Hopp til innhold

Britney-ballade lekket på YouTube

En ny låt fra skandalesangeren Britney Spears er blitt lekket på nettet. Hør låta her!

Britney Spears og Kevin Federline.

Synger BBritney Spears og eksmannen Kevin Federline på sin nye låt?

Foto: VINCE BUCCI / AFP

Etter alle de stadige skandalene rundt Britney Spears er det kanskje lett å glemme at det var musikken som gjorde henne berømt i utgangspunktet.

Bevisst eller ikke?

Nå forsøker hun å få sin musikalske karriere på skinnene igjen, og om det er bevisst eller ikke vites ikke, men i følge dansk EkstraBladet er det en helt ny Britney-låt som ligger ute på YouTube nå.

Denne gangen er det snakk om en ekte ballade som har fått navnet ”Baby Boy”, og det er det første nye Britney-fansen får høre fra sangeren på over to år.

Sang om eksmannen?

Den nye låta skal være bygget på Britneys forhold til sin eksmann Kevin Fedreline med linjer som ”So why do you desert me, baby boy? I need your love right now!' og 'So why did you desert me, baby boy? I thought that you, you were the one.'

Hør Britneys "Baby Boy" her! (NRK tar ikke ansvar for innholdet på eksterne nettsider).

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.