NRK Meny
Normal

Bjørn Eidsvåg live!

Tirsdag fikk du en hel konsert med Bjørn Eidsvåg live her på NRK.no! Nå kan du se konserten igjen!

Bjørn Eidsvåg

Bjørn Eidsvåg er på turné, men stikker innom Studio 19 for å spille for P1-lytterne og nrk.no.

Foto: Stian Andersen/Quint

Se konserten igjen her!

Bjørn Eidsvåg

Bjørn Eidsvåg har mer enn 30 år bak seg som artist og har solgt over en million plater.

Foto: Stian Andersen/Quint

Høstturneen til Bjørn Eidsvåg er i gang og tirsdag spilte han en eksklusiv konsert på P1-scenen i NRKs Studio 19 i Oslo. En konsert som ble sendt direkte i NRK P1 og her på nrk.no, og ble filmet for sending på NRK1 i desember.

30 år som plateartist

Etter mer enn 30 år som plateartist har Bjørn Eidsvåg kanskje aldri hatt en tydeligere og sterkere posisjon i musikk-Norge enn nå.

Etter over en million solgte plater i karrieren, så er det nå plata «Pust» som har plassert seg høyt på salgslistene. Den er en naturlig oppfølger til platene «Nåde» og «Tålt», men er musikalsk også litt forskjellig i lydbilde, arrangementer og instrumentering.

Avisenes terningkastere har stort sett gitt plata femmere, mens anmelder Atle Bredal i Norsk på Norsk på NRK P1 ga «Pust» 9 av 10 mulige poeng.

Avstikker til Studio 19

Nå i november og desember så turnerer Bjørn med bandet for utsolgte kultur- og konserthus over hele landet, men tirsdag 18/11 tok de altså en avstikker til lille, intime Studio 19 i NRK for en «tett på»-konsert for 70 heldige P1-scenenlyttere.