Britney-ballade lekket på YouTube

En ny låt fra skandalesangeren Britney Spears er blitt lekket på nettet. Hør låta her!

Britney Spears og Kevin Federline.

Synger BBritney Spears og eksmannen Kevin Federline på sin nye låt?

Foto: VINCE BUCCI / AFP

Etter alle de stadige skandalene rundt Britney Spears er det kanskje lett å glemme at det var musikken som gjorde henne berømt i utgangspunktet.

Bevisst eller ikke?

Nå forsøker hun å få sin musikalske karriere på skinnene igjen, og om det er bevisst eller ikke vites ikke, men i følge dansk EkstraBladet er det en helt ny Britney-låt som ligger ute på YouTube nå.

Denne gangen er det snakk om en ekte ballade som har fått navnet ”Baby Boy”, og det er det første nye Britney-fansen får høre fra sangeren på over to år.

Sang om eksmannen?

Den nye låta skal være bygget på Britneys forhold til sin eksmann Kevin Fedreline med linjer som ”So why do you desert me, baby boy? I need your love right now!' og 'So why did you desert me, baby boy? I thought that you, you were the one.'

Hør Britneys "Baby Boy" her! (NRK tar ikke ansvar for innholdet på eksterne nettsider).

Kulturstrøm

 • Dansk begeistring for «Byens spor»

  Lars Saabye Christensens tredje bok i «Byens spor»-trilogien, «Skyggeboken», får dansk anmelderros. «Det er et mesterverk. På høyde med Stefan Zweig og Marcel Prousts», skriver Politikens anmelder . Weekendavisens omtaler trilogien som en «mesterlig krønike». Også avisen Informations anmelder liker «Skyggeboken» svært godt og kaller den «en storslått avslutning på det som ligner et nytt hovedverk i norske Lars Saabye Christensens forfatterskap» (NTB).

  Lars Saabye Christensen
  Foto: Javier Auris / NRK
 • Aniston fikk ikonpris

  Jennifer Aniston fikk den høythengende ikonprisen under årets People's Choice Awards i Los Angeles. «The Morning Show»-aktuelle Aniston sa i takketalen at dersom hun fortjener å bli sett på som et ikon, så skyldes det at hun har vært med i et ikonisk show, med en ikonisk gjeng – og med en ikonisk frisyre, spøkte «Friends»-stjernen, ifølge BBC.

  Jennifer Aniston
  Foto: Richard Shotwell / Scanpix