Normal

Bryan Adams datter fornærmet Skavlans researcher

Bryan Adams datter kalte Skavlans researcher for «Stinky Pig». – Man kan ikke skjennes på barn for sånt. Det er for morsomt, sier superstjernen.

Adams gjester Skavlan 23. oktober 2015

KJEFTER IKKE: Bryan Adams skjenner ikke på barna om de kaster spagetti rundt middagsbordet, eller kaller Skavlans researcher for «Stinky Pig».

Den kanadiske superstjerna gjester Skavlan fredag kveld i anledning sitt rykende ferske album «Get Up».

Stinky Pig

Under sending ble det snakket om barneoppdragelse og programleder Fredrik Skavlan stilte spørsmål ved Bryan Adams datters språkbruk.

Under en researchsamtale kalte Bryan Adams datter (4) Skavlans researcher for «Stinky Pig» da hun ikke fikk den oppmerksomheten hun syntes hun fortjente.

– Hun bla sjalu fordi hun ikke fikk oppmerksomhet, sier Bryan Adams og ler.

Og det gjør også publikum. Høyt.

– Du kan ikke irettesette slike ting, for det er så morsomt. Alle elsker det. Alle synes det er morsomt at researcheren nå er Stinky Pig, sier Adams.

Bryan Adams snakker om overraskelsen ved å bli gjenkjent på gata.

OM Å BLI SUPERSTJERNE: Bryan Adams forteller om overraskelsen over å bli gjenkjent på gata.

Barneoppdragelse

Og det virker ikke som streng stemme og kjefting på barna er noe 80-tallshelten driver med hjemme.

– Jeg elsker alle de små, rare lekene ungene holder på med, uansett hvor voldsomme de er. Det er ikke at jeg liker det, men det er sånt som skjer. Spagettien flyr av bordet hjemme hos oss og det jeg gjør er å stille spørsmål ved det, som hvem skal lage middagen nå, sier Bryan Adams.

Bryan Adams har gjestet Norge flere ganger, sist i mars i år. I kveldens Skavland spiller han låten «Brand New Day».

Kulturstrøm

 • Kortlisten til Bookerprisen er klar

  De seks romanene på kortlisten til Bookerprisen 2018 er valgt ut. Prisen er på 50.000 britiske pund går til den beste roman utgitt på engelsk i Storbritannia eller Irland. Vinneren annonseres 16. oktober. Blant de nominerte er irske Anna Burns, amerikanske Rachel Kushner og canadiske Esi Edugyan (bildet).

  Esi Edugyan
  Foto: Lefteris Pitarakis / Ap
 • – Altså, kom igjen, da?

  – I alt dramaet må noe ha gått gæli. Håviks tekstforfatteri har blitt en farse, i hvert fall ut i fra «I Call Bullshit» å dømme. «Everybody wants to go home now, everybody’s checking their phones now» er første strofe ut, og med dét settes standarden. NRKs anmelder er ikke imponert over Highasakites nye låt, «I call bullshit». Les hele anmeldelsen her.

  Highasakite
  Foto: Stian Andersen