NRK Meny
Normal

Bli en av gutta med ny t-skjorte!

Du vil føle deg ung, frisk, ny og lekker i Herreavdelingens spesialdesignede kleskolleksjon.

Herreavdelingens t-skjorte
Foto: Eirik Sivertsen / NRK

Denne klassisk hvite T-skjorten med Herreavdelingens smakfulle logo er komfortabel, den er støysvak og den er utformet etter de aller siste anatomiske prinsipper. Med dette plagget er enhver Herre garantert å få sultne øyekast slengt etter seg i de fleste sosiale sammenhenger: Herrene vil ønske seg skjorten, damene vil ønske seg Herren inni.

Damemagnet

Og ikke nok med det – for å møte den forventet enorme pågangen av klesbevisste Herrer av alle kjønn, har redaksjonen tatt en sin sedvanlige sjefsavgjørelse og bedt våre tariffbetalte trikotasjemedarbeidere i sørøst-Asia å manufaktere også en modell i genser-snitt! Slik kan man variere bekledningen nærmest i det uendelige! T-skjorte til hverdag (hvis man mot formodning skulle være belemret med slike), genser til høytid og fest.

Hvordan få tak i skjorten?

For å sikre oss en eksklusiv og verdig brukerkrets er det kun den eller de som sender oss aftenens beste innspill pr sms – eventuelt den som evner å tippe kveldens korrekte Beatles-låt - som får skjorten/genseren. (Alle dere andre har en ufortjent mulighet til å pynte dere med kjøpte fjær i NRKs butikk.)

Og husk: en Herre bedømmes etter sitt tøy, eller for å si det med ZZ Top: ”Every girl’s crazy ’bout a sharp-dressed man!”.