NRK Meny
Normal

Førjuls-kalender med nye Harry Potter-historier

Fans av Harry Potters magiske verden kan glede seg til 12 nye historier før jul. J.K. Rowling mente det da hun sa at hun ikke var helt klar for å slippe trollmannsverdenen.

BOOKS-HARRYPOTTER/ British writer JK Rowling, author of the Harry Potter series of books, poses during the launch of new online website Pottermore in Londo

JK liker å overraske Harry Potter-fans, nå kommer nye historier om både Halvblodsprinsen og Drako Malfang.

Foto: SUZANNE PLUNKETT / Reuters

I et nyhetsbrev til medlemmene i Harry Potter-fansiden Pottermore , røpte J.K. Rowling at hun har skrevet nye historier fra trollmannsverdenen skriver Huffington Post , som blant annet handler om øyeblikk fra Halvblodsprisen.

Premiere Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 NY

Erkefiender i trollmannsverden, gode kolleger i den virkelige.

Foto: Evan Agostini / Ap

«Toast with your tankard of Butterbeer as Christmas comes early to Pottermore!», skriver fansiden.

Den første overraskelsen til medlemmene kommer fredag 12. desember klokka 13, så kommer det en ny hver dag til samme tid fram til julaften.

Forfatteren forteller at det kommer overraskelser på fansiden, inkludert nye historier. J.K. Rowling kommer blant annet til å dele tanker om Harry Potters fiende, Draco Malfang, skriver The Telegraph .

J.K. Rowling har skrevet flere nye Harry Potter-historier på fansiden dette året og har delt Harry Potter-meldinger Twitter, så selv om hun har sagt at det ikke kommer flere bøker, har hun ikke sluppet taket i universet sitt enda.

Ny filmtriologi fra Harry Potter-universet

Harry Potter og halvblodsprinsen

Harry Potter og bestekameraten Ronny Wiltersen, fra filmen Halvblodsprinsen (2005).

Foto: Warner Bros. / Filmweb

I vår ble det kjent at J.K. Rowling skrev på enda et filmmanus fra Harry Potters trollmannsverden. Denne gang er historien basert på skoleboken fra Galtvort; «Fabeldyr og hvor de er å finne».

Og mens fanskarene venter, blir julens magi desto bedre for de som liker å drømme seg til Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom.