Normal

Det beste fra Trygdekontoret

De har fått oss til å måpe, le og gråte. Det har blitt ukens happening på Twitter. Med gjester som tør å si hva de mener og en redaksjon som ikke er redd for å skape debatt og som elsker å sjokkere. Her er det beste fra Trygdekontoret.

Trygdekontoret

Trygdekontorets Thomas Seltzer leder muligens sitt siste program tirsdag. Nedenfor ser du han og redaksjonens favoritter.

Foto: NRK

I kveld går årets siste episode av Trygdekontoret på lufta, og med det muligens den siste Trygdekontoret-sendingen noensinne.

Les: Uviss fremtid for Trygdekontoret

Vi har derfor tatt en liten mimrerunde i arkivet for å finne tilbake til noen av de beste øyeblikkene fra fire sesonger med Trygdekontoret.

Gjennom serien har vi blitt kjent med karakterer som Brobyggeren, Trygdebeistet og Heine Fjorland. Programmet har turt å ta tak i alvorlige temaer som den sommerens terrorangrep mot Norge, men også gøyale og til tider flaue hendelser, som for eksempel da de kåret tidenes pinligste norske medieøyeblikk.

Å velge ut noen få klipp ut fra den store fontenen av kontroverser og gullkorn som har kommet i løpet av debattprogrammet er vanskelig. Men med redaksjonens hjelp har vi plukket ut noen favoritter her.

Hva husker du best fra Trygdekontoret? Og kommer du til å savne programmet? Si din mening nederst i artikkelen!

Goldenheim: – Jeg skal ha ræv

I vår var Sverre Goldenheim, Janni Wintherbauer, Rune Rudberg og Einar Gelius gjester i Trygdekontorets «sex og samliv spessial». Der fortalte utelivsløven Goldenheim om sine faste turer til Amsterdam for å besøke prostituerte.

Han fortsatte med å vise frem en tatovering av en såkalt «shemale», og forklarte sin preferanse for menn i kvinnekropper med følgende:

– Når det gjelder de shemalesgreine og sånn… folk er jo veldig opptatt av det. Om liksom, «er det det eneste du tenker på», liksom. Jeg skal ha ræv, jeg. Man blir lei av fitte og, da, sier Goldenheim, og får selveste sexpresten Einar Gelius til å måpe.

– Altså, jeg er ikke så godt utstyrt, jeg må ha litt motstand, forklarer han videre.

Se hele klippet her:

Video Sverre Goldenheim om sitt møte med en transseksuell prostituert

Sverre Goldenheim om sitt møte med en transseksuell prostituert

Leo blir healet

I siste sesong av Trygdekontoret ble den frittalende bosnieren Leo Ajkic med i programmet som reporter.

Leo har i løpet av sesongen rukket å besøke en homseklubb, han har møtt en tidligere casual, og han har vært i Brumunddal for å møte den alternative terapeuten «Healer-Hugo».

Hos Healer-Hugo fikk Leo teste senga der over 50.000 mennesker har blitt healet før ham. Seerne får også servert litt humor når Leo skryter av sitt store lem.

Se video fra healingen her:

Video Se Leos møte med healer-Hugo

Se Leos møte med healer-Hugo

Anne Kat. møter «Skandinavias største penis»

Høsten 2009 besøkte Anne Kat. Herland Trygdekontoret, der hun fikk sitte ved siden av Soundtrack of Our Lives-vokalist Ebbot Lundberg.

Når programleder Selzer nevner at Ebbot er viden kjent for sin store penis, er nysgjerrigheten vekket hos Herland.

Stotrende ber hun om en mulighet til å kjenne på herligheten.

Se hvordan det går her:

Knut digger Ronan Keating

Turbonegergitarist og Euroboy Knut Schreiner er en av Norges fremste og mest kjente gitarister. Da han var gjest under Trygdekontorets «Pop og rock-spessial» måtte han og resten av panelet røpe hver sin såkalte «guilty pleasure», altså en låt man syns er fin men som det kanskje er litt flaut å like.

Og det viste seg å være ingen ringere enn den tidligere Boyzone-vokalisten Ronan Keating som får gitaresset til å føle seg vel.

Muligens et overraskende valg for mange, men Schreiner tar avsløringen som en mann, tross mye latter fra musikerkollega Torgny Amdam.

Se klippet her:

Video Se Knut Schreiners «guilty pleasure»

Se Knut Schreiners «guilty pleasure»

Angrepiller for bedre integrering

Amir Asgharnejad er den eneste Trygdis-publikummeren som har blitt tatt opp og fått lov til å sitte i panelet. Dette skjedde under Seltzers «innvandrer fra sør-spessial», der gjestene blant annet fikk i oppgave å ta med seg hver sin erkenorske rekvisitt i studio.

Kunsteren og humoristen Asgharnejad tok med seg en angrepille.

Men ikke nok med det. Han kan også fortelle at denne angrepillen har befunnet seg i hans lomme hver helg de siste månedene.

Se hvorfor han mener dette er noe man må være i besittelse av for å være integrert her:

Video Amir Asgharnejad: – Angrepillen er det mest norske som finnes

Amir Asgharnejad: – Angrepillen er det mest norske som finnes

Da Ramm jukket på Elsa Lystad

Enkelte ting hadde man aldri trodd man skulle få se på tv. Å se komiker Morten Ramm stå og jukke på Elsa Lystad er blant de tingene. Men den gang ei.

For da gjestene i Trygdekontorets «humor spessial» ble bedt om å ta med hvert sitt favoritt-humorklipp, for å vise for de andre, fikk vi se nettopp det.

Her blir ord overflødige. Se heller klippet selv:

Se flere klipp fra Trygdekontoret på Youtube og i vår nett-tv.

Hva husker du best fra fire sesonger med Trygdekontoret? Og kommer du til å savne programmet? Si din mening her.

Kulturstrøm

  • Lanserer musikkdokumentar-serie

    I oktober lanserer Netflix musikkdokumentar-serien «ReMastered». Kvar av dei åtte episodane vil fokusere på ein musikar og lovar å kome med innsikt som ikkje har blitt fortalt tidlegare. Blant musikarane i serien er blant anna Bob Marley, Johnny Cash og Sam Cooke.

  • Unik releasekonsert

    Jærbuen Hilde Selvikvåg er en av Norges mest spilte artister på radio. Nå vil hun bruke musikken til noe hun brenner for. 27-åringen skal samle inn penger til demenssaken, og starta med konsert i hjembyen.

    Jærbuen Hilde Selvikvåg er en av Norges mest spilte artister på radio. Nå vil hun bruke musikken til noe hun brenner for. 27-åringen skal samle inn penger til demenssaken, og starta med konsert i hjembyen.

Flere kulturnyheter