NRK Meny

Debuterer i erotisk thriller

Tarjei Sandvik Moe er mest kjent som Isak i "Skam", men gjør sin spillefilmdebut i den erotiske thrilleren «En affære». Ifølge Filmweb, som deler den første traileren fra filmen, handler thrilleren om en gymlærers forhold til en av sine elever. Tarjei Sandvik Moe spiller eleven, mens Andrea Bræin Hovig spiller gymlæreren i det som også blir hennes første hovedrolle på film. Sanvik Moe forteller mer om rollen i et intervju med VG Skuespilleren har mye å gjøre, og i sommer skal han spille rollefiguren Halvard i utespelet «Fru Guri av Edøy»(NTB/NRK).

En Affære
Foto: NTB

Kulturstrøm

 • Becaye Aw til Global Nights

  Becaye Aw er valgt til festivalmusiker på neste Global Nights festival i overgangen mai/juni 2019 på Sentralen i Oslo. Bacaye har røtter til Fulanifolket, og vokste opp i Dakar i Senegal. Musikken hans er beskrevet som vestafrtikansk blues som kombinerer eldre tradisjoner og moderne musikk.

 • TV-spel fører til turistboom

  Traileren for TV-spelet «Fallout 76» har ført til auka interesse for den amerikanske delstaten Vest-Virginia. Turistsida WVExplorer.com melder til Kotaku at den daglege trafikken har gått frå 2000 daglege besøk til 30 000. Spelet kjem ikkje ut før i november i år, men traileren for spelet har allereie 17 millionar visningar på Youtube.

 • Se høydepunkt fra Grieg-sendingen

  I helga gjennomførte 600 musikere verdens lengste Grieg-konsert! Her er noen av høydepunktene.

  Fikk du ikke med deg det historiske musikkmaratonet? Du kan se alle de 74 opusene i NRK TV.