Hopp til innhold

Bli med på turnéstart!

Tirsdag starter Christel Alsos sin høstturné på P1-scenen.

Christel Alsos

Christel Alsos er aktuell med ny plate og spiller live på P1-scenen!

Foto: Sony

Christel Alsos

Christel Alsos starter sin nye turné foran et utvalgt publikum i Studio 19 på Marienlyst i Oslo.

St Morritz

St Morritz er aktuelle med ny plate og spiller også på P1-scenen.

Du så henne kanskje live på sesongstarten av Skavlan på NRK1 . Dette var en opptreden som fikk hennes nye plate til å sprette rett til topps på iTunes-lista over mest solgte låter i Norge.

Tirsdag 5. oktober spiller Christel Alsos live med bandet sitt på P1-scenen i NRKs Studio 19 i Oslo. Konserten hører du live i Kveldsåpent fra klokka 20.07.

I tillegg spiller en av årets sterkeste norskspråklige debutanter: St Morritz!

30.000 solgte

Christel Alsos gjorde braksuksess med debutplata si i 2007 med over 30.000 solgte album, to Spellemannpris-nominasjoner, og med låter «Come On», «I will send for you» og «Come back to me» ble hun også godt kjent for P1-lytterne.

Akkurat nå er hun ute med sin andre plate kalt «Tomorrow Is», som er spilt inn i Viagram Studio i Oslo sammen med samme produsent som sist, Arvid Solvang.

Les mer om Christel Alsos!

De fleste vil nok kjenne igjen Christels karakteristiske stemme og den litt melankolske stemningen i musikken hennes. Samtidig er den mer variert i uttrykk og i måten å skrive og bygge opp låtene på.

Starter turnéen i NRK

Radiokonserten i Studio 19 er starten på hennes høstturne.

Med på denne konserten har vi også fått med oss bandet St Morritz som føste gang dukket opp på radio sommeren 2007 med låten «Maybe This Way».

Da debutplata skulle spilles inn bestemte de seg for å synge på norsk, og du har garantert hørt låtene «Prøve meg igjen» og «Allting blei stilt» på radio.

Video Christel Alsos med ny plate

VIDEO: Christel Alsos med ny plate.

Kulturstrøm

  • Harvard fjerner bokomslag laget av menneskehud

    Prestisjeuniversitetet Harvard sier de har fjernet menneskehud fra innbindingen av en bok de har hatt i ett av bibliotekene sine i over 90 år.

    I 2014 ble det oppdaget at en bok var bundet inn med huden til en død kvinne.

    Harvard, som regnes som det eldste universitetet i USA, har tidligere utnyttet interessen rundt bokens morbide historie. Da det ble oppdaget at det var brukt menneskehud i innbindingen ble det omtalt som «gode nyheter for både tilhengere av innbinding med menneskehud, bokfantaster og kannibaler». I et blogginnlegg samme år skrev Harvard at praksisen med å binde bøker i menneskehud tidligere hadde vært forholdsvis vanlig.

    (NTB)

  • Gåte er fornøyd, men spente

    Til NRK sier Gåte at de er fornøyde med plasseringen de har fått i sin semifinale, men at de samtidig er spente på stemningen i salen etter Israels opptreden.

    Tidligere tirsdag ble det kjent at Norge opptrer rett etter Israel i den andre semifinalen i Malmö 9. mai. EBU har fått kritikk fra flere hold for å la Israel delta.

    Jim Ødegård Pedersen, leder folkejuryen Adresse Malmö, tror det kommer til å gå bra. Men sier at Israels bidrag ikke er det enkleste å opptre etter i år. Også han er spent.