 • Skutt utenfor konsertsted i Oslo

  En mann ble skutt og såret under en konsert på Bryn i Oslo. I alt fem personer ble pågrepet av politiet. Ifølge VG var det den britiske rapperen Geko som holdt konsert da skytingen skjedde.