Forbannet etter utelatelse fra rikingliste

Bon Jovi nekter å godta at bandet ikke er tatt med på listen over verdens mesttjenende artister.

Bon Jovi

'Hvorfor er ikke jeg på listen når Britney Spears er på topp fem?' spør Jon Bon Jovi.

Foto: ANDREA COMAS / Reuters

Hardrockgruppas frontmann Jon Bon Jovi skal ha satt i gang et voldsomt styr etter at han ble utelatt både til topp hundre-listen over de mektigste kjendisene i juni, og nå sist Forbes Magazines ranking over de mest inntjenende artistene det siste året.

– Han kunne ikke begripe hvordan han ikke kom med på musikerlisten, tatt i betraktning at Bon Jovi har turnert uavbrutt siden februar, sier en ikke navngitt kilde til Forbes Magazines .

– Både Bruce Springsteen og U2 er med. Til og med Britney Spears kom som nummer fem, og hun har ikke turnert i det hele tatt i år.

Mottok klage

bon jovi

Bon Jovi skal visstnok ikke fatte og begripe hvorfor han ikke er blant verdens rikeste artister.

Foto: ANDREA COMAS / Reuters

Kjendislisten " The Celebrity 100 " ble ikke uventet toppet av talkshowdronningen Oprah Winfrey, mens U2 ble rangert som de siste tolv måneders rikeste band .

Den irske monstergruppa håvet inn 130 millioner dollar i sammenheng med sin verdensturné, tett fulgt av AC/DCs 114 millioner.

Bon Jovi har nå sendt inn en klage til Forbes, og magasinet bekrefter nå ovenfor New York Posts Page Six å ha mottatt denne.

– Forbes har anslått hver aktørs inntekter mellom juni 2009 og juni 2010, og inkluderte inntekter fra både konserter, plate- og effektsalg, lisensavgifter og royalties i forbindelse med utgivelser. Bon Jovi var ikke på turné i åtte av disse månedene, med kun 28 konserter før vår deadline, lyder forklaringen fra businessmagasinet.

Tilbakeviser oppstyret

En representant fra bandet har i ettertid benektet at Jon Bon Jovi var opprømt og forbannet.

– Dette er latterlig. Vi hadde ingen forventning om å være med på listen, sier han.

– Neste år, derimot, vil vi nok være helt der oppe i teten. Deres nåværende turné er for tiden nummer én i Nord-Amerika og nummer to i verden.

Kulturstrøm