Hopp til innhold

Bryllupsfeber og sjalusi i neste «Twilight»

«Twilight»-fansen kan glede seg til bryllup, sjalusidrama og graviditet i den neste filmen.

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN-PART 1

Romantikken får mye plass i den neste Twilight-filmen.

Foto: Andrew Cooper / Summit
THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN-PART 1

Slik reagerer Jacob når han blir invitert til bryllup.

Foto: Andrew Cooper / Summit
Prins William og Kate Middleton

William og Kate har kanskje ikke årets mest etterlengtede bryllup allikevel.

Foto: MARIO TESTINO / Afp

Dedikerte fans har nok for lengst krysset av 18. november som merkedag i kalenderen. Da har den etterlengtede «Twilight - Breaking Dawn Part 1» premiere. Traileren ble sluppet i dag og det ser ut som fansen har mye å glede seg til.

Bryllupsproblemer

Det bygger opp til både dramatikk og romantikk da Bella og Edward skal til alters.

Bryllupet skjer selvsagt ikke uten problemer og tredjemann i trekantdramaet, Jacob, reagerer ikke spesielt positivt på bryllupsplanene.

Traileren viser hvordan Jacob reagerer med raseri over å få invitasjon til bryllupet, men den kvinnelige fansen kan glede seg over at de i hvert fall får et blikk av ham i bar overkropp.

Etter at den ferske traileren ble sluppet er fansidene på nettet er over seg av begeistring.

– Traileren er rett og slett fantastisk. Min favoritt-trailer har til nå vært «New Moon», men dette inneholder alt man trenger og mer til, sier Laura Byrne-Cristiano i bloggen sin TwilightLexicon.com.

Rent bord under MTV-awards

«Twilight»-filmene har så langt spilt inn over ti milliarder kroner og alt tyder på at den kommende filmen vil føye seg pent inn i rekken av økonomiske fulltreffere.

Under helgens MTV-awards dominerte filmene stort og stakk av gårde med de gjeveste prisene. Robert Pattinson og Kristin Stewart fikk hver sin pris for beste skuespillere, og de fikk også pris for beste fillmkyss.

«Twilight Eclipse» vant prisen for beste film.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.