Bli med og virkeliggjør NRK Dramas visjon!

For å virkeliggjøre vår visjon trenger vi gode ideer og dyktige historiefortellere som ønsker å kommunisere via TV-mediet.

Virkeliggjør NRK Dramas visjon
Foto: illustrasjon: colourbox.com

Vi legger vekt på manusutvikling gjennom prosjekttilpassede prosesser og tett oppfølging. Våre prosjekter skal være visjonsstyrte, der dedikasjon og lojalitet til prosjektet er de sterkeste drivkraftene, og preger samarbeidet mellom forfatter og produsent.

Vi produserer TV- drama innenfor disse formatene;

 • Miniserie (2-6 episoder).
 • Sesongserie (8-10 episoder med avsluttet seriebue).
 • Langserie, sesongbasert serie med minst to sesonger/16 ep, med åpne sesongavslutninger.

Velkommen til oss med dine ideer og prosjekter!
Sendes til margrete.kaset@nrk.no

Kulturstrøm

 • Innspilling av Gro-drama utsettes

  Innspillingen av et drama for NRK om Gro Harlem Brundtlands vei til toppen i norsk politikk skulle starte i høst, men må utsettes, melder serieskaperne.

  – Vi har som mål å gå i opptak 27. april neste år, og har god tro på at vi skal klare det, sier Vilje Kathrine Hagen, produsent i Motlys til Dagsavisen.

 • Malkovitch spiller dirigentlegende

  Skuespiller John Malkovich skal bekle rollen som den feirede og omdiskuterte rumenske dirigenten Sergiu Celibidache i sine eldre år, skriver nettstedet Variety. Manuset til filmen The Yellow Tie er skrevet av dirigentens sønn, Serge Ioan Celebidachi og James Olivier (kjent for filmen Octav fra 2017), og portretterer den eksentriske dirigenten, som var vekselsvis geniforklart og avskrevet som galning. Filmingen begynner i Romania, våren 2022.