Hopp til innhold

Clooney klar for Downton Abbey

George Clooney skal være med i en spesialepisode av Downton Abbey som sendes på NRK i julen.

George Clooney

STJERNE: George Clooney er en av de største filmstjernene i verden. Nå skal han forhåpentligvis for Downton Abbey skaffe suksesserien enda flere seere i juletiden.

Foto: ALESSANDRO BIANCHI / Reuters/ NTB Scanpix

George Clooney, kjent fra storfilmer som Tre Konger, O Brother, Where Art Thou? og Syriana, skal være med i en 95 minutter lang spesialepisode av dramaserien Downton Abbey. Det melder Hollywood Reporter.

Episoden er en del av TV-kanalen ITVs årlige kampanje for å skaffe penger til veldedige formål.

Ifølge The Guardian skal Clooney spille en gjest i et bryllup. Scenene har allerede blitt spilt inn, men en talsperson for serien sier at de ikke vil gi ut mer informasjon om filmstjernens opptreden.

Ifølge den ikke alltid like troverdige The Sun skal hemmeligholdet rundt Clooney-samarbeidet ha vært viet mye oppmerksomhet.

– Alle skuespillerne og produksjonslaget skal ha blitt pålagt taushetsplikt. Det er utrolig at det har tatt fire måneder før dette kom ut. Dette er det største øyeblikket i seriens historie, og det viser at Downton Abbey er det største TV-dramaet i verden, forteller kilder til avisen.

Femte sesong av Downton Abbey starter på NRK 28. september. Den 95 minutter lange spesialepisoden sendes 26. desember.

Downton Abbey sesong 4

Den gigantiske dramaserien Downton Abbey har blitt voldsomt populær i Norge, i likhet med resten av verden. I løpet av de tre første sesongene ble dramaserien nominert til over hundre priser.

Foto: ITV

Kulturstrøm

  • Paltrow frifunnet for skiulykke

    Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow er frifunnet for anklager om at hun var skyld i en skiulykke i Utah i 2016, melder Reuters. Paltrow var saksøkt av en lege som hevdet at hun kjørte inn i ham i skibakken slik at han fikk varige skader.

    Mannen saksøkte Paltrow for over 30 millioner kroner, mens hun i sitt motsøksmål ba om én dollar i erstatning. I vitneboksen fortalte hun at hun hadde blitt påkjørt bakfra. Juryen fant at Paltrow ikke var å laste for ulykken.

    Gwyneth Paltrow i retten i Park City i Utah
    Foto: Rick Bowmer / AP