Hopp til innhold

Bon Iver avlyser i Spektrum

På grunn av personlege årsaker avlyser Bon Iver heile Europa-turneen, det inkluderer også konserten i Oslo Spektrum 29. januar.

Bon Iver

AVLYSER: Bon Iver avlyser konserten i Spektrum 29. januar på grunn av personlege orsaker.

Foto: Karlsen, Anette / NTB scanpix

Vi beklagar på det djupaste, skriv bookingbyrået Goldstar på sine Facebook-sider.

Turneen skulle starte i Paris 22. januar og ende i London 20. februar. Alle billettane til Europa-turneen vil bli refundert, og det vil ikkje bli sett nokon ny dato for turneen på nåverande tidspunkt, skriv Goldstar.

Kjøpte billettar blir refundert hos Ticketmaster inntil 60 dagar etter showdato.

Det er fire år sidan sist Bon Iver var i Norge. Det amerikanske bandet, med Justin Vernon i spissen, spelte på Øyafestivalen og P3 trilla ein femmar for konserten.

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober