NRK Meny
Normal

Britney på rehabilitering

Nå merker den unge tobarnsmammaen kjøret.

Britney Spears her fotografert med søsteren Jamie Lynn Spears
Foto: Mark Avery / AP

Foto: MARIO ANZUONI / Scanpix/Reuters

Les også: Bitter Britney-separasjon

Les også: Kevin ante ingenting

Det har gått vilt for seg for Britney Spears etter at hun skilte seg fra Kevin Federline. Nå merker hun kjøret.

Når man har to bleieunger hjemme, og den ene bare er tre måneder, undrer mange hvordan man kan ha krefter til å feste kveld og natt - uka rundt.

For mye champagne

Britney Spears har frekventert en rekke klubber og nattklubber i både Los Angeles og Las Vegas etter at hun ble singel. Men mye tyder på at det har blitt litt vel mye champagne for sangfuglen - som kollapset på selveste nyttårsaften. Etter å ha blandet sprit og champagne i store mengder falt hun om - og måtte bæres ut av klubben i Las Vegas.

Dagen etter sjekket hun ifølge den svenske avisa Expressen inn på en rehabiliteringsklinikk, og nå risikerer hun å miste platekontrakten sin.

Det er MSNBC som avslører at Spears har skrevet seg inn på hvile- og spaanlegget Sanctuary i Arizona, et sted som tar seg av skakkjørte kjendiser som trenger hvile, og samtidig garanterer dem full diskresjon.

Karrieren i fare

Ifølge sladrespaltisten og forfatteren Cindy Adams i New York Post, er Britney Spears karriere i fare etter den siste tidens festing.

- Full og truseløs: Det er ikke slik vi ønsker å se en tobarnsmamma, skriver hun. Adams mener også at det kommende albumet er i fare da plateselskapet til Spears nå vurderer å bryte samarbeidet med popstjernen.

(NTB)