NRK Meny
Normal

Nettsted har avvist 1,8 millioner «stygge» personer

Dating-nettstedet Beautifulpeople.com har avvist hele 1,8 millioner mennesker. Grunnen: De er ikke vakre nok.

Beautifulpeople.com

Skjermdump fra nettstedet.

Foto: Skjermdump fra nettsted

Beautiful people ble lansert for knappe to uker siden, og har hatt en enorm pågang fra hele 190 land.

1,8 millioner er avvist

Alle er imidlertidig ikke velkommen til å delta på nettsamfunnet.

Av alle som har forsøkt å melde seg inn, har hele 1,8 millioner fått avslag på «søknaden».

Kun 360 000 har sluppet gjennom nåløyet.

Nordmenn og brasilianere velkommen

Her hjemme har imidlertid søkerne stor suksess. Nordmenn har, sammen med svensker og brasilianere, hatt mest suksess ved inngangsporten til dating-nettstedet.

Verre er det med personer fra Tyskland og Storbritannia, som er blant folkeslagene som er avvist oftest, melder Europapress .

Kulturstrøm

 • Skryt til «Mission Impossible»

  Den nye «Mission Impossible»-filmen, som delvis er spelt inn i Noreg, får skryt av internasjonal presse. Det skriv VG. Rolling Stone Magazine, Los Angeles Times og Entertainment Weekly er blant dei som rosar filmen. Scena der Tom Cruise heng og dinglar utfor Preikestolen får mykje merksemd. Men Noreg er ikkje nemnt i filmen; fjellplatået er lagt til India.

  MISSION: IMPOSSIBLE - FALLOUT
  Foto: Paramount Pictures
 • Spillerom direkte frå Moldejazz

  Spillerom, NRK P2 sitt musikkprogram, sender live frå Moldejazz denne veka. I dag byr dei på live musikk og fuglekikking med hovudartisten Maria Schneider.

  Vi sender direkte fra Alexandraparken i Molde, der Moldejazz er i full gang. Programleder Tine Skolmen får besøk av aktuelle gjester og festivalmusikere på scenen. Dagens liveband: Ensemble Eliassen.
 • Ny studie om kvinner i film

  Mannlege kritikarar er meir skeptiske til filmar med kvinner i, enn kva kvinnelege kritikarar er, skriv The New York Times. Det viser ein ny studie frå San Diego State University. Studien tar for seg kritikkar publisert på nettstaden Rotten tomatoes. Forskarane finn at kvinnelege kritikarar i gjennomsnitt gir filmar med kvinner i ei vurdering på 74 prosent, medan dei mannlege kritikarane gir 62 prosent i gjennomsnitt til dei same filmane(stjerner og terningkast er gjort om til prosent i studien).