NRK Meny
Normal

Clinton-kjendiser rystet etter valgnederlag

Lady Gaga gråt da hun fikk nyheten om at den nye presidenten i USA heter Donald Trump. Vantro og nærmest panikk sprer seg blant kjendiser som har mobilisert for Clinton.

Laster Twitter-innhold

Det har vært en enorm kjendismobilisering for Clinton under den amerikanske valgkampen, og i innspurten ble den trappet kraftig opp. Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi, Lady Gaga og Kathy Perry er blant dem som har stilt massivt opp for Hillary Clinton. Lady Gaga holdt tale og spilte på Hillary Clintons siste valgkamparrangement før valgdagen, og når valgresultatet ble klart tok hun det tungt. Hun gråt da hun fikk beskjeden.

Artisten Cher er opprørt etter at Donald Trump ser ut til å bli USAs neste president. Hun tror at med Trump som president vil hun vil få lavere skatt, men de som har stemt på Trump ikke vil sitte igjen med noe.

Cher langer ut mot Trump.

– De får ingen ting

Artisten Cher er rystet over at folket valgte Trump som sin nye leder. Hun langer ut mot hele hans personlighet.

– Det føles som om det er dødsfall i familien min. Hans støttespillere tror han kommer til å gjøre alt han sier at han skal gjøre, men han er en mann uten sympati, empati og medmenneskelighet. Jeg kommer til å få mindre skatt, de får ingen ting, sier Cher.

Laster Twitter-innhold

Twitter flommer over

Nå uttrykker stjernene nærmest en uvirkelig følelse vantro på Twitter når Donald Trump er seierherren i det amerikanske valget. Twitterkontoene deres flommer over bønn om håp for fremtiden.

US-HILLARY-CLINTON-CAMPAIGNS-ACROSS-US-ONE-DAY-AHEAD-OF-PRESIDEN

Lady Gaga jobbet hardt for å at USA skulle få en kvinnelig president.

Foto: JUSTIN SULLIVAN / Afp

Lady Gaga stilte opp på scenen og sang for Clinton for å få velgere til stemmeurnene og være med på å gi USA sin første kvinnelige president. Hun lyktes ikke sammen med resten av kjendisene, og skriver nå at det er tid for å be for landet sitt.

Laster Twitter-innhold

Mens artist Katy Perry som er en av dem som virkelig har gått i bresjen for Clinton, hun har deltatt på valgmøter henne. Nå tror hun på revolusjon.

Laster Twitter-innhold

Skuespiller og artist Demi Lovato ber for fremtiden

Laster Twitter-innhold
Lily Allen

Den britiske artisten Lily Allen er svært engasjert på Twitter om det amerikanske valget.

Foto: Luke Macgregor / Scanpix/Reuters
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Clinton mobiliserte også kjendiser stort for å få pengestøtte i valgkampen, blant dem var Reese Witherspoon, Leonardo DiCaprio, Steven Spielberg, Ben Affleck, Barbra Streisand, Magic Johnson og Dakota Fanning.

Vil flytte til Canada

Komikeren Sarah Silvermann håper rett og slett at noen kan gi henne håp og kjendisblogger Perez Hilton skriver at Donald Trump blir aldri min president.

Flere kjendiser som Miley Cyrus og Samuel L. Jackson gikk før valget gikk hardt ut og erklærte at de vil flytte til Canada hvis Trump ble president. Den canadiske nettsiden for immigrasjon har forøvrig krasjet, men årsaken til dette er uvisst.

Gratulasjoner til den nye presidenten må man lete etter på Twitter, men en av dem som jubler er skuespilleren Kirstie Alley.

Laster Twitter-innhold