NRK Meny
Normal

Chris Brown til Norge

Den Grammy-vinnende og skandaleombruste rnb-artisten Chris Brown kommer til Oslo Spektrum i juni.

Chris Brown

TIL NORGE: Chris Brown inntar scenen på Oslo Spektrum 3. juni, melder arrangøren Live Nation.

Foto: JEFF CHRISTENSEN / Ap

Som del av sin «One Hell of A Nite»-turné kommer RnB-sangeren Chris Brown til Norge i juni, melder arrangøren Live Nation i en pressemelding.

Det er fire år og tre albumutgivelser siden Brown forrige gang besøkte Norge.

Brown platedebuterte i 2005, og har gitt ut til sammen åtte album siden den gang. Han har vunnet en rekke priser, blant dem Grammy for albumet F.A.M.E. i 2012.

Brown ble imidlertid vel så kjent for å ha mishandlet sin daværende kjæreste Rihanna i 2009. Han innrømmet forholdet, og sonet en betinget fengselsdom og samfunnsstraff.

Han har senere sonet en annen dom for vold og hatkriminalitet, og har havnet i fjor sommer i visumtrøbbel på Filippinene.

Billettene legges ut for salg 19. mars.

Kulturstrøm

  • Musikksjefen anbefaler

    P13s Kristin Winsents byr på deilig ny musikk som et lydspor til sommeren. Du får blant annet høre Spiritualized, Florence + The Machine, Highasakite, Dirty Projectors, Sigrid, og en vakker hyllest til Sparklehorse, signert PJ Harvey og John Parish. Volum opp, og velkommen til Musikksjefen!

    Kristin Winsents byr på deilig ny musikk som et lydspor til sommeren. Du får blant annet høre Spiritualized, Florence + The Machine, Highasakite, Dirty Projectors, Sigrid, og en vakker hyllest til Sparklehorse, signert PJ Harvey og John Parish. Velkommen til Musikksjefen!