Hopp til innhold

De nye Gitarkameratene

Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm står for den andre konserten i serien "Reiseradioens Sommerkonserter".

Askil Holm, Alejandro Fuentes, Kurt Nilsen og Espen Lind.
Foto: Sara Johannessen / Scanpix

På fredag er det klart for den andre konserten i serien ”Reiseradioens Sommerkonserter”. Fire staute menn står klare på scenen på Hell Music Festival klokka 18.05: Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm og de blir å høre på P1 klokka 20.03.

Hell Music Festival finner sted i Stjørdal i Nord-Trøndelag og dette betyr at Askil Holm befinner seg nærmest på hjemmebane. Geir Schau presenterer dem.  

Suksess etter "Først og sist"

De fire opptrådte sammen for føste gang på "Først og sist" og likte det så godt at de ville fortsette med det.

"De nye Gitarkameratene" har hatt enorm salgssuksess på plata si, og på konsertene sine har de hatt fulle hus. For ikke mange dager siden var de også i Reiseradiostudio.

St. Hansaften er altså klar: ta en paraply og en fluktstol, sett deg i hagen, på balkongen eller bare litt utpå vinduskarmen med en kjølebag full av det du har tenkt å fylle magen med.

Ha med en radio som du stiller inn på P1 og la Reiseradioens Fredagsekstra holde deg med selskap mens du venter på de fire herrene som skal synge og spille for deg langt inn i St. Hansnatten.

Fredag 19. mai var guttene på besøk i nettredaksjonen vår. Les hva Gitarkameratene svarte her  

I den forbindels snakket vi også med Askil Holm som fortalte om opprinnelsen til "de nye Gitarkameratene" Les intervjuet med ham her .

Her er programmet:

Sissel Kyrkjebø
Foto: Jarl Fr. Erichsen / Scanpix

Fredag 16. juni kl 20.00: Sissel Kyrkjebø fra Lunde i Telemark

Fredag 23. juni kl 18.05: Fra Hell Music Festival i Stjørdal i Nord-Trøndelag hvor de nye Gitarkameratene spiller

Fredag 7. juli kl 21.00: Smokie fra Langesund i Telemark

Smokie fra Langesund i Telemark

Fredag 14. juli kl 21.00: Åge Aleksandersen og Sambandet fra Frosta i Nord-Trøndelag

Søndag 30. juli kl 20.00: Bjørn Eidsvåg og Vamp fra Kristiansand i Vest-Agder

Fredag 11. august kl 22.00: D.D.E. fra Fredrikstad i Østfold

(Med forbehold om endringer av klokkeslett)

 

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)