NRK Meny
Normal

Britney-ballade lekket på YouTube

En ny låt fra skandalesangeren Britney Spears er blitt lekket på nettet. Hør låta her!

Britney Spears og Kevin Federline.

Synger BBritney Spears og eksmannen Kevin Federline på sin nye låt?

Foto: VINCE BUCCI / AFP

Etter alle de stadige skandalene rundt Britney Spears er det kanskje lett å glemme at det var musikken som gjorde henne berømt i utgangspunktet.

Bevisst eller ikke?

Nå forsøker hun å få sin musikalske karriere på skinnene igjen, og om det er bevisst eller ikke vites ikke, men i følge dansk EkstraBladet er det en helt ny Britney-låt som ligger ute på YouTube nå.

Denne gangen er det snakk om en ekte ballade som har fått navnet ”Baby Boy”, og det er det første nye Britney-fansen får høre fra sangeren på over to år.

Sang om eksmannen?

Den nye låta skal være bygget på Britneys forhold til sin eksmann Kevin Fedreline med linjer som ”So why do you desert me, baby boy? I need your love right now!' og 'So why did you desert me, baby boy? I thought that you, you were the one.'

Hør Britneys "Baby Boy" her! (NRK tar ikke ansvar for innholdet på eksterne nettsider).

Kulturstrøm

 • Saabye Christensen får Oslo-medalje

  Forfatter Lars Saabye Christensen tildeles St. Hallvard-medaljen, som er Oslo bys høyeste utmerkelse, for sin «verdifulle innsats for hovedstaden».– Det er en stor ære og glede å kunne motta St. Hallvard-medaljen, og det er også en like stor inspirasjon til å skrive og dikte videre om denne byen jeg er så nært knyttet til og setter så høyt, sier han ifølge NTBs pressemelding. Les Oslo kommunes begrunnelse for tildelingen her. (NTB)

  Lars Saabye Christensen
  Foto: Olav Døvik / NRK
 • Norsk 1. plass i pressefrihet

  Norge er det landet i verden hvor pressefriheten står sterkest, ifølge Reporters Without Borders årlige pressefrihetsundersøkelse. USA faller to plasser på listen, fra 43. til 45. plass, under ledelsen av Donald Trump, som blant annet har kalt journalister «fiender av folket». Nederst på lista ligger Nord-Korea. Les rapporten her.

  Laster Twitter-innhold
 • Sjå Sigrid på Jimmy Fallon

  Sigrid Solbakk Raabe frå Ålesund spelte for nærmare tre millionar amerikanarar då ho opptredde på Jimmy Fallons «The Tonight Show» i USA i natt. Sjå videoen her.