Cherie Blair

Det er få statsministerfruer som har skapt såpass mye furore som Cherie Blair.

Tony og Cherrie Blair
Foto: ADRIAN DENNIS / AFP

10 år tilbrakte hun i Downing Street sammen med mann og statsminister Tony og deres fire barn. Det var en reise med både opp- og nedturer. Mrs. Blair forteller om reisen fra barndommens Liverpool til å bli ett av Storbritannias mest kjente ansikter.

Jens Stoltenberg

Nå snakker ikke lenger statsministeren om at finanskrisen bare kommer til å berøre oss nordmenn, men at den har rammet oss. Han kommer i studio rett fra et møte med de største arbeidsgiver- og arbeidstakerorganisasjonene

West Wing

Vinca LeFleur var ekspresident Bill Clintons taleskriver gjennom mange år. Og for de av oss som er fans av tv-serien "Presidenten", kan LeFleur røpe at den faktisk er ganske virkelighetstro. Nå nærmer valget i USA seg med stormskritt og Vinca LeFleur deler sine oppfatninger med oss seere.

Ut på tur - aldri sur

Nok en gang har eventyrer Jarle Andhøy samlet sammen en herlig gjeng for å reise på tur til ukjente farvann med "Berserk". Også denne gangen blir det tv av turen, med premiere på NRK1 torsdag i neste uke.

Pia Tjelta

Rett etter Grosvold, kl. 22.10, er det endelig premiere på "Hunter II", og i en av de viktigste rollene finner vi Pia Tjelta. Pia er travel om dagen, for nå er hun også igang med forberedelsene til musikalen "Les Miserables". Møt henne i kveldens "Grosvold".

Se sendingen i Nett-TV

Kulturstrøm

 • Gigantunderskudd for The Sun

  Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian.

  "Megxit" skriver The Sun på forsiden torsdag.
  Foto: Faksimile The Sun
 • Kjendiser støttet Assange i London

  Musikere og kunstnere var blant hundrevis av demonstranter i London som støttet WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange. Mandag avgjør britisk rett om han utleveres til USA, der han er siktet for spionasje. Også menneskerettighetsgrupper støtter ham.

  Britain Assange Protest
  Foto: Alberto Pezzali / AP