Hopp til innhold

De beste spillene fra 2008

Spiller.no kårer de beste spillene fra året som har gått. Er du i tvil hva du skal kjøpe til jul, er dette listen som løser problemene.

Topp 10 2008 Spiller
Foto: Fotomontasje: Rune Håkonsen

10. Wow: Wrath of the Lich King

Blizzard er en fantastisk spillutvikler. Du vet at de alltid leverer varene.
Og nok engang har de gjort det. Den noe utdaterte grafikken er ikke noe poeng, fordi dette er så tvers igjennom gjennomarbeidet og godt håndverk. Det er rett og slett skremmende moro.

Les hele anmeldelsen her.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

9. Rock Band

En ny pust blant musikkspill kom fra Rock Band, de utviklet konseptet videre og ga oss trommesett. Selvom spillet hadde release i USA høsten 2007 kom det ikke til Norge før i 2008. For å teste musikkspillet Rock Band kom Trondheimsgruppa Torch i studio for å gi sin ekspertmening.

- Gitaren som følger med er bedre enn den som følger med Guitar Hero 3, mente bassist Tommy Kviseth. En ny vorspielvinner var skapt.

Les hele anmeldelsen her.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

8. Lost Odyssey

Lost Odyssey byr på årets beste eventyr. Den tusen år gamle helten Kaim tar oss med gjennom en usedvanlig reise. En god, gripende og imponerende historie med herlige karakterer, herlig musikk, flott voiceacting og fantastisk musikk. Et "must have" for alle eventyrlystne Xbox 360-eiere.

Les hele anmeldelsen her.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

7. Resistance 2

Resistance 2 er et spill du alltid gleder deg til å sette deg ned med. Sikting, skyting, bytte av våpen og alt det der: knirkefritt. Synd at en ikke kan ha fler enn to våpen på seg til enhver tid, men slik er det å være i universell krig med tvers gjennom onde romvesener. En innertier, med gode flerspillermuligheter.

Les hele anmeldelsen her.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

6. Super Smash Bros. Brawl

Du møter dem alle i Super Smash Bros. Brawl, Sonic, Solid Snake, Super Mario, Luigi, Ash og mange, mange flere. Slossespillet er en hyllest til japanske spillfigurer.

Det er lett å kjenne igjen godt håndverk. Slik er det med Super Smash Bros. Brawl. Dette er gjennomført godt på alle bauger og kanter.

Les hele anmeldelsen her.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Se resten av listen her!

Diskuter saken på neste side.

Kulturstrøm

 • Ny «Euphoria»-sesong spilles inn på nyåret

  Etter måneder med spekulasjoner er det endelig bestemt at det blir en ny sesong av braksuksessen «Euphoria», skriver NTB.

  Ungdomsserien har blitt en av verdens mest populære TV-serier de siste årene. Det er tre år siden forrige sesong ble lansert.

  Nå skriver Hollywood Reporter produksjonen av en ny sesong går i gang i januar 2025.

 • Kevin Costners western-oppfølger er trukket fra kino

  Filmen «Horizon: An American Saga-Chapter 2» skulle på kinolerretet i august, men slik blir det ikke.

  En talsperson for New Line Cinema sier til nyhetsbyrået AP og New York Times at oppfølgerfilmen ikke har premiere den 16. august likevel fordi man ønsker at publikum skal få større mulighet til å oppdage den første delen av «Horizon» i uken som kommer.

  Den første delen av filmen hadde premiere i slutten av juni og landet kun på en tredjeplass på kinolista i USA etter åpningen.

  Det kvalifiserte til betegnelsen flopp.

  Filmserien har hatt en prislapp på svimlende én milliard kroner. Over 400 millioner av disse har regissør og hovedskuespiller i filmen, Kevin Costner bladd opp fra egen lomme.

  Costner har ikke selv uttalt seg om utsettelsen av oppfølgeren.

  Hovedrolleinnehaver Kevin Costner har også skrevet, produsert og regissert «Horizon: An American Saga - Chapter 1».
  Foto: © 2024 Territory Pictures