NRK Meny
Normal

Bitter Britney-separasjon

Det koker rundt Britney Spears etter separasjonen fra Kevin Federline.

Britney Spears American Music Awards
Foto: Kevork Djansezian / AP

Kevin Federline
Foto: TAMI CHAPPELL / REUTERS

Les også: Sparte penger med SMS

Les også: Kevin ante ingenting

Les også: Britney skiller seg

Blant annet tok hun det svært tungt da American Music Awards-verten Jimmy Kimmel hengte ut hennes eks-mann.

En tilsynelatende smørblid Britney Spears høstet stormende jubel tirsdag, da hun gikk på scenen for å overrekke prisen Årets kvinnelige soul/r&b-artist til en merkbart rørt Mary J. Blige i Los Angeles.

Verdens første «No-hit-wonder»

Men Spears skal ha tatt det svært tungt at kveldens vert, Jimmy Kimmel, omtalte hennes eks, og faren til hennes to sønner, som verdens første «No-hit-wonder». Da det deretter kom en Federline-dobbeltgjenger opp på scenen, som ble puttet inn i en lydtett boks, for angivelig å dumpes i havna ved San Pedro, ble det for mye for popstjernen.

Spøken skal ha fått Spears til å bryte fullstendig sammen, og hun syntes heller ikke det var særlig festlig at komiker Kimmel introduserte henne som den nye ungkarskvinnen. Ifølge magasinet Life & Style måtte hun tvinge tilbake tårer og sinne og gå opp på scenen for å dele ut pris.

Løp og gjemte seg

En kilde som observerte det hele fra bak scenen, sier til magasinet:

- Hun sa hun ikke ville gå ut på scenen. Da hun kom tilbake, løp hun og gjemte seg. Hun var helt knust.

Etter gallaen festet hun så hardt at politiet ble tilkalt. Hun var på nachspiel hos sin nye venninne Paris Hilton i Hollywood etter prisutdelingen.

Det ble spilt så høy musikk at naboene ringte politiet - som rykket ut og tok et alvorsord med Paris Hilton.

Dokumentert av paparazzifotografer

En sverm paparazzifotografer var allerede til stede, etter å ha blitt tipset om etterfesten, og dokumenterte hendelsen, melder nettstedet TMZ.

Mer heldig var Kevin Federline, som bare ble observert - men ikke fotografert - da han en grytidlig morgen snublet ut av huset til en plateprodusent i Miami, ifølge New York Post med en flokk jenter på slep, før de alle satte kursen for Federlines leilighet.

Ville ha gruppesex

Men skittkastingen mellom de to eks-ene når stadig store høyder. Nå vil Kevin fortelle om at Britney er biseksuell og ba ham være med på gruppesex med en annen kvinne, mens de var sammen, melder Expressen.

I tillegg planlegger han en bok om at hun er en dårlig mor.

Spears leverte inn skilsmissepapirene tidligere denne måneden og er snart skilt fra Kevin Federline etter et ikke fullt to år langt ekteskap. Paret har sønnene Sean Preston (1) og Jayden James (2 måneder) sammen.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

 • Steinbrudd i Østfold fredet

  Riksantikvaren har fredet steinbruddet Store Råholmen i Østfold. Steinbruddet hadde en spesiell rolle under 2. verdenskrig. På holmen står fremdeles 260 ferdige blokker, hogd på bestilling til Hitlers påtenkte seiersmonument i Berlin.

 • 2600 bilder fra norske spillefilmer

  Nasjonalbiblioteket har digitalisert rundt 2600 stillbilder fra norske langfilmer før 1945, melder Rushprint og viser fram noen av godbitene. Vil du søke etter bilder selv kan du gjøre det her. På bildet i denne notisen ser du Per Aabel og Wenche Foss fra filmen «En herre med bart» fra 1942.

  Per Aabel og Wenche Foss i filmen: En herre med bart
  Foto: Nasjonalbiblioteket
 • Legende på Norges-besøk

  Pink Floyd-legenden Roger Waters var mandag på Nobels Fredssenter for diskutere politikk – og spille musikk. Publikum fikk seg også en aldri så liten musikalsk godbit da kvelden ble avrundet med en minikonsert fra den 74-årige musikklegenden. Etter planen skulle han bare spille én låt, men Waters serverte tre, og avsluttet å spille klassikeren «Mother» foran de 250 frammøtte (NTB).