Blodige bilder av Amy Winehouse

Klærne var blodige, helt ned til skoene, etter en svært voldelig natt på hotell.

Amy Winehouse

Stadig nye historier dukker opp om Amy Winehouses stormfulle liv.

Foto: MATT DUNHAM / AP

Amy Winehouse

Ekteparet Amy Winehouse og Blake Fielder-Civil har et stormfullt forhold. Etter at de natt til torsdag hadde et blodig slagsmål, ble de forsonet utpå morgenkvisten.

Foto: Faksimile: Daily Mail

Les også: Amy utsetter USA-konserter

Les også: Amy forlot rehab etter krangling

Les også: Innrømmer heroinmisbruk

Mer om Amy Winehouse

Amy Winehouse og ektemann Blake Fielder-Civil later til å ha vært i en veritabel slåsskamp. To engelske tabloidaviser brakte fredag paparazzibilder av et blodig og medtatt ektepar.

Blødende kloremerker

Blake hadde blødende kloremerker og kutt på kinn og nakke, mens Amys armer ifølge vitner var dekket av klor og nye bandasjer, hun hadde blåmerker på halsen og øynene var hovne med maskara flytende utover. Men hun hadde også hovne knoker etter bråket natt til torsdag.

Klærne var blodige, helt ned til skoene. 

Ekteparet Amy Winehouse og Blake Fielder-Civil

Amy Winehouse og Blake Fielder-Civil under lykkeligere omstendigheter i Los Angeles i juni.

Foto: Kevork Djansezian / AP

Men blodet på de tynne ballerinaskoene vitner ifølge The Sun derimot om Amys vane med å injisere heroin mellom tærne - ifølge en venn for å bli ruset raskere.

- Takk for at dere viste meg dem

- Alle er redde for at hun skal drepe seg selv med stoff før uken er omme, sa vennen til den engelske avisen, som også viste bildene til Amys far Mitch. Han ristet bare trist på hodet og sa «takk for at dere viste meg dem».

Deretter tok han ifølge Daily Mail inn på samme hotell sent torsdag. Nå tror avisene at familiene til det unge ekteparet skal ha krisemøter om hva som må gjøres.

Paret har bodd på London-hotellet Sanderson de siste dagene, etter at de stakk av fra en rusavvenningsklinikk. Onsdag kveld melder Daily Mail at Amy fikk overlevert en liten pakke av ei jente som ga henne en klem.

Flyktet gråtende fra hotellrommet

Utover natten klaget andre gjester over bråk, skriking og ting som ble kastet rundt.

Deretter flyktet en gråtende Amy fra hotellrommet, forfulgt av en skrikende Blake, forteller andre hotellgjester. Hun stormet ut på gaten, forfulgt av ektemannen - og fikk stoppet en forbipasserende bil. Blake prøvde å følge etter, der han lette etter kona. Men til slutt tok hun mobiltelefonen, og paret møttes i firetiden og gikk tilbake til hotellet - der også politiet dukket opp.

Kulturstrøm

 • Historisk rettssak i bokbransjen

  Gyldendal skuldar Jørn Lier Horst for å selje piratkopiar av bøker han har skrive sjølv. Horst er ueinig. I dag starta rettssaka mellom dei to gigantane. Ifølgje Agnes Moxnes, kulturkommentator i NRK, vil dommen ha stor betyding for den som vinn.

 • Sinnataggen tilbake på plass

  Sinnataggen er tilbake i Vigelandsparken, etter at den lille statuen ble utsatt for hærverk natt til tirsdag 6. april. Skulpturen er restaurert og ble tirsdag plassert tilbake på broen i parken, det melder Kulturetaten i Oslo i en pressemelding.

  Sinnataggen på plass igjen
  Foto: Marte Grette, Vigelandsmuseet
 • Festivalen Findings flyttes

  Findings 2021 flyttes til 10. og 11. september, og går av stabelen på Bislett Stadion i Oslo. Den nederlanske artisten Tiësto er første bekreftede artist.