NRK Meny
Normal

Chris Cornell til Quart

Arrangørene av Quart-festivalen puster lettet ut etter avlysning.

Frontfigur i Audioslave Chris Cornell.

Chris Cornell kommer til Quartfestivalen i Kristiansand.

Foto: Junge, Heiko / Scanpix

Chris Cornell

Chris Cornell er også kjent som vokalisten i Audioslave.

Foto: DAMIAN DOVARGANES / AP

Les også: Chris Cornell til Døgnvill

Les også: 50 Cent til Quarten

Les også: Billettrøkk på festivalene

ALT OM SOMMERENS FESTIVALER!

I forrige uke mistet de Velvet Revolver, sitt toppnavn på rockemandagen 2. juli. Nå melder de at Chris Cornell skal erstatte bandet øverst på Quart-plakaten.

Soloartisten Cornell

Cornell har tidligere opptrådt på festivalen, da sammen med sitt tidligere band Audioslave i 2005. Denne gangen er det soloartisten Cornell som kommer.

Han har gjort seg bemerket med James Bond-sangen «You Know My Name» til «Casino Royale»og er aktuell med sitt andre soloalbum, «Carry On».

Kommer tilbake

Cornell skal tilbake til Norge senere i år også.24. august står han på scenen under Døgnvillfestivalen på Alfheim i Tromsø.

De øvrige artisten som skal opptre på mandagen er: Turboneger, Machine Head, CKY, Meshuggah, Stonegard, Skambankt og Black Debbath.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

 • Retroleker redesignet

  En vandreutstilling viser utviklingen av de berømte trelekene fra tidligere Tjekkoslovakia. Bildet her viser hesten som i ny versjon har blitt en alikorn. Nå vises denne koselige delen av europeisk håndverkstradisjon fram på en av de 550 utstillingene under London Design Fair 2018 i september. Les mer om lekene i saken til Wallpaper.

  Alicorn treleke
  Foto: Kutulu
 • Politisk trappepoesi

  En ukjent gatepoet har brukt trappene til Kunsthøgskolen i Oslo til å kritisere institusjonen, blant annet for å ikke ha tatt tak i varsling om seksuell trakassering og for å være en skole for hvite. – Det er et stykke igjen til kategorien vandalisme, sier rektor Jørn Mortensen til Aftenposten.

  Trappepoesi på Kunsthøgskolen i Oslo
  Foto: Christel Marie Blunck