NRK Meny
Normal

Camilla Bjørn blir ny P3-redaktør

VGs USA-korrespondent Camilla Bjørn blir ny redaktør for NRKs ungdomssatsinger.

Camilla Bjørn

TAR OVER P3: VG-veteran Camilla Bjørn blir ny sjef for NRKs ungdomssatsinger under P3-paraplyen.

Foto: NRK

– Camilla Bjørn er en drivende dyktig journalistisk leder, uttaler direktør Vibeke Fürst Haugen i NRKs Marienlystdivisjon i en pressemelding.

Bjørn har lang erfaring fra mediehuset VG, der hun blant annet har vært leder for kultur- og underholdningsavdelingen Rampelys.

Hun har også bygget opp VG-tjenester som Vektklubb og Min Mote, og ble i 2014 kåret til «Årets kvinnelige talent» av Medienettverket.

Hun er for tiden korrespondent for VG i USA, basert i Los Angeles

– NRK P3 har den herligste misjonen i hele medie-Norge. Nemlig å skulle speile og definere ung virkelighet på en måte som setter spor i unges liv. Jeg mener det oppdraget aldri har vært viktigere eller mer utfordrende enn nå, uttaler Bjørn i pressemeldinga.

Hun forteller at det er vemodig å forlate VG etter 11 år, men at hun er oppriktig stolt av å bli en del av P3-miljøet. Bjørn tiltrer i stillingen i januar 2017.

Kulturstrøm

 • Slår tilbake etter slakt

  John Travoltas nye film «Gotti» vart totalslakta då den kom ut i USA 15. juni, og har framleis 0 % score på Rotten Tomatoes. Det vil seie at ingen av kritikarane til nettstaden har gitt filmen ei positiv vurdering. I går slo teamet bak filmen tilbake på Twitter: «Sjåarane elska Gotti, men kritikarane vil ikkje at du skal sjå han... Spørsmålet er kvifor??? Stol på folket og sjå han sjølv!»

  Laster Twitter-innhold
 • Gir ut ny musikk

  Paul McCartney gir ut to nye songar i dag 20. juni. Songane har fått namna «I Don't Know» og «Come On To Me». Dette er første gong artisten gir ut ny musikk sidan samarbeidet med Kanye West og Rihanna i 2015, melder The Guardian.

  Laster Instagram-innhold
 • Politiet anker frifinnelse

  Artisten Stella Mwangi (31) ble i Oslo tingrett frifunnet for forulemping av politiet og for å ha drukket etter en trafikkhendelse. Nå anker politiet dommen. Dermed havner saken i Borgarting lagmannsrett, skriver Nettavisen. (NTB)

  Stella Mwangi
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Flere kulturnyheter