NRK Meny
Normal

Buskerud

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Fra og med søndag 29. juli er Reiseradioen og reporter Alex Rosén i Buskerud, Telemark og Vestfold.

I sommer besøker Reiseradioens reportere alle Norges fylker. Vi starter helt i nord, og fortsetter sørover. I sendingene fra søndag 29. juli rapporterer Alex Rosén fra Buskerud, Telemark og Vestfold.

Hva han skal gjøre og besøke der er imidlertid ennå ikke fastlagt, så nå har du en mulighet til å påvirke. Har du tips til hva han og Reiseradio-lytterne burde få med seg fra Buskerud disse dagene - enten det er noe interessant som skjer på hjemstedet ditt, eller om du kjenner til plasser som er verdt et besøk - send en epost til Reiseradio-redaksjonen .

 

Kulturstrøm

  • 1,3 milliarder falske kontoer

    Nesten 1,3 milliarder falske Facebook-kontoer har blitt deaktivert i løpet av de siste seks månedene, opplyser selskapet. I en uttalelse tirsdag redegjorde Facebook for selskapets standarder mot seksuelle og voldelige bilder, terrorpropaganda og hatytringer. Det uønskede innholdet på Facebook fra januar til mars utgjør mellom 0,22 og 0,27 prosent av det totale innholdet på det sosiale nettverket, som blir brukt av over to milliarder mennesker (NTB).

  • Mari Boine på Stupetårnet

    Under Festspillene i Elverum skal Boine holde Soloppgangskonsert på Stupetårnet i Hamar. Det skjer 11. august – klokken fem om morgenen. Da etterfølger hun førstemann opp i tårnet, Ole Edvard Antonsen, som hadde ideen i 2016 og mente rytmisk musikk fra et stupetårn «passet perfekt». I fjor tro Bugge Wesseltoft og DJ Strangefruit til med det en anmelder kalte «sløv jazz» fra Stupetårnet (NTB).

    Mari Boine på Varangerfestivalen
    Foto: Knut-Sverre Horn / NRK