NRK Meny
Normal

Courtney reddet Whitney

Courtney Love har fått atskillig spalteplass på grunn av narkotikaproblemene sine. Men nå har erfaringene hennes hjulpet en annen kvinnelig sanger.

Courtney Love
Foto: , CHAD RACHMAN

Whitney Houston
Foto: Fred Prouser, FRED PROUSER

Les også: Houston skiller seg fra Brown

Det er Courtney Love som har hjulpet Whitney Houston på bena igjen, melder US Weekly. Og det var ikke noen tvangsinnleggelse som reddet 43-årige Houston. Det var bruddet fra Bobby Brown, skal vi tro magasinet.

Men bruddet fra Brown hadde kanskje aldri kommet, var det ikke for den rehabiliterte, narkomane Kurt Cobain-enka, Courtney Love.

Musikkmogul gjorde underverker

Sammen med musikkmogulen Clive Davis sørget Love for at Whitney kom i kontakt med Warren Boyd, som har årelang erfaring i å streite opp kjendiser. Han gjorde underverker med Love, og nå ser det jammen ut til at han har fått Houston også ut av narkotikatåka.

Den legendariske sangeren ser mye bedre ut enn på mange år, hun har levert inn skilsmissepapirer, jobber med ny plate og tar seg av datteren Bobbi Kristina (13).

Leide privatdetektiv

- Hun har kvittet seg med de dårlige innflytelsene, hvilket er et enormt steg for henne, sier kilden - og sikter til Bobby Brown. Whitney Houston skal ha leid en privatdetektiv for å få bekreftet mannens utroskap. Og da bevisene forelå, var det kroken på døra for Brown.

Det forventes at skilsmisseforhandlingene kan bli langdryge. Ved siden av fordeling av bo og penger, vil begge partene prøve å få hovedomsorgsretten for datteren, Bobbi Kristina (13), skriver US Weekly.

- Bobbi er splittet. Hun elsker både moren og faren sin, men mer enn noe annet vil hun ha tilbake mammaen sin - lykkelig og frisk, sier kilden US Weekly har vært i kontakt med.

(NRK/NTB)