Debuterer i erotisk thriller

Tarjei Sandvik Moe er mest kjent som Isak i "Skam", men gjør sin spillefilmdebut i den erotiske thrilleren «En affære». Ifølge Filmweb, som deler den første traileren fra filmen, handler thrilleren om en gymlærers forhold til en av sine elever. Tarjei Sandvik Moe spiller eleven, mens Andrea Bræin Hovig spiller gymlæreren i det som også blir hennes første hovedrolle på film. Sanvik Moe forteller mer om rollen i et intervju med VG Skuespilleren har mye å gjøre, og i sommer skal han spille rollefiguren Halvard i utespelet «Fru Guri av Edøy»(NTB/NRK).

En Affære
Foto: NTB

Kulturstrøm

 • Mener klippet er bevisst villedende

  Michael Jacksons advokat, Mark Geragos, mener et klipp av ham i dokumentaren «Leaving Neverland» med vilje har blitt vist ute av kontekst. Klippet, som er fra en pressekonferanse, får det til å virke som om Geragos går hardt ut mot Jacksons anklagere og hevder at de kun er ute etter penger. I virkeligheten handlet pressekonferansen om Jacksons søksmål mot et flyselskap melder NME.

  Laster Twitter-innhold
 • Droppar sosiale media etter terror

  Neil Finn, kjend frå bandet Crowded House, har sagt farvel til sosiale media etter terroråtaket i Christchurch sist veke. Det melder Noize11. Den newzealandske rockestjerna meiner sosiale media har blitt plattformer for hatefulle ideologiar.

  Laster Twitter-innhold
 • Spansk «SKAM» tar ny vei

  Sesong 2 av SKAM España vil bli den første versjonen til å avvike i plott fra den norske originalen, melder Variety. I NRKs nettserie for ungdom var Noora hovedperson i andre sesong, mens i Spania blir det Cris. Serien har også blitt versjonert i USA, Frankrike, Italia og Tyskland, som alle har holdt seg tett på originalen. Sesong 2 begynner på skamespana 28. mars.