NRK Meny
Normal

Chirag om foreldrenes bryllupsmas: – Jeg er blitt immun

Chirag fra Karpe Diem åpner opp om bryllupsplaner og foreldremas.

Karpe Diem besøker Skavlan

IMMUN: Ti år med foreldremas har ikke hatt stor effekt på Chirags gifteplaner.

I kveld er Chirag og Magdi fra Karpe Diem gjester i «Skavlan», sammen med blant andre Sara Danius, sekretæren for Svenska Akademien, legen Anita Kåss og Norges nye landslagssjef i fotball, Lars Lagerbäck.

Bryllup og søppel

Rapperne vant nylig to priser under årets Spellemann-utdeling, i kategoriene «Årets urban» og «Årets album». Men i Skavlan-studioet ble de spurt om noe helt annet enn musikken, og da særlig Chirag.

– Er det mye mas om at du skal gifte deg?

– Ja, men det tror jeg all indisk ungdom opplever det fra 22-årsalderen. Uansett hvor de er i verden, sier Chirag.

For mens Magdi er gift og har tre barn, er 32-åringen fremdeles ugift.

– Det er på en måte blitt en naturlig del av samtalen. Det er sånn: «Kan du ta ut søpla? Og forresten, tenk på det med å gifte deg. Det bør du vurdere», forteller Chirag.

– Må bare rappe litt først

Men ti år med mas har hatt liten effekt, forteller rapperen.

– Jeg er blitt immun mot det. Men jeg vet jo at de vil meg det beste. De vil at jeg skal oppnå det Magdi har oppnådd, tre barn, kone og et hus med kjeller og loft, sier Chirag, peker på kollegaen og legger til:

– Men da må man kompensere med en bandana på hodet.

– Men vil du gifte deg og stifte familie?

– Jeg vil jo det, på et eller annet tidspunkt. Må bare rappe litt først, sier Chirag.

Kulturstrøm

 • Michael Jackson på Broadway

  En musikal inspirert av livet til Michael Jackson og med sanger fra hans rikholdige katalog åpner på Broadway i 2020. Musikalens handling skal føres i pennen av Lynn Nottage, kjent for å skildre marginaliserte mennesker. Nå gyver hun løs på Michael Jacksons liv, sammen med regissøren og koreografen Christopher Wheeldon. (NTB)

  Michael Jackson
  Foto: Nyhetsspiller
 • LHBT-handling kuttet fra actionfilm

  Den kinoaktuelle skuespilleren Danielle Pineda fra «Jurassic World: Fallen Kingdom», forteller til talkshowet Build at hennes rollefigur Zia Rodriguez egentlig er lesbisk. Replikken som avslørte det i filmen ble derimot kuttet på grunn av tidspress, forteller hun, ifølge Hollywood reporter.

  Mann sikter gevær mot dinosaur
  Foto: United International Pictures
 • Prince-arvinger bryter med Tidal

  Etter planen skulle musikktjenesten Tidal få eksklusiv rett til å strømme et nytt album i 14 dager når et nytt Prince-album slippes i 2019. Men etter Dagens Næringslivs avsløringer rundt triksing med strømmetjenesten, ønsker arvingene etter Prince å bryte kontrakten, ifølge nettstedet TMZ. Lyttertallene til Kanye West og Beyoncé på Tidal skal være manipulert med flere hundre millioner falske avspillinger, og kan bety dødsstøtet for Tidal, mener musikkjournalist Asbjørn Slettemark. Artisten Prince ble funnet død en heis i hjemmet sitt 21. april 2016.

  Prince på The purple rain-turne
  Foto: Nancy Bundt © PRN Music Corp.

Flere kulturnyheter