NRK Meny

De beste musikalene på Broadway

Natt til mandag norsk tid ble Tony-prisene utdelt for 72.gang. Musikalen «The Band’s Visit» fikk pris for beste musikal, mens «Harry Potter and the Cursed Child» for beste skuespill. Les mer om vinnerne og prisutdelingen i New York Times Tony Awards er en amerikansk teaterpris som går til musikaler som blir satt opp på Broadway. Prisen ble første gang utdelt på den 3. Tony-utdelingen, i 1949.

Vinner av Tonypris for beste skuespill - Harry Potter and the cursed child
Foto: LUCAS JACKSON / Reuters/Scanpix

Kulturstrøm

 • Becaye Aw til Global Nights

  Becaye Aw er valgt til festivalmusiker på neste Global Nights festival i overgangen mai/juni 2019 på Sentralen i Oslo. Bacaye har røtter til Fulanifolket, og vokste opp i Dakar i Senegal. Musikken hans er beskrevet som vestafrtikansk blues som kombinerer eldre tradisjoner og moderne musikk.

 • TV-spel fører til turistboom

  Traileren for TV-spelet «Fallout 76» har ført til auka interesse for den amerikanske delstaten Vest-Virginia. Turistsida WVExplorer.com melder til Kotaku at den daglege trafikken har gått frå 2000 daglege besøk til 30 000. Spelet kjem ikkje ut før i november i år, men traileren for spelet har allereie 17 millionar visningar på Youtube.

 • Se høydepunkt fra Grieg-sendingen

  I helga gjennomførte 600 musikere verdens lengste Grieg-konsert! Her er noen av høydepunktene.

  Fikk du ikke med deg det historiske musikkmaratonet? Du kan se alle de 74 opusene i NRK TV.