NRK Meny
Normal

De aller minst sexy uvanene

Kløning med kj-lyd, tyggegummitygging eller dårlige telefonvaner. Hva er mest turn off? Her får du svaret fra Pepper & Pasjons lyttere.

Tyggegummi
Foto: Colourbox

Har du en sånn greie du ikke kan tåle hos en potensiell kjæreste eller venn? Du treffer ei jente som du tror kan være drømmedame, helt til du ser henne slurpe, slafse og snakke med mat i munnen helt uten blygsel.

Eller mannen som du trodde var den rette, som du gledet deg til å vise fram hos mor, far og venner fordi han var så full av sjarme. Helt til han viser seg som den drittsekken han egentlig er, i det han behandler alt fra servitører til butikkpersonalet som om de var dørmatter. Det er nedtur det, slike gutter vil i ikke ha.

En jeg kjenner tåler ikke jenter, eller folk som tygger tyggegummi – enda de er søtere enn sukkertøy og snillere enn en kjedelig dag er lang.

Hva er den kjipe uvanen, som du ikke tåler hos en partner? Og har du kanskje hatt en slik greie, men blitt så forelsket at du måtte lære deg å leve med tyggis eller slafsing? Send oss en e-post , og fortell oss hva du ikke kan leve med hos en partner. Les hva radiolytterne ikke kunne tåle nedenfor.

Lytternes svar

Jeg tåler ikke damer som ikke kan si kj-lyden, men jeg skal på blinddate til helga så aldri si aldri.
Hilsen 35-åringen

Jeg er enig i at tyggegummi er verdens verste uvane! Neglebiting er også usexy.
Hilsen nevrotisk

En fæl uvane hos en person, kan være svært sexy hos en annen.
Espen

Jeg syns at lange negler på menn er ufyselig!
Anonym

Jeg får frysninger når noen ikke kan skille mellom hvilken og hvem sin . Og en annen ting er når gutta omtaler kjæresten for dama mi ....
Hilsen Mette

Jeg synes at det er helt turn off at folk alltid tar mobilen når den ringer eller det kommer sms. En mann som er på date eller vil har en kosekveld, som ikke kan konsentrere seg om oss vil få sparken!
Hilsen Lille my

Når folk sier liksom eller lissom hele tiden. Da blir jeg gal. Noen sier det etter hvert 3. ord. Slitsomt.
Glenn.

Orker ikke jenter som bare pirker i maten, teller kalorier og stadig snakker om at de bør gå ned i vekt. Greit at de slanker seg , men de bør da ikke ødelegge en hyggelig og bedre middag. Da tenker jeg at kan hun ikke nyte god mat , kan hun sikkert ikke slippe seg løs og nyte ellers heller.
Anonym

Det mest irriterende folk kan si, er '2 sekund'! Hva skjedde med 'et øyeblikk' eller en mer realistisk tidsmåling? Ting tar jo ALDRI bare 2 sekund!
Anonym

Jeg kan styre min begeistring for han som sitter i godstolen og bare venter på at alt skal serveres.
Hilsen ei som ikke er servitør

Vil bare si at jeg syns slafsing er utålelig - både hos kjærester og andre – for eksempel i butikker og på kafeer.
For meg er det et tydelig tegn på manglende oppdragelse og folkeskikk, når tyggingen kan høres.
Anomyn

Kulturstrøm

  • 1,3 milliarder falske kontoer

    Nesten 1,3 milliarder falske Facebook-kontoer har blitt deaktivert i løpet av de siste seks månedene, opplyser selskapet. I en uttalelse tirsdag redegjorde Facebook for selskapets standarder mot seksuelle og voldelige bilder, terrorpropaganda og hatytringer. Det uønskede innholdet på Facebook fra januar til mars utgjør mellom 0,22 og 0,27 prosent av det totale innholdet på det sosiale nettverket, som blir brukt av over to milliarder mennesker (NTB).

  • Mari Boine på Stupetårnet

    Under Festspillene i Elverum skal Boine holde Soloppgangskonsert på Stupetårnet i Hamar. Det skjer 11. august – klokken fem om morgenen. Da etterfølger hun førstemann opp i tårnet, Ole Edvard Antonsen, som hadde ideen i 2016 og mente rytmisk musikk fra et stupetårn «passet perfekt». I fjor tro Bugge Wesseltoft og DJ Strangefruit til med det en anmelder kalte «sløv jazz» fra Stupetårnet (NTB).

    Mari Boine på Varangerfestivalen
    Foto: Knut-Sverre Horn / NRK