Big Bang Theory-skuespiller død

Carol Ann Susi, som er best kjent for å ha stemmen til Mrs. Wolowitz i The Big Bang Theory, døde natt til onsdag.

Carol Ann Susi

DØD: Skuespiller Carol Ann Susi har spilt i en rekke store tv-serier i løpet av sin karriere. Natt til onsdag 12. november døde hun av kreft.

Foto: Ap/NTB Scanpix

Skuespilleren Carol Ann Susi har i en kortere priode kjempet mot aggressiv kreft, og i går døde The Big Bang Theory-skuespilleren. Hun ble 62 år gammel.

– The Big Bang Theory har mistet et viktig familiemedlem. Carol Ann gjorde stemmen til Mrs. Wolowitz både hysterisk morsom og lett å huske, heter det i en pressemelding fra Warner Brothers, ifølge Deadline.

Susis ansikt ble aldri vist i serien. Skuespilleren bidro ved å ha stemmen til moren til en av seriens hovedpersoner, Howard Wolowitz.

Hun har tidligere medvirket i flere andre store tv-serier, som Cheers, Doogie Howser, M.D., Mad About You, Just Shoot Me, Seinfeld og Six Feet Under.

Kulturstrøm

 • Ukens beste låter

  Internett flommer over av ny musikk. Mye er dårlig. Noe er bra. NRK P3 er her for å gjøre jobben for deg, og gir deg de beste nye låtene fra kjente og ukjente artister hver uke. Her er ukas «Best akkurat nå»

  Arctic Monkeys
  Foto: Presse
 • Norsk regi på Netflix-kultserie

  Den «Sonja»-aktuelle regissøren Anne Sewitsky var nylig i Sør-Afrika for å gjøre en episode av Netflix-kultserien «Black Mirror» - som en av ytterst få kvinnelige «Black Mirror»-regissører: I forrige sesong hadde Jodie Foster regi på en episode.

  Anne Sewitsky
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix