Cruise og Diaz satte ny fartsrekord hos Top Gear

Skuespillervennene satte ny rekord i kjendis-konkurranse om å kjøre fortest.

Cameron Diaz Tom Cruise

På den røde løperen til åpeningen av «the Knight and Day».

Foto: CRISTINA QUICLER / Afp

Tom Cruise og Cameron Diaz satte ny rekord for raskeste rundetid gjennomført av kjendiser under deres opptreden i serien «Top Gear».

Skuespillerne fra «the Knight and Day» deltok i BBC-programmet sin utfordring «Stjerner i en rimelig bil», og til seernes store fornøyelse fikk de se Cruise og Diaz slå rekord på rekord.

Ny rekord

Cameron Diaz fikk seriens førsteplass for raskeste tid på 1 minutt og 45,2 sekunder, men hun ble fort skjøvet ned et hakk da Tom Cruise freste over målstreken til tiden 1 minutt og 44,2 sekunder.

Rupert Grint

Rupert «Ron Weasley» Grint.

Foto: SCOTT AUDETTE / Reuters

Rekorden hadde tidligere tilhørt den rødhårede delen av trioen i Harry Potter, Rupert Grint.

Farlig kjøring

De amerikanske skuespillerne hadde problemer med giringen, men lo det bort i studio. Allikevel var det Tom Cruise som hadde flest problemer. I det han rundet det siste hjørnet, gikk bilen over til to hjul. I et brøkdel av et sekund så det ut som bilen skulle tippe over med den berømte skuespilleren inni.

– Denne dagen er bare best! Dette er som ferie. Da jeg kjørte på to hjul så tenkte jeg: Jeg vet ikke hva som kommer til å skje. Hvis jeg kjører i mål sånn her, vil tiden fortsatt være gyldig da?

Verten var like begeistret som de to gjestene. Han var spesielt fornøyd med at Tom Cruise lente seg fremover i spenning for å få vite sin rundetid, og virket strålende fornøyd da rulleteksten flimret over skjermen.

– Det var helt utrolig, sa verten i showet, Jeremy Clarkson.

Flere nyheter fra kultur og underholdning finner du her

Kulturstrøm

 • Jesus-portrett blir musikal

  Historia til verdas dyraste måleri, «Salvator Mundi», blir Broadway-musikal, skriv CNN. Jesus-portrettet, som vart malt av Leonardo da Vinci rundt år 1500, var borte i fleire hundre år. I 2017 vart det selt for over 450 millionar dollar på auksjon.

  Salvator Mundi av Leonardo da Vinci.
  Foto: TOLGA AKMEN / AFP
 • «Nordlys»-serien blir film

  Nordisk film har kjøpt rettighetene til Malin Falchs tegneseriebøker i Nordlys-serien, melder VG. Serien handler om jenta Sonja som drar på en reise inn i en verden av norsk folklore og fantasivesener. De tre første bøkene har alle ligget i flere uker i topp på bestselgerlistene. Filmen er tenkt som animasjonsfilm.

  Bilde til bruk i anmeldelsen av Malin Falchs "Kråkesøstrene", som er tredje bok i serien "Nordlys"
  Foto: Malin Falch / Egmont Kids