NRK Meny
Normal

Bok med blanke sider topper amerikanske salgslister

Med boken «Reasons to vote for democrats» har Michael Knowles undersøkt hvorfor velgere bør stemme på demokratene. Resultatet er 266 blanke sider.

Michael Knowles har skrevet en tom bok

TOM: Michael Knowles bok om hvorfor amerikanere bør stemme på demokratene er fylt med blanke sider. Boken har siden klatret fra 6. plassen på bestselgerlistene.

Foto: Skjermdump Fox News / Fox News

– Det som er så bra med denne boken er at du kan lese den fra perm til perm på 15 sekunder, sier Michael Knowles til Fox News.

Det har gått rundt en måned siden Knowles ga ut boken «Reasons to vote for democrats», om hvorfor amerikanerne bør stemme på demokratene. Nå topper boken amerikanske salgslister, skriver Aftenposten.

– Jeg har brukt mye tid på research til denne boken. Jeg har observert demokratene i iallfall ti år nå, sier Knowles, som også er en av skribentene bak den konservative nettsiden The Daily Wire.

Tomt innhold

Torsdag ble Knowles intervjuet om det litterære verket av programleder Ainsley Earhardt på talkshowet «Fox and Friends», som også selger boken på sine hjemmesider.

– Jeg har undersøkt hva demokratene har gjort, og hvorfor folk bør stemme på dem. Etter å ha gransket argumentene deres innen finans, utenrikspolitikk og innenrikspolitikk, innså jeg at det var best å holde sidene blanke, sier Knowles.

Resultatet er 266 blanke sider, fordelt på kapitler om blant annet borgerrettigheter og samfunnsverdier.

Laster Twitter-innhold

– De buet på Gud

– Du er utdannet ved Yale og du har studert politikk. Det første kapitlet handler om verdier. Hvorfor er sidene blanke når du snakker om demokratenes verdier? spør programleder Earhardt, under intervjuet i «Fox and Friends».

– Demokratene har diskutert om de skal inkludere Gud i partiprogrammet. Og demokratene buet på Gud. Det er ikke bra. Så jeg tenkte at det var best å holde det kapitlet tomt, sier Knowles.

På nettbokhandelen Amazoon har over tusen brukere gitt boken fem av fem mulige stjerner.

Knowles hylles også for forfattergjerningen på Twitter.

– Knowles har åpnet øynene mine på en måte som ingen annen forfatter har klart tidligere. Og han sa ikke et eneste ord. Fantastisk!, skriver en bruker.

Andre mener at Knowles fortjener Pulitzerprisen for arbeidet.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Andre er mer kritiske til bokens positive lesere, og mener Knowles bok er den eneste boken for voksne som republikanske lesere klarer å komme gjennom.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Kulturstrøm

 • Dokumentar: Avijii

  Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Se dokumentaren her:

  Sv. dokumentar. Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Overskuddet gikk til et veldedig prosjekt, "House for Hunger".
 • Feirer 92 år med Shaggy og Kylie

  Britenes dronning Elizabeth markerer sin 92-årsdag med konsert i London lørdag kveld. På scenen står blant andre Sting, Tom Jones og Jamie Cullum. Også Kylie Minogue, Shaggy og Craig David skal opptre på dronningens bursdagsfest (NTB).

  Video Direkte fra parlamentet
  Foto: Nyhetsspiller