Chris Brown til Norge

Den Grammy-vinnende og skandaleombruste rnb-artisten Chris Brown kommer til Oslo Spektrum i juni.

Chris Brown

TIL NORGE: Chris Brown inntar scenen på Oslo Spektrum 3. juni, melder arrangøren Live Nation.

Foto: JEFF CHRISTENSEN / Ap

Som del av sin «One Hell of A Nite»-turné kommer RnB-sangeren Chris Brown til Norge i juni, melder arrangøren Live Nation i en pressemelding.

Det er fire år og tre albumutgivelser siden Brown forrige gang besøkte Norge.

Brown platedebuterte i 2005, og har gitt ut til sammen åtte album siden den gang. Han har vunnet en rekke priser, blant dem Grammy for albumet F.A.M.E. i 2012.

Brown ble imidlertid vel så kjent for å ha mishandlet sin daværende kjæreste Rihanna i 2009. Han innrømmet forholdet, og sonet en betinget fengselsdom og samfunnsstraff.

Han har senere sonet en annen dom for vold og hatkriminalitet, og har havnet i fjor sommer i visumtrøbbel på Filippinene.

Billettene legges ut for salg 19. mars.

Kulturstrøm

 • Få kvinnelige regissører

  Ny rapport viser at kun 22 prosent av regissørene av europeiske kinofilmer var kvinner. Bak rapporten står The European Audiovisual Observatory. De har sett på hvor mange kvinner som står bak film og TV-serier produsert i årene fra 2015 til 2018 og vist i 2018 og 2019. Det påvirker hvilke sexscener vi får se i film, mener regissør Erik Poppe.

 • «Frida» på toppen av lista

  Nina Grünfelds biografi om sin ukjente farmor var den mest solgte biografi- og memoar-utgivelsen i første halvår av 2020. Farmoren var tysk, jødisk, prostituert og mistenkt for spionasje da hun ble gravid. Sønnen Berthold kom til Norge som flyktning og ble en av våre mest kjente psykiatere.

  Nina Grünfeld og boka «Frida: Min ukjente famors krig»
  Foto: Johs. Bøe / Aschehoug/NRK
 • Geelmuyden går av som toppsjef

  Hans Geelmuyden sluttar som toppsjef i PR- og kommunikasjonsselskapet Geelmuyden Kiese, melder Dagens Næringsliv. Han fortset som styreleiar i selskapet.

  Hans Geelmuyden
  Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix