NRK Meny
Normal

Bli med på turnéstart!

Tirsdag starter Christel Alsos sin høstturné på P1-scenen.

Christel Alsos

Christel Alsos er aktuell med ny plate og spiller live på P1-scenen!

Foto: Sony

Christel Alsos

Christel Alsos starter sin nye turné foran et utvalgt publikum i Studio 19 på Marienlyst i Oslo.

St Morritz

St Morritz er aktuelle med ny plate og spiller også på P1-scenen.

Du så henne kanskje live på sesongstarten av Skavlan på NRK1 . Dette var en opptreden som fikk hennes nye plate til å sprette rett til topps på iTunes-lista over mest solgte låter i Norge.

Tirsdag 5. oktober spiller Christel Alsos live med bandet sitt på P1-scenen i NRKs Studio 19 i Oslo. Konserten hører du live i Kveldsåpent fra klokka 20.07.

I tillegg spiller en av årets sterkeste norskspråklige debutanter: St Morritz!

30.000 solgte

Christel Alsos gjorde braksuksess med debutplata si i 2007 med over 30.000 solgte album, to Spellemannpris-nominasjoner, og med låter «Come On», «I will send for you» og «Come back to me» ble hun også godt kjent for P1-lytterne.

Akkurat nå er hun ute med sin andre plate kalt «Tomorrow Is», som er spilt inn i Viagram Studio i Oslo sammen med samme produsent som sist, Arvid Solvang.

Les mer om Christel Alsos!

De fleste vil nok kjenne igjen Christels karakteristiske stemme og den litt melankolske stemningen i musikken hennes. Samtidig er den mer variert i uttrykk og i måten å skrive og bygge opp låtene på.

Starter turnéen i NRK

Radiokonserten i Studio 19 er starten på hennes høstturne.

Med på denne konserten har vi også fått med oss bandet St Morritz som føste gang dukket opp på radio sommeren 2007 med låten «Maybe This Way».

Da debutplata skulle spilles inn bestemte de seg for å synge på norsk, og du har garantert hørt låtene «Prøve meg igjen» og «Allting blei stilt» på radio.

Video Christel Alsos med ny plate

VIDEO: Christel Alsos med ny plate.

Kulturstrøm

  • Ingen anklages for Princes død

    – Vi har rett og slett ikke nok bevis for å belaste noen med en forbrytelse knyttet til artisten Prince sin død, sa rettsadvokaten Mark Metz på en pressekonferanse torsdag. Det har tatt to år å etterforske dødsfallet til artisten, melder Reuters.

    Ingen anklages for dødsfallet til artisten Prince
    Foto: David J. Phillip / AP
  • Demonstrasjon mot Svenska Akademien

    Det pågår en større demonstrasjon i gamlebyen i Stockholm, melder Aftonbladet. Det har vært opprør hos Svenske Akademien de siste ukene, der flere ledere har gått av etter avsløringer om seksuelle overgrep og økonomisk mislighold.