NRK Meny
Normal

Calvin Harris skadd i bilulykke – avlyser konserter

Ble påkjørt på vei til flyplassen.

Calvin Harris

SKADET: Den kjente DJ-en Calvin Harris var involvert i en bilulykke fredag og har avlyst flere konserter.

Foto: L.E. BASKOW / Reuters

På fredag var den skotske DJ-en Calvin Harris involvert i en bilulykke i Los Angeles. Bilen han satt i skal ha blitt truffet av en annen bil som havnet i feil kjørebane.

Harris skal blant annet ha fått et kutt i ansiktet og blitt fraktet til sykehus, men ble skrevet ut senere samme dag mot legenes anbefaling.

Sjåføren av den andre bilen var en 16 år gammel jente som ikke skal ha brukt setebelte. Hun har blitt behandlet for brukket bekken.

– Adam var passasjer i en bil som var involvert i en alvorlig kollisjon i Los Angeles, sa en representant for musikeren til E! News.

Calvin Harris' egentlige navn er Adam Wiles.

Flere skader

– Han fikk en rekke skader og ble undersøkt av leger. Han har nå blitt skrevet ut av sykehus og kommer seg fra skadene. Vi ønsker at alle de andre passasjerene involvert i ulykken kommer seg raskt.

Taylor Swift

KJÆRESTE: Calvin Harris er sammen med superstjernen Taylor Swift.

Foto: David Livingston / Afp

Harris har nå avlyst to konserter på grunn av skadene; en konsert på nattklubben hans OMNIA i Las Vegas og en opptreden på Hangout-festivalen i Alabama.

Ifølge Variety skal ulykken ha skjedd mens Harris var på vei til flyplassen for å dra til Las Vegas.

Verdens rikeste DJ

I 2014 ble Calvin Harris av magasinet Forbes kåret til den rikeste DJ-en i verden, med en inntekt på over 400 millioner kroner.

Han har jobbet med flere store artister som blant annet Rihanna, Kylie Minogue, Ellie Goulding og Gwen Stefani.

Harris er også sammen med superstjernen Taylor Swift, som tidligere i år ble den første kvinnen til å vinne prisen for Årets album to ganger under Grammy-utdelingen.

Kulturstrøm

  • 1,3 milliarder falske kontoer

    Nesten 1,3 milliarder falske Facebook-kontoer har blitt deaktivert i løpet av de siste seks månedene, opplyser selskapet. I en uttalelse tirsdag redegjorde Facebook for selskapets standarder mot seksuelle og voldelige bilder, terrorpropaganda og hatytringer. Det uønskede innholdet på Facebook fra januar til mars utgjør mellom 0,22 og 0,27 prosent av det totale innholdet på det sosiale nettverket, som blir brukt av over to milliarder mennesker (NTB).

  • Mari Boine på Stupetårnet

    Under Festspillene i Elverum skal Boine holde Soloppgangskonsert på Stupetårnet i Hamar. Det skjer 11. august – klokken fem om morgenen. Da etterfølger hun førstemann opp i tårnet, Ole Edvard Antonsen, som hadde ideen i 2016 og mente rytmisk musikk fra et stupetårn «passet perfekt». I fjor tro Bugge Wesseltoft og DJ Strangefruit til med det en anmelder kalte «sløv jazz» fra Stupetårnet (NTB).

    Mari Boine på Varangerfestivalen
    Foto: Knut-Sverre Horn / NRK