NRK Meny
Normal

Bli en av gutta med ny t-skjorte!

Du vil føle deg ung, frisk, ny og lekker i Herreavdelingens spesialdesignede kleskolleksjon.

Herreavdelingens t-skjorte
Foto: Eirik Sivertsen / NRK

Denne klassisk hvite T-skjorten med Herreavdelingens smakfulle logo er komfortabel, den er støysvak og den er utformet etter de aller siste anatomiske prinsipper. Med dette plagget er enhver Herre garantert å få sultne øyekast slengt etter seg i de fleste sosiale sammenhenger: Herrene vil ønske seg skjorten, damene vil ønske seg Herren inni.

Damemagnet

Og ikke nok med det – for å møte den forventet enorme pågangen av klesbevisste Herrer av alle kjønn, har redaksjonen tatt en sin sedvanlige sjefsavgjørelse og bedt våre tariffbetalte trikotasjemedarbeidere i sørøst-Asia å manufaktere også en modell i genser-snitt! Slik kan man variere bekledningen nærmest i det uendelige! T-skjorte til hverdag (hvis man mot formodning skulle være belemret med slike), genser til høytid og fest.

Hvordan få tak i skjorten?

For å sikre oss en eksklusiv og verdig brukerkrets er det kun den eller de som sender oss aftenens beste innspill pr sms – eventuelt den som evner å tippe kveldens korrekte Beatles-låt - som får skjorten/genseren. (Alle dere andre har en ufortjent mulighet til å pynte dere med kjøpte fjær i NRKs butikk.)

Og husk: en Herre bedømmes etter sitt tøy, eller for å si det med ZZ Top: ”Every girl’s crazy ’bout a sharp-dressed man!”.

 

 

Kulturstrøm

 • Iselin Steiro på coveret av Vogue

  Norges supermodell Iselin Steiro (32) er på forsida av franske Vogue. For syvende gang. August-utgaven av det toneangivende motemagasinet er dedisert til sterke kvinner. I den anledning har den norske supermodellen klipt av seg sitt lange, blonde hår til fordel for en såkalt pixie cut, skriver magasinet Melk & Honning. Bildet er tatt av motefotografen David Sims. Arkitektstudent Iselin Steiro har engasjert seg i bykultur innimellom modelljobbinga. Les hennes kronikk «Gater til folket».

  Laster Instagram-innhold
 • Nesbø håvet inn i 2017

  Jo Nesbøs selskap Skriveverkstedet bokførte i fjor inntekter på 16,1 million kroner, melder Finansavisen. Dermed har inntektene økt markant siden 2015 og 2016 (henholdsvis 7,6 og 5,9 millioner kroner). Nesbø markerte 20-årsjubileet sitt som krimforfatter i 2017. Feiringen kom i form av rekordopplagsromanen «Tørst».

  – Jeg har ikke de eksakte salgstallene for hånden, men vi solgte ut førsteopplaget på 300.000, uttaler Vidar Strøm Fallrø i Aschehoug forlag.

  Utenlandssalget inkludert skal Nesbø (58) ha skuffet unna anslagsvis 35 millioner bøker i løpet av karrieren (NTB).

  Jo Nesbø
  Foto: Aschehoug Forlag
 • God ny sesong av Netflix-serie

  «Orange Is the New Black» er fremdeles tipp topp TV-selskap når den vender tilbake for sin sjette sesong, men denne gangen sitter ikke den overhengende spenningshistorien like godt, mener P3s anmelder. Han gir terningkast fire.

  Orange is the new black
  Foto: Netflix