NRK Meny
Normal

Bitter Heather Mills slår til igjen

Heather Mills er bitter på Macca fordi han ikke hjalp henne da hun var på randen av selvmord.

Paul McCartney og hans tidligere kone Heather Mills

Heather Mills kommer med nye utspill mot sin tidligere ektemann Paul McCartney.

Foto: MARK LENNIHAN / AP

Nett-tv: Se intervjuet her!


Heather Mills har på ny slått stygt til mot Paul McCartney, etter å ha holdt fred en liten stund. Nå beskylder hun ham for at ekteskapet gikk nedenom og hjem - og for ikke å ha hjulpet henne når hun var på randen av selvmord.

«Mucc the Knife»

Dermed har Heather Mills fått et nytt kallenavn i britiske aviser, som tidligere kalte henne «Lady Mucca» - nemlig «Mucc the Knife», for måten hun nådeløst går til angrep på Macca nå når skilsmissekrigen når nye dybder.

Tidligere denne uken gikk Heather Mills ut på TV og angrep mediene. Nå er det igjen Paul McCartney som får gjennomgå. Etter å ha vært på britisk fjernsyn, fløy Heather Mills til USA og gjentok beskyldningene på TV-show der.

En safe full av «bevis»

Nå hevder Mills at hun har alle samtalene deres om skilsmisse på bånd, at hun har en safe full av «bevis» mot familien McCartney.

Heather Mills

Heather Mills har slått til mot Paul McCartney igjen - denne gangen i amerikanske TV-show.

Foto: ALASTAIR GRANT / AP

Dette vil hun avsløre dersom hun presses litt mer, og at hun krever at Paul McCartney tar på seg hele skylden for at ekteskapet gikk dårlig.

Til amerikanske seere gjenfortalte hun sin samtale med Macca om skilsmissen, og at hun sa til ham:

- Jeg kommer til å bli korsfestet og steinet. Du vet hvorfor vi skilles, du vet sannheten. Du må stå opp og si: «Jeg er ansvarlig for at ekteskapet gikk i stykker». Du vil være en helt, fordi folk vet at det alltid er to sider. Men i dette tilfellet er det veldig ensidig. Sier du det, vil jeg dra min vei uten å ta med meg noe og vi vil ha en snill og rask skilsmisse. Han lovet han ville gjøre det, og gjorde ingenting.

Macca holder lav profil

Som vanlig når Heather Mills kommer med sine sterke beskyldninger, holder Paul McCartney en lav profil, selv om Mills også beskylder hans datter, moteskaperen Stella, for å ha begått onde ting.

En venn sier til avisen:

- Paul oppfører seg med stor verdighet. Selv om Heather har valgt å blåse ut, har han ingen planer om å svare henne.

Flere kulturnyheter